Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

E E Eνωσις!


Ανυπομονησία, προσμονή και θέληση για νίκη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στις καρδιές των ΑΕΚτζήδων που αναμένεται να συρρεύσουν σήμερα στο ΟΑΚΑ. Η νίκη θα μας φέρει 4 πόντους μπροστά το Σαββατόβραδο και θα περιμένουμε τους αγώνες των αιωνίων για να εδραιωθούμε ακόμα ψηλότερα. Τις απουσίες του σημερινού αγώνα δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες θα κληθούμε να καλύψουμε με τις φωνές μας και κυρίως την ΥΠΟΜΟΝΗ μας στον αγώνα. Δε χρειάζεται μουρμούρα, ποδοσφαιρική ανυπομονησία και χλιμιντρίσματα. Πάρτε για παράδειγμα την προηγούμενη αγωνιστική που η ομάδα στηρίχθηκε όσο τίποτα από τον κόσμο και κατάφερε να προηγηθεί έστω και στο 75. Ο Αναστασιάδης πιθανότατα θα κατεβάσει μια ομάδα αποφασισμένη να παίξει μπάλα και όχι να καταστρέψει το παιχνίδι. Το όνομα Σκούφαλης σας λέει πάρα πολλά και εύχομαι να του επιφυλάξουμε την υποδοχή που του αρμόζει σε κόσμια πάντοτε επίπεδα.
Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Κλωναρίδης που έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως αξίζει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας. Αν κοιτάξει κανείς τον πάγκο, μόνο ο Τσίτας είναι επιθετικός που μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση που δε βγαίνει το ματς. Αλλά δεν πειράζει, εύχομαι να μην ξαναχρειαστούν αλχημείες. Περιμένω τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει ο Κάρλος «το Τσακάλι»  και βαρόμετρο θα αποτελέσει και ο Μάκος.
Πάμε στο ΟΑΚΑ με φωνή, πάθος για την κορυφή και την ΑΕΚαρα μας.
Ε Ε Ένωσις!

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

Η συνταγη της ταπεινοτητας απο τον προπονητη σε συνδυασμο με την επιτυχημενη διαχειριση του υπαρχοντος δυναμικου αφηνουν ικανοποιηση παρα το λιγο αγχος των τελευταιων λεπτων.Κερδος ο τροπος που μαρκαραμε απο την αρχη ,κερδος οι Ελληνες και νεαροι που εστω και αναγκαστικα μπηκαν,κερδος και η επιμονη στο ποδοσφαιρο των δυνατοτητων μας,
Οι απουσιες των προβεβλημενων παικτων ωφελουν τωρα που τα παιχνιδια δεν καινε και αφαιρειται το ερωτηματικο της"επομενης μερας"που μαλλον στο αγωνιστικο κομματι ερχεται καπως γρηγοροτερα. Πρεπει να βραβευτει η προσηλωση και επιθυμια ολων των ποδοσφαιριστων να κρατησουν χαρακτηρα οντες δυσσαρεστημενοι απο το διοικητικο αγνωστο που δεν εχει τελος και φοβαμαι οτι θα παρει παραταση απο πιθανο επαυξημενο εμβασμα-παρηγορια απο ΗΠΑ.
Η σαββατιατικη παρουσια τοσου κοσμου ειναι παρηγορια και ελπιζω να αξιοποιηθει και τον καυτο Γεναρη που παραδοσιακα ειναι ο μηνας που ερχεται η κοιλια(λεξη που δεν θελω να τη λεω ποτε).Υποψιαζομαι παραπατημα καποιου αυριο και με καλη διαθεση ευχομαι να γινει,παντως το επιπεδο των ομαδων του πρωταθληματος ειναι τοσο μετριο που προσφερεται για απροοπτα.Ευχομαι ευχαριστη εξοδο.