Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Καλή χρονιά ΑΕΚΑΡΑ!

Καλημέρα σας,



Πέρασε λοιπόν ο καιρός και επανερχόμαστε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Μετά την καλοκαιρινή διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι ομάδες είναι πλέον έτοιμες να πατήσουν τα γήπεδα του κόσμου. Στη δική μας ομαδάρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και κυριαρχεί ένα μούδιασμα για το τι να περιμένουμε από τον αγώνα της Πέμπτης. Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος μιας και θεωρώ ότι αν κάτι δε λείπει από αυτή την ομάδα είναι οι ηγετικές μορφές. Δέλλας, Καφές, Λύμπε, Γκούντι είναι τέτοιες και πιστεύω πως θα κουβαλήσουν την ομάδα στο ξεκίνημα της σαιζόν. Από αυτά που διαβάζω το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Λύμπε στην κορυφή της επίθεσης έχοντας τον Κάρλος πίσω του δεξιά τον Λεονάρντο και αριστερά τον Γκούντιονσεν. Στο κέντρο αναγκαστικά Μάκος, Καφές μιας και άλλοι δεν υπάρχουν ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα, Γεωργέα. Στο τέρμα ο Κωσταντόπουλος που έχει αγχώσει στα φιλικά με την παρουσία του.

Προϊστορία

Δεν είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία μας που θα αντιμετωπίσουμε ομάδα από τη Γεωργία. Αυτό έχει ξαναγίνει την περίοδο 99-00 όταν και είχαμε αντιμετωπίσει την Τορπέντο Κιουταίσι. Ο αγώνας είχε γίνει για το κύπελλο Ουέφα και ήταν ο επόμενος του αποκλεισμού μας από την Αικ Στοκχόλμης. Εκτός έδρας είχαμε επικρατήσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Άκη Ζήκου στο 90’. Η ρεβάνς διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη λόγω των ζημιών του σεισμού στη Φιλαδέλφεια και είχαμε επικρατήσει με 6-1. Για την ιστορία είχαν σκοράρει οι Τσίριτς, Μπιέκοβιτς, Μαλαδένης, Κοπιτσής 2 και Νικολαϊδης. Ο Μεγκελάτζε είχε σημειώσει για τους Γεωργιανούς το γκολ της τιμής.


Κόσμος

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο Κονεξ και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ελπίζω πως δε θα βρεθεί κανένας ΑΕΚτζής να βγεί από το σπίτι του και αντί να πάει στο γήπεδο να πάει σε καφέ για να δει το ματς. Ελπίζω σε μαζική προσέλευση και κολασμένη ατμόσφαιρα αφού με 20000 κόσμο και όλοι στο κάτω διάζωμα θα έχουμε μια δυνατή έδρα που θα τρομάξει τους Γεωργιανούς. Δεν αξίζει στην ομάδα να μην έχει υποστήριξη στα πρώτα της παιχνίδια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: