Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Που'ναι ο Μάκης, οεο;



Το θέατρο του παραλόγου εκτυλίσσεται στο χώρο της δικαιοσύνης αφού ο μόνιμα φυγόδικος Μάκης Ψωμιάδης εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης επιβεβαιώνοντας πως επί της ουσίας του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να κρυφτεί από τις αρχές. Κουράστηκα να γράφω για αυτόν και τους όμοιούς του καθώς πραγματικά δεν αξίζουν ούτε μια λέξη.

Στην ποδοσφαιρική ομάδα μας τώρα, υπήρξε συνάντηση του προπονητή με τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο στο γραφείο του πρώτου. Όπως διαρρέεται από το ρεπορτάζ ειπώθηκε από τον Χιμένεθ πως ο Λύμπε θα μείνει εκτός ενδεκάδας λόγω πολύ κακής παρουσίας στα προηγούμενα ματς. Δε μπορώ να διαφωνήσω περισσότερο με τον προπονητή καθώς τόσο στο ματς με Εργοτέλη ( μπήκε στο 65), όσο και σε αυτό της Ξάνθης ( Ξεκίνησε τον αγώνα και ζήτησε από μόνος του να αντικατασταθεί στο 67), η απόδοση του κυμάνθηκε σε άκρως ικανοποιητικά επίπεδα. Δεν πιστεύω, δηλαδή, πως ο Γκούντι έθελξε με την παρουσία του στο ίδιο χρονικό διάστημα για να είναι αυτός ο βασικός. Ωστόσο, όσο και να διαφωνώ με τον προπονητή αυτός ξέρει καλύτερα και είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση το γεγονός πως δεν θα τους δούμε τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον να αγωνίζονται στην ίδια ενδεκάδα. Από αυτά που διαβάζω η Στουρμ Γκρατς έχει παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας και ίσως να βρίσκεται και σε χειρότερη κατάσταση. Το Αυστριακό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η αγωνιστική και η Στουρμ βρίσκεται στην 6η θέση με 10 βαθμούς σε σύνολο 10 ομάδων. Μόλις δύο νίκες έχει σημειώσει σε αυτό το χρονικό σημείο. Κρατάμε βέβαια μικρό καλάθι, μιας και το έχουμε ξαναδεί το έργο ανάστασης ανύπαρκτων ομάδων. Να ευχηθούμε περαστικά στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που σήμερα περνάει την πόρτα του χειρουργείου λόγω του προβλήματος στη μέση, ευχόμενοι να επιστρέψει δυνατός και υγιής σε ενάμιση μήνα.
Στο μπάσκετ τώρα, γίνεται ενίσχυση της ομάδας με δεδομένο πως θα αγωνιστούμε στην Α2. Έχοντας πάρει την άδεια από την ΕΕΑ, δεν ξέρω πως, ελπίζουμε και σε άνοδο στην Α1 καθώς αρκετές ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό. Πέραν του Μάντζαρη, χθες προστέθηκαν στο ρόστερ τρεις παίκτες. Ο «άσσος» Αλέξανδρος Φαλέκας, το «δυάρι» Σταύρος Κοκκινόπουλος, αρχηγός της περσινής εφηβικής ομάδας γεννηθείς το 1992 και ο συνομήλικός του Θανάσης Μαγκώνης, που αγωνίζεται στη θέση «4» και προέρχεται από το Σπόρτιγκ.

Καλημέρα!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: