Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Οχι λέμε στους βλάκες...


Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην ανάρτηση. Από την τελευταία φορά που έγραψα η κατάσταση έχει υποτίθεται αλλάξει με πλειάδα επίδοξων αγοραστών να «κονταροχτυπιούνται» για το ποιος θα αγοράσει την ΑΕΚ. Όσο στις υποτιθέμενες συζητήσεις μετέχει ο Αδαμίδης πραγματικά δεν μπορώ να αισιοδοξώ. Αν και εφόσον υπάρξει πρόταση για την ομάδα την περιμένουμε και θα συζητήσουμε τότε την όποια υπόσταση της. Εν μια νυκτί φαίνεται να ξεχνιέται το θέμα του «Άραβα» που ήθελε 45 ημέρες. Μόνο από αυτό καταλαβαίνετε την πλήρη ασοβαρότητα που διακρίνει τον «πρόεδρο» αδαμίδη. Όσο για την κίνηση Στράτου, προχθές βγήκε στην επιφάνεια με φήμες πως η ομάδα του είναι στελεχωμένη από 5 παλαίμαχους παίκτες, δύο εκ των οποίων διέψευσαν πως δέχθηκαν κρούση. Έχω σταματήσει να χαίρομαι με τις φήμες και τον γενικότερο αποπροσανατολισμό που επιχειρεί η διοίκηση. Μακάρι να διαψευστώ αλλά δεν αντέχω να βλέπω τα ταξιδάκια αναψυχής του –παίρνω 1000 ευρώ το μήνα- Αδαμίδη στο Ντουμπάι, να μετατρέπονται σε ραντεβού για την ΑΕΚ. Έχω χάσει το λογαριασμό με τις υποτιθέμενες κρούσεις για την ΑΕΚ. Πετί Σατό, Σαμπάνσι, «Άραβας», εφοπλιστής, «Ελληνας και ΑΕΚαρα», Στράτος και τόσα πολλά άλλα ονόματα ΌΛΑ στο κενό. Περιμένουμε με αγωνία…

Αφιερωμένο στον Αδαμίδη στο 2:54
Και για να μην παρεξηγηθώ... στους γαύρους λέμε... ΟΧΙ.

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

MUCH ADO ABOUT NOTHING
Η εκφραστικη δυναμη της Ελληνικης καθως και η πληροτητα της σχεδον απαγορευουν απο καποιοον με μεστη πεννα να καταφευγει στη χρηση ξενων λεξεων για να αποδωσει νοηματα.Δεν το αποφευγω παροτι δεν το υιοθετω απολυτα.Εχω ομως μια αναποφευκτη καταρα να κωδικοποιω καταστασεις της πραγματικης ζωης ,με τιτλους δημιουργιων της φαντασιας,εν προκειμενω αυτης ενος υποσχομενου Βρετανου με το ονομα William Shakespeare.
Το εργο ανηκει στο κωμικο ειδος ,υπενθυμιζω για αυτους τους ελαχιστους που ασχοληθηκαν μονο με τους Αμλετ ,τους Οθελλους και τους Εμπορους της Βενετιας,παραβλεποντας την "κακοφωτισμενη" πλευρα του εργου του μεγαλου κλασικου.
Το θεμα εχει να κανει με το ερωτικο γαιτανακι τεσσαρων νεων,δυο ζευγαριων μεσα σε ενα περιβαλλον αγαπης,αρραβωνιασματων,απατης,ψεματων,δολοπλοκιων,συγκρουσεων,συμμαχιων και αλλων συναφων.Αγαπημενο τεχνασμα στα εργα του ο Σαιξπηρ εχει τις ομοφωνες λεξεις κατι που η αγγλικη το ευννοει .Τo nothing εκφερεται και ως noting oπου noting σε χαλαρη μεταφραση ειναι το ψεμα ,η αερολογια,το καλαμπουρι,το κουτσομπολιο...Μια προσεγγιση του νοηματος του τιτλου λοιπον θα ηταν"Πολλη φασαρια για το τιποτα" η "πολυς καυγας για σαχλαμαρες".Βολικες αποδοσεις για την απατηλη και αναλαφρη πλοκη της υποθεσης που εχει κακοποιηθει διασκευαζομενη και αντιγραφομενη πολλακις ανα τους αιωνες.

Ευχομαι επειδη φοβαμαι τις κωμωδιες που εξελισσονυαι σε φθηνες φαρσες η δραματα(και τις αποφευγω )να μην ευωδωθει ο συνειρμος μου στο γαιτανακι μνηστηρων της γεροντοκορης ομαδος μας.Μετα τον Κοζωνη,τις ανυπαρκτες προτασεις ομιλων,τραστ ,φαντς,Αραβοισραηλινων,Ελληνοαμερικανων,Τ-ου-ρ-κ-ω-ν,Ρωσων σκαει μεσα στη συγχυση με δηλωση του στυλ "μια κουβεντα θα πω :τελειωσαμε"(λαικο ασμα) ο αγνωστος Χ κ,Ξενιαδης .Εκτεθηκε δημοσια με πολυ προχωρημενες θεσεις σε σχεση με την ωρα που εκανε το" κου-κου ηρθα" και δυσαναλογο θορυβο για το βαθμο αποδοχης του απο το" δημοσιο κιτρινομαυρο αισθημα"...Πριν 2 ωρες τιναξε το διαδικτυο.Ποιος ειστε κυριε ?Οριστε?
Τωρα τι λες οταν βλεπεις εναν καμαρωτο ανθρωπο με σταυρωτο και μαυρη γυαλουαρα που δυσκολα παει σε επιχειρηματια,να ποζαρει μπρος στο ληαρ τζετ του?Εισαι φαουλ,βιαζεσαι,να ξυπνησω πρωτα και τα λεμε?Τι απ'ολα?ΟΛΑ?Ειναι δυνατον αυτος ο καλα κρυμμενος ,κατα δηλωσιν του,Αεκαρας να σπεκουλαρει η να λεει αοριστολογιες με πολυ συγκεκριμενο και 'μετρητο"περιεχομενο? Καποια φαβα εχει ο λακκος η το χρηματοκιβωτιο του μπιγκ-μακ η τρελλαθηκαμε η επιτελους θα τρελλαθουμε...
Οι Αεκτσηδες αγαπουν και στηριζουν το σοβαρο θεατρο.