Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός Β'-ΑΕΚ

Τρεις μέρες τώρα όλος ο παραγοντικός και ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Β΄. Δηλώσεις εκατέρωθεν, ανακοινώσεις, απαιτήσεις και προκλήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό ντέρμπι για τον αγώνα του Βόλου. Ο Χιμένεθ, μαέστρος στην ψυχολογία και τις συνεντεύξεις ανέφερε σωστά πως δεν υπάρχει αύριο σε αυτή την αναμέτρηση. Αν θέλουμε να κρατηθούμε ζωντανοί για το σεντόνι, πρέπει τουλάχιστον να μη χάσουμε.
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Οι αγώνες που έχουμε δώσει εναντίον του Ολυμπιακού Β’ είναι λίγοι, παρά το γεγονός πως η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθη το μακρινό 1938. Ο πρώτος αγώνας που έχουμε δώσει μας είχε βρει νικητές με 5-1 για το θεσμό του Κυπέλλου. Συνολικά και για όλες τις διοργανώσεις έχουμε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Βόλο 18 φορές. Έχουμε 8 νίκες, 6 ήττες, ενώ τέσσερις αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Μετά τη φετινή μας ήττα με 0-4, σημειώθηκε -δυστυχώς- ένα αξιοσημείωτο στατιστικό. Η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του  Ολυμπιακού είναι από την ΑΕΚ με 9-1 την περίοδο 00-01 για το Κύπελλο. Παράλληλα, η φετινή ήττα μας στο ΟΑΚΑ αποτελεί την πιο βαριά στην έδρα μας, από καταβολής πρώτης εθνικής κατηγορίας.
Γκαρσία
Ο ΠΑΟΚ έκανε έφεση για την τιμωρία του μποξέρ. Απορώ ορισμένες φορές με τον τρόπο που χειρίζονται τις υποθέσεις τους οι ομάδες. Δηλαδή θεωρούν υπερβολική την ποινή του Ουρουγουανού; Όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης, περίμενα μια αλλαγή στη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Τελικώς, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, απλώς πήρε τα καλά του Νικολαϊδη και απέβαλλε την οποιαδήποτε εν δυνάμει κόντρα του με τους οπαδούς του παοκ.
Ψωμιάδης
Νέα αναβολή πήρε η δίκη του Ψωμιάδη, που προσκόμισε χαρτί νοσηλείας χωρίς ημερομηνία εξιτηρίου. Να βράσω τον όρκο του Ιπποκράτη.


Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: