Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Κωστένογλου, Κωστένογλου...


Μια εβδομάδα έμεινε για τη μεγάλη μάχη στην οποία πρέπει να είμαστε πάντες παρόντες. Ο Αρχιμανδρίτης Κωστένογλου Νικόλαος θα ηγηθεί της ομάδας το Σάββατο και οι φήμες που αναφέρουν πως έξω από το ΟΑΚΑ θα μοιράζονται κομποσκοίνια στους Ενωσίτες πιστούς ελέγχονται ως ανακριβείς. Να ελαφρύνομε λίγο το κλίμα διότι αν πάρουμε στα σοβαρά τις εξελίξεις θα στενοχωρηθούμε ιδιαίτερα με το τι μας περιμένει. Ας κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ, να πάρουμε προβάδισμα βαθμολογικό και μετά βλέπουμε. Η προετοιμασία της ομάδας δεν έχει ξεκινήσει καθώς οι παίκτες είναι διασκορπισμένοι ανά την Ευρώπη. Το επιτελείο του Κωστένογλου δεν έχει οριστικοποιηθεί και βρισκόμαστε σε αναζήτηση βοηθού προπονητή αλλά και γυμναστή. Χθες βρέθηκα στο «Καραισκάκη» για τον αγώνα της Εθνικής και συνειδητοποίησα πόσο μας έχουν κόψει ουσιαστικά το γήπεδο λόγω ΟΑΚΑ. Πραγματική έδρα και οι παίκτες κοντά, όχι σαν το ΟΑΚΑ που δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ένα γήπεδο που μπορεί από μόνο του να καθορίσει αποτέλεσμα και να σπρώξει το γηπεδούχο στη νίκη. Ας ελπίσουμε να υπάρξει θετική εξέλιξη και με εμάς. Δεν υπάρχει κάτι στην επικαιρότητα τώρα στο ποδόσφαιρο, αντίθετα στο μπάσκετ παίζουμε στην Πάτρα, ενώ στο Χάντμπολ δίνουμε ευρωπαϊκό αγώνα. Κάθε επιτυχία και στις δύο ομάδες! Καλό Σαββατόβραδο!

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ


Κρατωντας αποστασεις απο την ομολογουμενως καλοδιατυπωμενη ανακοινωση της οριτζιναλ για την απομακρυνση Χιμενεθ,την απαντηση-αυτοδικαιωση του Στ.Αδαμιδη και, τα αρθρα , κυριως κατα του,ολων αυτων των καλων και κακων που κοπτονται για το καλο της ΑΕΚ διαπιστωνω οτι αυτη η εσωστρεφεια επιφερει διαλυση και αποσυνθεση και αποτρεπει τη δημιουργικοτητα και περισυλλογη που απαιτουνται για εξοδο απο το” δρομο της απωλειας”.
Η “μεχρι δεδουλευμενων”αποπομπη του Μ.Χ επιδιωκει να φερει σε μια “προσχεδιασμενη εκεχειρια”ολυς αυτους που σκυβουν πανω απο το αρρωστο σωμα της ΠΑΕ-ΑΕΚ,τη διοικηση(των χθεσινων),τον κοσμο,τον τυπο,τα μπλογκς εκτος απο τους υποψηφιους επενδυτες-υαινες.(Μεσα στη συγχυση το καθημερινο χιουμοριστικο φυλλο “ο γαυρος”ειπε οτι τον εδιωξαν επειδη εφαγε 6 απο μας και τωρα θα φανε πιο πολλα(!).Μεστη αναλυση και στο στοχο,θα προτεινα μαλιστα 3 φορες τη βδομαδα ,που δεν τρωμε ψαρι, να βγαινει ο γαυρος σαν γατος γιατι σε γατους απευθυνεται.)
Η ελευση του αγαπητοτατου ΝΙΚΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ βοηθαει στο να δεσει το σκηνικο με μια επιφαση αποστειρωμενης ηρεμιας που ομως δεν γινεται να κρυψει το βαρυ σταυρο που δεχθηκε να κουβαλησει ο αγιος αυτος ανθρωπος.
Στα χειλη των ντελιβεραδων οπως ολων των ανθρωπων που μετακινουνται συνεχεια(φορτηγατζηδες,οδηγοι ,καραβανια βεδουινων κλπ) ακους απιστευτες ιστοριες οπως αυτη που θα πω που κι αληθεια ναταν δεν θα τη πιστευα,ειναι ψευτικη 100%.
Αποστροφες απο το 12ωρο θριλλερ διοικησης ατζεντη Μ.Χ,επιτελειου Μ.ΧΙΜΕΝΕΘ
Σ.Α-Μανολο αναγνωριζουμε τη προσφορα σου στην ομαδα αλλα αυτη τη χρονικη στιγμη καλυτερα οι δρομοι να χωρισουν..
Μ.Χ-Πρεσιδεντε δεν θα σταθω εμποδιο ..
Σ.Α-Σε ευχαριστω αλλα να ξερεις οτι δεν θα σε αδικησουμε.Εκτος των περσινων και των οφειλομενων θα παρεις και ο,τι προβλεπεται παραπανω οπως προβλεπει το…
Μ.Χ-Οπα πρεσιδεντε.Ο,τι δουλεψαμε θα παρουμε ουτε σεντ mas .Μπεσα μιλαω
Σ.Α-Αποκλειεται δεν το δεχομαι.Ο Σερρα-Φερρερ ηταν ξυπνιος?
Ατζεντης-Μη το συζητας προεδρε. Τα δεδουλευμενα μονο.Δεν θελουμε να κλεισουμε πορτες στην Ελλαδα..
ΠΕΡΝΟΥΝ10,5 ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΡΕΒΕΡΕΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12,30ΠΜ
-Σ.Α-Δεν μπορω,δεν γινεται
-Παρτα και μη το πεις ουτε του παπα,φωναξε ο απηυδισμενος απο τα 4 πηγαινε-ελα πιτσαδορος που εμπαινε.
Μ.Χ Αν τα παρω προεδρε θα βγουν να πουν οτι φορτωσες την ομαδα με αλλο ενα βαρυ συμβολαιο..
Σ.Α-Καντο για μενα περ φαβορ..
Μ.Χ –Ενταξει αλλα να μην ακουστει κακο για σενα..
Τα υπολοιπα ειναι ιστορια που γραφτηκε και τα γραφομενα ανωτερω τρελλη μπαρουφα.