Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Απίστευτα πράγματα!


Είμαι σοκραρισμένος, όχι –δυστυχώς από την επίθεση- στο πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού (τα έχουμε δυστυχώς συνηθίσει), αλλά από το πρωτοσέλιδο του χαρτιού Γαύρος. Ντρέπομαι να την χαρακτηρίσω εφημερίδα. Δείτε το!

Σε αυτό λοιπόν το βδελυρό πρωτοσέλιδο, αναγράφεται πώς ο γγΑ «δυναμιτίζει τα πλειοφς, προκαλεί την κοινωνία, καθώς φαίνεται να προτείνει τη διεξαγωγή των τελικών παρουσία μαθητών ή κεκλεισμένων των θυρών».(!) Νομίζω πως επισήμως έχουμε τον αθλητισμό που μας αξίζει. Επίσης, χαρακτηρίζεται ως «καταστροφέας του ελληνικού αθλητισμού» ενώ συντάκτης της εφημερίδας διερωτάται «πόσο σοβαρά χτύπησαν οι Περπέρογλου και Σμιθ». Τι να πω; Είναι περιττά μερικές φορές τα λόγια, είναι να απορείς πως γίνεται να κυκλοφορούν τόσο αρρωστημένα μυαλά. Το γεγονός πως έχουμε φτάσει να μην εκπλησσόμαστε από το γεγονός πως κάποιοι επετέθησαν με μαρμαρόπετρες (!) σε πουλμαν τα λέει όλα βέβαια. Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ.
Δυστυχώς , όμως, υπάρχει και συνέχεια δια στόματος του Παναγιώτη Φασούλα, πρώην Δημάρχου Πειραιώς που ρωτάει στο «Φως τον σπορ». «Ποιος είναι αυτός ο Μπιτσαξής; Τι ζόρι τραβάει ο Μπιτσαξής και οι άλλοι που ανέβαλλαν το ματς; Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι; Τι κάνουν ρε πούστη, τρελοί είναι;»
Αυτές οι φράσεις να τονίσω πως δεν ακούστηκαν από κάποιον συνδεσμίτη κατά τη διάρκεια συζήτησης με φίλους του, αλλά ακούστηκαν από πρώην αξιωματούχο του ελληνικού κράτους,  πρώην υποψήφιο βουλευτή, αλλά και έλληνα αθλητή που δόξασε τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας. Ντροπή σου Φασούλα, ντροπή σου.
Σε περίπτωση που δεν αντιλαμβάνεστε την οργή μου, δείτε την φωτογραφία από το πουλμαν και καλή σας μέρα.


3 σχόλια:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ(Δ.Σαββοπουλος)
Η πλειονοτητα του τυπου καταδικασε τη χθεσινη δολοφονια της λογικης στο Μοσχατο.Εχοντας σχεδον αμεσα μετα το γεγονος μπει στο μπλογκ αγριεμενος και γνωριζοντας οτι ουδεις εκτος φιλων και συγγενων δεν με διαβασε,χαρηκα γιατι η αποοψη περι διακοπης της διαδικασιας πλει οφς σχεδον κυριαρχει στα δημοσιογραφικα κεφαλια οπου συγκατοικει η στοιχειωδης ευφυια.Ειναι η καλυτερη ευκαιρια δεν θα πειραξει κανενα.Ο ΠΑΟειναι χορτατος και ηθικα ειναι καβαλαρης κι οι αλλοισηκωασαν τη βαρια κουπα μετα το νταμπλ στο τοπι.Θα πειραξει μονο αυτους που αναφερομενοι στην ομαδα τους μιλουν σε α ενικο(σε νικησα,σου πηρα,σε γ..,παιζω,ειμαι ηλιθιος,,)Αυτη τη στερημενη και κομπλεξικη προσωπικοτητα που παιρνει χαρες μεσω Μαρινακη,Γιαννακοπουλου κλπ και ειναι συγχρονως και Ρεαλ και Μαντσεστερ και Λεικερς κι οτι κερδιζει γενικα στη γη .ΑΝ επιτελους " σκοτωσουμε "με την αποφαση αυτα τα τερατε ισως υπαρξει ελπις προσεχως.(ισως ηδη εχει κριθει δεν ενημερωθηκα)
Ευχαριστω και τον οικοδεσποτη που ακολουθησε ,το περιμενα αλλωστε,στο σημερινο του σχολιο αυτο που ειναι πρωτη ειδηση για ολες τις ομαδες..
Αναξιο αναφορας το καταντημα καποιων εντυπων που θυμιζει Πραβδα στη παντοδυναμια της ΕΣΣΔ.Αν αληθευει η δηλωση της θρυλικης 'Αραχνης"την αποδιδω στη μεταβαση απο τον παοκ στον οσφπ..Ειναι δυσκολο κι οπως λενε κι οι γνωστες "τα μυαλα μας πονανε"Κριμα τον ανθρωπο...

Κουβεντα να γινεται
Για να λεμε και καμμια ανοησιουλα τωρα,συμφωνω με τη κριτικη κατα της επιλογης γκολκηπερ απο τον Φ.Σαντος που εκτιμω για τη σοβαροτητα και ακεραιοτητα του.Οχι λογω Χιωτη(κακως απαντησε )η ΜΠΙΓΚ ΝΤΙΜΙ αλλα λογω ΤΖΟΡΒΑ(αποτελει διαθνη απατη και φουσκα δυσαναλογη των απλως επαρκων προσοντων του).τραυματια ΣΗΦΑΚΗ(αν ειχε παρει Λαζαρο θαλεγα για εξοφληση Ζιλλιετ),υπερεκτιμημενο ΧΑΛΚΙΑ(παει 2004,2006,2008,Ν.Αφρικη δηλ.σουπερ παλμαρε εχοντας παιξει σκαρτα 90' αν δεν λανθανω).Τιμη η επιλογη του Λυμπε ,ισως τον κοψει ομως δεν ξερουμε.

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΚΥΡΙΑΚΗ 20-5-12
ΟΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ Η ΟΙ ΑΘΙΚΤΟΙ)
Η τεραστια επιτυχια του Ρομαν Αμπραμοβιτς να παρει το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ με το ζακετακι και το πουκαμισο σχεδον αξυριστος μαλιστα και με προπονητη ενα τυπο κινηματογραφικου ηρωα παραβατικων ταινιων με θεμα δικηγορικες απατες,εταιρικα κολπα,κρατικη διαφθορα κλπ εχει πολλες αναγνωσεις.τωρα θα μου πειτε τι ασχολεισαι,δουλεια δεν εχεις ,βγες στον ηλιο...
Πρωτα ενα μπραβο για την απιθανη προσηλωση στην τακτικη που επελεγη στα ματς απο τους 8 και μετα που ηταν καρμπον.Η αναλογια τελικων -γκολ ειναι εξωπραγματικη και πανω στη χαρα η τη τσαντιλα του αποτελεσματος το ξεχνουν μερικοι.Σε εξη παιγνιδια φωτια μαζι με το τελικο ΑΓΓΛΙΑΣ το θεαμα και η παραγωγη φασεων απουσιαζαν.Αντε 10 καλες επιθεσεις και οι τιτλοι σ'ααυτο το εναλλακτικο ειδος ποδοσφαιρου αλλα και κουλτουρας ομαδας.Αυτη η πολυ λονδρεζικη και σιξτις Τσελση της οποιας εχω το αναμνηστικο σημαιακι απο το 71 στο Φαληρο βγαζει το 2012 ενα νεοπλουτιστικο προφιλ που δεν αγαπουν οι ρεκτες του κλασικου αλλα ελκει ενα "μοντερνο"κοινο που δεν εχει και πολλες αναφορες στο ποδοσφαιρο του μεγαλου νησιου,κατα τη γνωμη μου παντα..Φυσικα ο υπερδιεθνισμος των ομαδων ειναι παγκοσμια πρακτικη ,στη Τσελση μας πειραζει ?Ε αυτο το αντιποδοσφαιρο με τα σκληρα φαουλ που της κοστισε κι απουσιες αλλωστε,τις κιτρινες και η φανερη κατα τα ματια μου επιστημονικη βοηθεια δεν μου αρεσε.Εκανε"πολυ"αγωνα για την ιερη κουπα ,εκποιωντας λεπτομερειες που ο ποδοσφαιροφιλος προσεχει.
Αυτο το αινιγματικα ασφαλες χαμογελο του σιγουρα ικανου Ντι Ματτεο σε ιντριγκαρε να πιστευεις οτι εχε "λαβει εγγυησεις "για το αποτελεσμα...Σαν να ξερε πριν απο ολους...ΜΕ Μπενφικα,με Μπαρτσα με Μπαγερν,αλλα και με ΛΙβερπουλ σοκ και δεος .Αποφασισμενοι κομμαντος σε συμμαχια με το διαβολο για να μη μπαινει μεσα η μπαλλα..Μεγαλος και ο ΤΣΕΧ.Στον παικταρα Ντρογκμπα που με την ΕΘΝΙΚΗ του σερνοσαντε(οπως λενε στη Πατρα) το Γεναρη στο ΕΘΝΩΝ Αφρικης,πρεπει να τοποθετηθηκε επειγοντως εκεινη η μεταλλικη καρδια-συσκευη του IRONMAN.εχει λυσσαξει αυτους τους 3 μηνες και πηρε και το κυπελο αυτος κυριως..
Δεν γινεται να κανεις εκτος των αλλων,πεναλτυ εσυ ο σεντερ φορ στη Μπαρτσα,να το χανει,να κομματιαζεται το ηθικο του καλυτερου παικτη της και να περνας αλωβητος μετα απο σχεδον 40 μπαλαμουτια (σορρυ κιολας)μεσα στο τερμα.

απ'το 58 στη 18 είπε...

Δεν γινεται στη παραταση του στην εδρα του αντιπαλου τελικου,εσυ ο σεντερ φορ να κανεις στη γωνια παλι πεναλτυ στον καλυτερο μπαλαδορο της Μπαγερν,να τον στελνεις παγκο κι ο αλλος μπαλαδορος(ηταν λαθος χθες) να το χανει και να μετατρεπει το χαντικαπ της ψυχολογιας σε πλεονεκτημα,,,!
Εν τω μεταξυ εχει βαλει τον ΝΟΙΕΡ(ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ?) μεσα στα διχτυα με κεφαλια-σουτ στο μοναδικο κορνερ μετα τα 16 νομιζω των αλλων...
Θεωρειται ρεντα αυτο ?Δεν ξερω...
Ο Ρομπεν εκανε ρεσιταλ βλακωδους παιχνιδιου με τα ημιελλειπτικα μπασιματα οταν εφθανε εξουθενωμενος απο τη σεντρα στη περιοχη και τα, εκτος ισορροπιας και ηρεμιας, βολε στα συρματα...Λαθος η διαχειριση του,με τοση κατοχη...,
Η Μπαγερν πηρε 3 'ματωμενα"ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ με ΑΘΛΕΤΙΚΟ(ισοφαρισε με αποκρουση στο 90 ο Σβαρτσεμπεργκ δηλ.ο Αβρααμ,με ΛΗΝΤΣ και Σαιντ Ετιεν που επαιζαν μπαλετο ευκαιριων και οργιο διαιτητικο..
Την εκδικηθηκε η αντιτουριστικη ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ με κλεφτοπολεμο τη δεκαετια 80.,η Γιουναιτεντ με το τριλεπτο _κομικ το 99 και αυτη η οκταψυχη τσελση το12.ΟΙ Αγγλοι που γενικα υποστηριζω καταφερνουν και παιρνουν κυπελλα σε τελικους ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΠΛΗΝ λΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΑΛΙΑΣ,παιζοντας ποδοσφαιρο-ας πω ρεχαγκελικο-για να μη πω "απατη".Θεωρω ολους τους ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΗ με κορυφαιο τον Λαμπαρντ τοπικους αστερες,δεν θαπαιζαν εκτος Αγγλιας παρα στο Βελγιο ,σε ανωτερο επιπεδο,γιαυτο η επιτυχια τους ειναι τεραστια.Ειμαι για τος λογους μου λατρης του βρετανικου κονσεπτ ,εχω πολυ υλικο μεσα μου απο την εποχη 68-90 κυριωσ αλλα world class playerκαι Βρετανος ΔΥΣΚΟΛΟ...Μπεστ,Τσαρλτον,Κηγκαν,Χοντλ,Μπεκαμ,Μπανκς Σιλτον,Ρουνι ΓκΙγκςκαι 6-7 αλλοι εχουν θεση ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ στην Ιστορια,σαν χαρακτηρες παρα πολλοι.,Εγω χθες υπεστηριζα Γερμανους,γιατι παζουν παντα μπροστα.Περαστικα.