Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Σοκ στο πανελλήνιο!


Με έκπληξη ενημερώθηκα από τη «ζούγκλα» περί της εμπλοκής του Αχιλλέα Μπέου σε αλλεπάλληλες περιπτώσεις στημένων αγώνων. Υποθέτω θα πέσατε κι εσείς από τα σύννεφα στο άκουσμα της συνταρακτικής είδησης που αφορούσε στον Αχιλλέα. Πως είναι δυνατόν αυτός ο ευσυνείδητος και νομοταγής πολίτης να εμπλέκεται σε τέτοιου είδους υποθέσεις; Απίστευτο πραγματικά! Είναι δεδομένο ότι ο Αχιλλέας έχει πέσει για άλλη μια φορά θύμα πλεκτάνης. Πιθανώς να πρόκειται και για συνωνυμία! Ελπίζω αυτή τη φορά να υπάρξουν καταδίκες για αυτούς που παρανόμησαν.
Σήμερα
Πραγματικά και πέραν του Τσαμπιονς Λίγκ, σήμερα πρέπει να κερδίσουμε. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο χλευασμός, η λάσπη και τα ψέματα του μπεου πρέπει να απαντηθούν με εμφατικό τρόπο.
Μπλάνκο
Διάβασα σήμερα ειρωνικές αναφορές για τον τραυματισμό του, που δε ξέρω αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν ισχύουν τότε ο Μπλάνκο πέφτει πολύ στα μάτια μου. Υπήρξε άριστος επαγγελματίας όλα αυτά τα χρόνια και θα ήταν το λιγότερο άκομψο, να προφασιστεί τραυματισμό πριν από ένα τόσο κρίσιμο αγώνα για την ΑΕΚ. Καλή τύχη και πρόοδο στο Ντουμπάι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: