Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Γελοίες εξελίξεις



 
Τόσο σοβαρές λοιπόν ήταν οι «σοβαρότατες» επιχειρηματικές βλέψεις Βρετανών και οικογενείας Βιντιάδη που εξαρτώνται από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Μα τι κοροϊδία Θεέ μου. Ποιος καταστρώνει ένα business plan βασισμένο σε νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού; Είχε τονιστεί από την διοίκηση της ομάδας η άμεση ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος καθώς ήταν πασίγνωστη η έλλειψη ποιοτικού ρόστερ από την αρχή της χρονιάς. Είπε, λέει, ο Δημητρέλος πως ήθελαν να επενδύσουν σε μια ομάδα με ευρωπαϊκή προοπτική και όχι σε μια ομάδα που θα παλεύει για τον υποβιβασμό.

Τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας που παρουσιάστηκαν στους υποψήφιους επενδυτές ήταν ακριβή και μάλιστα λιγότερα από όσα παρουσιάστηκαν και διερωτώμαι αν υπάρχει ενδιαφέρον η όχι μετά από αυτή την κωμικοτραγική εξέλιξη και το φιάσκο που φαίνεται στον ορίζοντα.

Η δήλωση Δημητρέλου είναι φρικτή από όλες τις απόψεις και πραγματικά με προβληματίζει για το τι είδους άτομα υπάρχουν γύρω από την ΑΕΚ ακόμη και τώρα.
Η σοβαρότητα που θεωρώ πως έχω ως άνθρωπος δεν μου επιτρέπει να σχολιάσω περαιτέρω τις ντροπιαστικές εξελίξεις και απλώς αναμένω ανακοινώσεις.

1 σχόλιο:

Απ'το 58 στη 18 είπε...

ΑΙΜΑ,ΚΟΠΟΣ,ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ
Ηταν αυτα που υποσχεθηκε ο Γουινστον Τσωρτσιλ αναλαμβανοντας τη διακυβερνηση της Μ.Βρετανιας μεσουντος της β'Παγκ.Πολεμου .Ειμαι εδω δηλαδη μαζι σας για να δωσω τη μαχη για να βγουμε νικητες απο την κολαση.Και τοκανε.Το πως το μαθαινει κανεις ειτε πατωντας ενα πληκτρο ειτε ανοιγοντας ενα βιβλιο Ιστοριας.Η Ιστορια γραφεται παντα μετα,ο,τι γραφεται πρινμπορει και να λεγεται ιστορικη απατη..
Απο συγγραφικη διαστροφη(αποκηρυσσω το χαρακτηρισμο αλλα κατι πρεπει να πω)προετοιμαζω μεσα μου εδω και κατι μερες την επικεφαλλιδα του κειμενου -σχολιου πανω στην στροφη και αποχωρηση του επιχειρηματικου ενδιαφεροντος που αναπτυχθηκε γυρω απο την ΑΕΚ διδοντας ελπιδα στην ευαισθητη κοινωνικη ομαδα των Αεκτσηδων.Δεν εχει διαφανει ακομη κατι τετοιο αλλα αποχρωσες ενδειξεις ,υπαινιγμοι,αν,εφοσον,μηπως,οδηγουν σε πολυ λυπηρα συμπερασματα.Τα κρατω για τη μαυρη ωρα μαζι με το δακρυβρεκτο λογο και μακαρι να μη το γραψω ποτε.
Ειναι γνωστο ακομα και στην ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ οτι θα χρειαζομαστε στο τελος του γυρου το ουσιαστικο αποθεμα των 15 β.μινιμουμ ωστε με η χωρις ενισχυση το Γεναρη να ξεκινησουμε την αγρα του σωτηριου 31-32 .Οταν μαλιστα σε πειθουν οτι βιαζονται να τελειωσουν τη διαδικασια με πιστωτες για να παρουν τα ηνια βαζοντας χρημα και παικτες .ο στοχος φαινεται εφικτος.Το οτι θα εξαρτηθει ομως αυτο απο τη πορεια των τελευταιων αγωνιστικων, και αναδιπλωση δειχνει αλλα και μη προθεση να βοηθησουν αφου αυτος ηταν κι ο λογος ελευσης τους και ολο αυτο το μπαλαμουτι με επιφαση σοβαρου ντηλ με αργα,σταθερα βηματα μυριζει φιασκο.Δεν μπορει να πει κανεις περισσοτερα,εμεις εδω ειμαστε μακρια κι απο τις φωνες που μπορει να ακουστουν.Εγραψα καποια στιγμη νομιζω οτι αυτη η κακουχια η πρωτοφανης για το ηθικο και τη περηφανεια του Αεκτση βγαζει κρυμμενα συναισθηματα και δυναμη αλλα φοβαμαι μη μας παει και στην αποστροφη,στην εξοδο.Η παρανοια που μπορει να φτασει το παθος αυτης της σχεσης ομαδας- οπαδου φτανει στα ορια της.Ο οπαδος μονο δινει.Δεν επενδυει σε κατι.Μην επιστρεφουμε σε χιλιοειπωμενα.
Το μονο κακο με το τιτλο ειναι τον εχει τραγουδησει παραφρασμενο λιγακι ο Ρουβας,κι αυτο πραγματικα δεν εχει σχεση με αυτο που πολεμω να πω...