Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σας λέει κάτι αυτό το τραγούδι της ΑΕΚ;


Το βρήκα πριν από λίγες ημέρες... Τραγούδι που ακουγόταν επί χρόνια στην Ν.Φ. Τότε δεν μας άρεσε καθώς ακουγόταν στη θέση του κανονικού ύμνου της ομάδας. Τώρα, μας λείπει τόσο πολύ, μυρίζει τόσο Νέα Φιλαδέλφεια και θα ήθελα σίγουρα να το ξανακούσω μετά από γκολ της ομάδας. Σε στίχους και μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και Λευτέρη Παπαδόπουλου....



ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

 ΔΥΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ
-ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

-Ε ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

-ΜΑ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΠΕΡΝΑΣ ΠΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

-ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ε ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.

-ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ? ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ, ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

...
-ΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.ΒΛΕΠΩ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΚΑΙ ΚΛAIΩ. ΜΥΡΙΖΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΟΙΗΜΑΤΑ!

-ΠΟΙΗΜΑΤΑ? ΕΣΥ Ο ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ?

-ΝΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΝΑ.ΑΚΟΥΣΤΕΤΟ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΡΙΝΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΠΙΝΩ
ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΑΝΘΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΓΑΜΙΕΕΕΕΕΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!!
 
 
ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
 

















2 σχόλια:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ
Εχουμε μια συνεντευξη του Τσιαρτα και την ελευση προπονητη.Ειναι και τα δυο ευχαριστα.Ο λογος ενος αθρωπου του ποδοσφαιρου και οχι παραγοντα εχει μια αμεσοτητα και ακομα κι αν δεν αρεσει γιατι στοχοποιηθηκε απο μια εποχη και μετα λεει πραγματα χωρις περιστροφες .Δεν μπορω να πω οτι επεισε με την εμπιστοσυνη του στο" ροστερ πλευ οφς" αντιθετα με εκπλησσει. Εχει παρει γευση του ποσο βαρυνει αυτη η αποψη κρατωντας σφιχτα τους 2 ποντους με μια εξαδα αντιπαλων απο τα δευτερα ραφια και κατω του πρωταθληματις.Μαλλον βλεπουμε λαθος και το μεγαλο προβλημα ειναι κυριως ο προπονητης γιατι απο δω και μπρος θα υπαρχουν απαιτησεις διακρισεων και σωστα,αφου το ιστορικο του Λινεν το ζηταει.Εχει παρομοιεσ εικονες,τοχει ξανακανει και στη παρουσα φαση εχει λιγο δυσκολοτερη αποστολη που αν τον τρομαζε δεν θα την αναλαμβανε...Για μενα θα ειναι αθλος να σωθουμε και τωρα πιστευω λιγο περισσοτερο στη πιθανοτητα καποιας μικρης διοικητικης εξελιξης προς το καλυτερο.Απο τα "συμφραζομενα" το οσμιζομαι.Δεν ξερω αν ειναι τοσο τρελλος ο Γερμανος,κατι μπορει ναδε...
Με ικανοποιει οταν υπαρχει σεβασμος στην ομαδα και η σοβαρη αναφορα του Τσιαρτα στο χρεος του στην ΑΕΚ μου ενισχυει την αποψη της υπαρξης μιας ισχυρης εφεδρειας απο τους ανθρωπους που μεγαλωσαν στην ομαδα και μεγαλωσε και η ομαδα πανω απο ολους μαζι τους.Οι διχασμοι και τα βελη ας λειπουν και νομιζω πως δεν εδωσε σημερα δικαιωμα ο Βασιλης,αντιθετα εδειξε και διαθεση προσφορας.
Εβλεπα το βιντεο τραυματισμου του ΛΙΝΕΝ ειναι σοκ και με εντυπωσιασε το τσαγανο που βρηκε πανω στη τραγωδια να τα βαλει με ολους(και τον ΟΤΟ..)Ο χαρακτηρας δεν αλλαζει και ελπιζω να μεταγγισει λιγο απο το ζεστο αιμα του σε αυτο το νεκροζωντανο συνολο που βολοδερνει στη σουπερλιγκα με τα χρωματα της ΑΕΚ.Δεν σκεφτηκε κανενας τοσο καιρο την ερυθροποιητινη ,κατι θαχε καταφερει περισσοτεροη ομαδα...Εδω βλεπουμε την usada να "ξυπναει '' 12 χρονια μετα και να γινεται χαμος κατα του φαινομενου Λανς Αρμστρονγκ ενω το μαρκετινγκ,οι χορηγοι ο παγκοσμιος τυπος φυσαγαν και ρουφαγαν τα οφελη απο το τεραστιο τσιρκο συμφεροντων που στηθηκε ολογυρα του..Μια απιστευτα μεγαλη και υποκριτικη μηχανη με κορυφη του θριαμβου και αργοτερα εσταυρωμενο ενα μοντελο ,σιγουρα οχι αυθυπαρκτο ουτε κι αυτοδημιουργητο ,του υπεραθλητου με το ανθρωπινη υποσταση και την παραπλευρη μυθολογια...Ντροπη περισσοτερο στο κυκλωμα που πλουτισε επιτρεποντας δηθεν κοιμωμενο τον γιγαντισμο αυτης της καλοστημενης φαμπρικας.Ειναι δυνατον στο επιπεδο αυτο ,οι επαγγελματιες ποδηλατες να πινουν γαλα και δημητριακα?Η αγορα ποδηλατου μονο ,αφηνω εξω το ειδικο κομματι της αγωνιστικης ποδηλασιας ειναι απιστευτα μεγαλη και ανερχομενη τα τελευτεαια 10 χρονια και το οφειλει σε αυτους τους "απατεωνες".Εννοειται οτι ειναι τεραστια η συμβολη και των "ντοπε "στην αναπτυξη μιας καθ'ολα σεβαστης παγκοσμιας τασης προς την ερασιτεχνικη ποδηλασια ,θετικοτατη παραμετρο στην αυξανομενη επιστροφη σε παλιες αξιες που επιχειρειται πανταχοθεν.
Εχει κανεις αμφιβολιες για τις συνθηκες που "κρατειται"ζωντανο" το Ολυμπιακο Ιδεωδες?Μηπως καποτε θαταν καλυτερο να αφησουν τη πορτα ελευθερη και να φαρμακωνεται ο καθενας με ο,τι τον φωτισει ο Θεος με τη προυποθεση να μην εχει κυρωσεις,απλως να τα δηλωνει..
Αφου ισχυει το κοσμαγαπητο σλογκαν οτι το ντοπινγκ ειναι ενα βημα μπροστα απο τον ελεγχο ας τα αφησουν ολα στην ευθυνη αυτων που διακινδυνευουν τη ζωη τους .ΤΟΛΜΟΥΝ? Μηπως θα σταματησει ο αθλητης και τα σπορ ναναι μερος μιας κρεατομηχανης εργαλειου της τηλεορασης, των εταιριων. του στοιχηματος και αλλων?Μιας κρεατομηχανης που μπλοκαρει μονο οταν καποιοι επιλεξουν οτι βρηκε κοκκαλο και σταματαει για να τη καθαρισουν για ενα λογο μονο :Για να ξαναρχισει.

Απ'το 58 στη 18 είπε...

Θα ζηταω παντα συγγνωμη μεχρι να μαθω.Σαν αυτομαστιγωμα .ΑΘΡΩΠΟΥ πανω-πανω στο σχολιο μου,,,Η ντροπη εχει και ορια
Θα κανω μυστικες μεταγγισεις μηπως καταφερω το αλανθαστο κειμενο..
ο μονοδακτυλος