Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Όχι άδικη κριτική στον προπονητή!

Ανατροπή σκηνικού στην περίπτωση του Μανωλά. Οι απόψεις διίστανται. Οι μεν Άγγλοι αναφέρουν πως η μετεγγραφή χάλασε λόγω της ξεροκεφαλιάς του ποδοσφαιριστή, ενώ ο παίκτης αναφέρει πως δεν δέχτηκε πρόταση. Σε κάθε περίπτωση οικονομικά ζημιωμένη βγαίνει η ΑΕΚ, ενώ αγωνιστικά μένει στο ίδιο χαμηλό επίπεδο χωρίς να κατρακυλήσει.
 Παρατηρώ πολλούς ομοϊδεάτες μας που επιτίθενται στον Κωστένογλου. Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως ο Κωστένογλου δε γίνεται να κριθεί ως προπονητής βάσει της αρχικής σύνθεσης. Κριτικές μπορούν να γίνουν μόνο για τις αλλαγές που κάνει  και που πράγματι ούτε σε μένα αρέσουν. Τόσο χρονικά (ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ), όσο και παικτικά. Το γεγονός όμως πως υφίσταται έστω και υποτυπωδώς(τον τελευταίο καιρό) ομάδα Οφείλεται στον Νικόλα. Επίσης, να τονίσω πως για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια η ΑΕΚ έχει δώσει 6 παίκτες και δεν έχει πάρει ούτε έναν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μετεγγραφικής περίοδου. Ακόμα και πέρσι με τον .Μανόλο, η ομάδα πήρε δύο παίκτες (Ματέος, Μίτσελ),  ένα καρτουν δικής του επιλογής  (Μπαχά) και έναν με ωραία γυναίκα(Νρμπιτς). Άποψή μου, είναι πως πρέπει να δοθεί λίγος χρόνος στον προπονητή που είναι και δικό μας παιδί.

Από σήμερα η ομάδα Γυναικείου Βόλει βρίσκεται στην ΠΟΛΗ για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την άλλη Πέμπτη στη Γλυφάδα . Οσοι μπορούμε θα είμαστε ΕΚΕΙ για την ΑΕΚΑΡΑ που παίζει για να προκριθεί στους "4" της ευρωπαϊκης διοργάνωσης (αντίστοιχης του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ) για το γ. Βόλλει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: