Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Κάτσε καλά Ισμα...

Ως εισαγωγή, θα ήθελα να επισημάνω πως ό,τι γράφω στο μπλογκ είναι προϊόν δικής μου σκέψης και ποτέ δε διαβάζω άλλες θέσεις γύρω από την ΑΕΚ για να εμπλουτίσω τη δική μου άποψη. Αφού έκανα την τελευταία χθεσινή μου ανάρτηση, διάβασα σχεδόν όλες τις απόψεις για την ένσταση. Σε αυτούς που διαφωνούν μαζί μου, βρήκα κάποιες σωστές τοποθετήσεις. Η κυριότερη όλων, είναι το γεγονός πως μόνο μέσω της νόμιμης οδού, μπορείς να πολεμήσεις το παρασκήνιο που πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεύτερον, σε περίπτωση που δεν κάνεις ένσταση, απλώς δίνεις το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να παρανομεί κατά συρροή εναντίον σου. Δηλαδή αν ο μεγαλομέτοχος της αντίπαλης ομάδας δεν εφαρμόζει την απαγόρευση που το επιβλήθηκε δεν πρέπει να πληρώσει;
Εστιάζοντας στο γεγονός πως αγωνιστικά η ήττα ήταν καθαρή, αυθόρμητα είπα πως δεν νοείται να κάνουμε ένσταση. Το τσαμπιονς λιγκ είναι μεν ένα θέμα, ωστόσο η ένσταση είναι κάτι αρκετά σημαντικότερο. Θα κλείσω, προς το παρόν, αυτό το θέμα, περιμένοντας τις εξελίξεις.
Μπλανκο
Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο της «γκολ» έπεσα πάνω στο θέμα Μπλάνκο-Παο. Δυστυχώς θεωρώ ότι το «oh yes» δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας. Πέραν του γεγονότος πως προπαραμονή του σημαντικότατου αγώνα εναντίον του Βόλου, ο βασικός μας επιθετικός διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες, σε κλαμπ όντας κάκιστος επαγγελματίας, γεννάται ένα σοβαρό ερώτημα: Προφασίστηκε τραυματισμό για να μην παίξει; Αν ναι, τότε διαγράφει μεμιάς ό,τι είχε πετύχει στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια, «ανταποδίδοντας» με τον πιο χυδαίο τρόπο την απεριόριστη αγάπη του κόσμου μας προς το πρόσωπό του. Τον φέραμε από τη Β'Αργεντινής, τον κάναμε παίκτη και αυτός σου γυρνά έτσι την πλάτη; Δε με ενδιαφέρει να πάει στον Παο αν του προσφέρει καλύτερα λεφτά η πιο πολλά χρόνια συμβολαίου. Με νοιάζει να δίνει τα πάντα όποτε κι αν παίζει και για όσο είναι παίκτης της ΑΕΚ. Μετά να πάει όπου του καπνίσει. Σκεπτόμενος μάλιστα το αυτογκολ, εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: