Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΝΤΙΝΑΜΟ - ΑΕΚ

Επιτέλους και για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου επήλθε κάθαρση απευθείας από την Κυβέρνηση, η οποία μην αντέχοντας τον επικείμενο εξευτελισμό απένειμε δικαιοσύνη έστω και την ύστατη ώρα. Αυτό περιλαμβάνει και εμάς που αν δεν προσκομίσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά πέφτουμε στην 4η Εθνική. Θέλω να πιστεύω πως από μέρους μας το θέμα είναι τυπικό.

Στα αγωνιστικά σήμερα η ομάδα βρίσκεται στην Τιφλίδα για τον αγώνα με την τοπική Ντιναμό. Στη Γεωργία η ρεβάνς αποτελεί Εθνική υπόθεση και οι Γεωργιανοί πιστεύουν όσο τίποτα στην πρόκριση. Ελπίζω να τους διαψεύσουμε με ένα γρήγορο γκολ που θα αποβάλλει το άγχος και θα μας επιτρέψει να περάσουμε ένα εύκολο βράδυ. Στα της ενδεκάδας, μάλλον θα έχουμε την ίδια με αυτή της Αθήνας με μόνες αλλαγές την αναγκαστική Κάλα αντί του τραυματία Δέλλα και Κοντοέ αντί για Γεωργέα. Το δεύτερο με τρομάζει λίγο αλλά ελπίζω πως ο Γιάννης θα δείξει το καλό του πρόσωπο. Η χρησιμοποίηση Γκέντσογλου αντί για Καφέ υπάρχει ως σενάριο, αλλά λογικά ο Χιμένεθ δε θα πειραματιστεί περαιτέρω. Με τη νίκη!

Υγ: σήμερα είναι η κλήρωση του τσαμπιονς λίγκ και εύχομαι στον ολυμπιακό την εξής κλήρωση: Μπαρτσελόνα, Μίλαν, ΟΣΦΠ, Νάπολι ή Ντόρτμουντ και καλό Χειμώνα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: