Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κριτική παικτών!


Καλημέρα,
Πριν αναφερθώ στην κριτική των παικτών, θα ήταν άδικο να μη σχολιάσω τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα που ήταν ιδανική. Τα λάθη λίγα και ανθρώπινα, τα σφυρίγματα σε λογική συχνότητα και πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές. Μπράβο!
Κριτική Παικτών
Σάχα: 6 Ο Αργεντίνος ξεκίνησε νωχελικά τον αγώνα και στη φάση του κόρνερ στο 3ο λεπτό είδε το Μόνχε αμαρκάριστο στη μικρή περιοχή χωρίς να κάνει τίποτα για αυτό. Στη συνέχεια του αγώνα έκανε πολλά λάθη με τα πόδια ( το λιγότερο 5) αλλά δε φέρει ευθύνη στο γκολ.
Γεωργέας: 7 Κινητικός, καλός στην άμυνα αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού
Δέλλας: 7 Καλή εμφάνιση από τον Αρχηγό.
Μανωλάς: 7 Αρκετά καλός, δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα
Καράμπελας: 7 Ήρεμο απόγευμα, καθώς ο Μπρέσκα δεν ήταν σε πολύ καλή ημέρα
Ντιοπ: 8 Πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι, ανίκητος στον αέρα. Πρέπει να δουλέψει στα επιθετικά στημένα, διότι παρά το γεγονός πως παίρνει καλές θέσεις έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων με το κεφάλι.
Μίτσελ: 6. Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα και εξαφανίστηκε από το παιχνίδι
Λαγός: 7,5 Όσο έπαιξε στη φυσική του θέση ήταν πολύ καλός με σωστές επιλογές και τοποθετήσεις. Στο 67 κλήθηκε να αγωνιστεί δεξιός μπακ, όπου απέδωσε μέτρια και στη φάση του γκολ έχασε τον ντολεζαι που σκόραρε
Γκερέιρο: 7 Δεν ήταν τόσο κακός, αλλά στο σημείο που η ΑΕΚ έβγαζε φωτιές ήταν αρνητικός, καθώς κρατούσε πολύ τη μπάλα. Δεν είναι ένας παίκτης που αξίζει να αμείβεται με 600 χιλιάδες ευρώ, αλλά με τα μισά λεφτά έχει θέση στην ΑΕΚ.
Σκόκο: 8 Όποτε έπιανε τη μπάλα, δημιουργούσε κίνδυνο καθώς η ικανότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Πολλές φορές, επέλεγε να τελειώνει μόνος του τις φάσεις αντί να πασάρει αλλά ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει όταν έχει για συμπαραστάτη του τον Μπαχα;
Μπαχά: 5 Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και πάλι πάρα πολύ κακός. Σε υπερβολικό βαθμό αργός, τόσο σωματικά όσο και νοητικά. Καθυστερεί μονίμως την ανάπτυξη και δε σου δημιουργεί ποτέ την ιδέα ότι είναι απειλητικός.
Έντερ: 8. Μπήκε από το πουθενά σε μια κίνηση που ο Χιμένεθ μας πάγωσε όλους. Ωστόσο, ήταν κατευθείαν στο κλίμα του αγώνα και απείλησε πολύ με προσωπικές ενέργειες. Άτυχος που δεν σκόραρε ειδικά στο σόλο που πραγματοποίησε στο 74’
Λεονάρντο: Έπαιξε πολύ λίγο και είναι απορίας άξιο γιατί επιμένει να μην τον εμπιστεύεται ο Χιμένεθ. Ενώ ξεκίνησε ιδανικά τα πλειοφ, παραγκωνίσθηκε και πάλι από τον Ισπανό, που προτίμησε να αγωνίζεται με τον Μπαχά σε όλα τα ματς. Παραλίγο να γίνει ήρωας, αλλά γλίστρησε σε πλεονεκτική θέση στο 88’.Ματέος: Έπαιξε πάρα πολύ λίγο.
Μπεος
Ο Μπέος συνελήφθη κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς αγνόησε την απαγόρευση που του είχε επιβληθεί για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, προφασίστηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φρουρούμενος, μιας και η κίνηση του να επισκεφθεί τα αποδυτήρια του Κωσταντινέα έπεσε πάνω στην εισαγγελέα.
Τελευταία αγωνιστική
Ενώ στο οποιοδήποτε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι ελπίδες μας θα ήταν περιορισμένες μεν, υπαρκτές δε, στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακούγεται ουτοπικό ακόμα και να πεις ότι έχεις κάποιες πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο Βόλος που με ήττα ξέρει ότι δε θα χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αδιαφορεί στο ενδεχόμενο να κερδίσει και να έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα στην επόμενη ευρωπαϊκή σαιζόν. Τα φετινά πλειοφ, διεξήχθησαν με τις 3 ομάδες να αγωνίζονται εναντίον μίας. Της δικής μας. Κανείς δεν ήθελε την ΑΕΚ πρώτη κι έτσι με το χειρουργείο της τούμπας αυτό που ήθελαν, έγινε. Ακόμα κι έτσι, θα μπορούσαμε να είχαμε την κατάσταση στα χέρια μας αλλά χθες σταθήκαμε άτυχοι και σε συνδυασμό με τη λογική του Χιμένεθ χάσαμε τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: