Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Πήγανε για μπάνιο, περάσανε καλά και ήρθανε να πάρουνε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!


Καλημέρα και Καλή Χρονιά λοιπόν, σε όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια που φέτος για πρώτη φορά ξεκινά στο νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Εκεί όπου ελπίζουμε να χτιστεί μια ΑΕΚ αξιοπρεπής, δυνατή και πρωταθλήτρια. Φέτος ξεκινούμε χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς πολλές δηλώσεις, και κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην ΑΕΚ, στο τέλος έχουμε καλά αποτελέσματα. Μπαίνουμε στον 18ο χρόνο δίχως πρωτάθλημα κάτι που μας πονάει αφάνταστα, αλλά εμείς είμαστε πάντα εδώ στηρίζοντας την ομάδα που λατρεύουμε.
Καλωσορίζουμε στην ομάδα τα νέα αποκτήματα Γιάννη Κοντοέ, Δημήτρη Σιαλμά, Στηβ Μπέλεκ, Σωκράτη Τσουκαλά, Δημήτρη Κωσταντόπουλο, Χουάν Κάλα, Χοσέ Κάρλος, Μαυρουδή Μπουγαϊδη και περιμένουμε και τους επόμενους για να πλαισιώσουν τους παλιούς δημιουργώντας μια ΑΕΚ που θέλουμε να βλέπουμε. Ευχόμαστε στον Μανόλο Χιμένεθ, καλά μυαλά, πολλή και μεθοδική δουλειά. Χαιρετίζουμε την παραμονή των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα, των φυσικών αρχηγών αυτής της γενιάς της ΑΕΚ πιθανότατα στην τελευταία τους χρονιά, όπως και αυτή του υπηρέτη της ΑΕΚ Νίκου Γεωργέα. Στον συμπαθέστατο Παντελή Καφέ, που κατάφερε με τη συμπεριφορά του να αγαπηθεί και αυτός από τον κόσμο, ευχόμαστε μια καλύτερη χρονιά από πέρσι. Στους Μάκο και Καράμπελα αξίζουν πολλά μπράβο για την αλματώδη αγωνιστική τους βελτίωση και ελπίζουμε να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Στον Κώστα Μανωλά που επέλεξε το σωστό, να μείνει ισόβια στην ΑΕΚ και να ηγηθεί της νέας γενιάς. Στο δικό μας παιδί, Γιάννη Αραμπατζή, να αδράξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Στον Ντιοπ, το Λεονάρντο, το Γκερεϊρο, το Λαγό, το Μπερνς, τον Κλωναρίδη, τον Εγγλέζου, το Νικόλτση το Γκέντζογλου,το Μοσχονά, το Φροξυλιά και τον Αμπτουραχμάνι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
 Καλή χρονιά σε όλους μας, τους ανώνυμους οπαδούς της κιτρινόμαυρη Θεάς, που θα ακολουθήσουμε την πορεία της ΑΕΚαρας καθ’ολη τη διάρκεια της σαιζόν. Ήρθε η ώρα να σπάσει η πέτρα των χρόνων; Ίδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: