Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ας βάλει κάποιος τον Αδαμίδη στο σχολικό, έχει πάει αργά...


Το πρωινό αφιέρωμα λειτουργεί άθελά του ως μέτρο σύγκρισης με την τωρινή κατάντια της ΑΕΚ. Διότι, περί κατάντιας πρόκειται αυτό που συμβαίνει από το πρωί στα σπάτα. Συσκέψεις επί συσκέψεων, λόγια δίνουν και παίρνουν, συμφωνητικά συντάσσονται, στροματζήδες πηγαίνουν κι έρχονται, και διάφοροι ανίκανοι άνθρωποι συνεδριάζουν για το τι χειρότερο μπορούν να κάνουν στην ΑΕΚ. Ό,τι μα ό,τι κι αν βγει από τη μαραθώνια συνεδρίαση θα κάνει κακό στην ΑΕΚ. Είτε μείνει είτε φύγει ο Ισπανός θα μιλάμε για ένα αίσχος. Ο Αδαμίδης και το παρεάκι του μπουθ τα έκανε μαντάρα. Όλος ο συρφετός της τωρινής διοίκησης μας κάνει να ντρεπόμαστε για αυτούς. Πώς το δείπνο σύσφιξης σχέσεων Προέδρου-Προπονητή κατέληξε σε αυτό το πράγμα ένας Θεος –δεν- το ξέρει. Η συνάθροιση των καρεκλοκένταυρων διοικούντων στην πλάτη της ΑΕΚ κατάφερε να αναδείξει μια πρωτοφανή στα χρονικά δεδομένα ανυπαρξία που θλίβει όλους τους ενωσίτες. Ο Αδαμίδης έχει αλλάξει 4 φορές απόφαση σε 5 μέρες για το τι θα κάνει. Η ομάδα μένει απλήρωτη, όπως και ο προπονητής και η κατάσταση ξεφεύγει επικίνδυνα. Αναζητούμε εις μάτην φως στο θεοσκότεινο τούνελ της ανυποληψίας και της αβεβαιότητας. Καρνάβαλοι πριν την ώρα τους μοιάζουν οι διοικούντες που δεν έχουν καν λογική συνέχεια στις σκέψεις και τις πράξεις τους. Το δεν έχουμε λεφτά δε μπορεί να είναι δικαιολογία για τους χειρισμούς τους, καθώς πραγματικά το πιστεύω πως ένα παιδί 3ης Δημοτικού να είχες πρόεδρο από την Πέμπτη το βράδυ θα τα έκανε καλύτερα. Ίσως και δευτέρας. Σε συζήτηση με άλλους ομοϊδεάτες μας το απόγευμα, είπα πως όπως φεύγει ο Χιμένεθ να πάρει μαζί και τον Αδαμίδη. Ένας φίλος απάντησε: Μαζί σου! Μετά όμως τι; Απάντηση δεν έχω και εκνευρίζομαι σκεπτόμενος πως έχουμε καταντήσει να είμαστε Αδαμίδης και μετά χάος. Ας επέμβει ένας μέτοχος είτε λέγεται Κανελλόπουλος, είτε Χατζηιωάννου, είτε Παππάς, είτε Νοτιάς να κάνει κάτι. Δεν βρίσκω κάτι άλλο. Μαζέψτε τον ιμιτασιον πρόεδρο.

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

Εξαιρετη η ιδεα του μπλογκ αυτες τις τραγικες ωρες που ισως ειναι επιθανατιος ρογχος η η τελευταια μερα πριν την επομενη δηλαδη το τελος,να προβαλει στιγμες που αγγιζουν το φανταστικο.το ποδοσφαιρικο φιξιον του παρελθοντος...!Γιατι απο ο,τι ξερω το φιξιον αναφερεται συνηθως στο μελλον...
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ .ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ.ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΕΙΑ ,ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
Κατα την αντιληψη μου κι ενω η ωρα ειναι 10,45 πρεπει η διαβουλευση αποπομπης η μη(!) του Μ.Χ να πλησιαζει σε διαρκεια το παγκοσμιο θριλλερ της διασωσης των Χιλιανων ανθρακωρυχων που εκοψε την ανασα περυσι της υδρογειου.Αν αληθευει πιστευω οτι πρεπει ο Θοδωρος Αγγελοπουλος να μη ψαχχνει για καλυτερο ψυχοδραμα σε πραγματικο χρονο σαν σεναριο στη νεα ταινια του...
Αν δεν μπαινοβγαιναν ντελιβεραδες στα Σπατα αιυτες τις 12 ωρες θα πιστευαμε η οτι καποιος κραταει ομηρους τους υπολοιπους η οτι υπαρχει μεσα βομβιστης αυτοκτονιας που ζηταει επισταμενα να στειλει καποιος χριστιανος η και μουσουλμανος το θρυλικο πακετο αποζημιωσης στο TRIO ANDALUSIA.
Μικροι κυριοι που διοικειτε και δρατε τωρα για λογαριασμο της ομαδος μπηκατε στο δρομο του διαζυγιου χωρις να υπολογισετε τη διατροφη?
Αν δεν ειχατε μια, ποσο στο διαβολο ειχατε σκοπο να ριξετε το ποσο? Στο τιποτε ? Στο nada?Τι ειναι οι αλλοι ?Μ...κες και εμεις εξυπνοι?
Ξαναρωτησαμε τη νυχτα
.Μηπως πισω απο την ελευση του ηρωικου πατερα Νικολαου υπαρχει στρατος Σταυροφορων και Ναιτων με το θησαυρο των Αγιων Τοπων που θα μας κανει να πραγματωσουμε το ονειρο μας-κυριως ημων των Μικρασιατων απογονων-να παιξουμε με εδρα τη Πολη σε μια Μεγαλη Ελλαδα?
Μηπως ξερετε οτι αυριο ερχεται ο πραγματικος DANNY DE VITO και κομιζει προταση-σταθμο απο την πανεμορφη και τελειωμενη Αεκτσου Πριγκιπισσα ΧΑΛΙΜΑ απο τα ΕΜΙΡΑΤΑ?
Τετοιες αληθειες θελουμε να ακουσουμε για να ξυπνησουμε απο αυτο το πραγματικο εφιαλτη που ζουμε και θα ζησουμε σαν οπαδοι ενος πραγματος που δεν ειναι παρα το κεφι μας η πλακα μας και το διαλειμα απο την αλλη" πραγματικη ζωη"...
Δεν κανετε ουτε για διασκεδαστες .
Φυγετε μαζι με το Μανωλακη...
Κλαιμε ολοι ...