Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Καραγκιοζιλίκια άνευ προηγουμένου...

Το ντροπιαστικό διήμερο που διανύουμε με έχει προβληματίσει όσο τίποτα αυτό τον καιρό. Η "άρπα-κόλλα" σκέψη δεν οδηγεί πουθενά. Μέσα στον πανικό τους, οι τωρινοί διοικητικοί ιθύνοντες σκέφτονται κάτι κάτω στα Σπάτα, συμφωνεί κι ένας από τους παρατρεχάμενους και το ανακοινώνουν πομπωδώς στον κόσμο. Το ρεζιλίκι, η προχειρότητα και η άγνοια κινδύνου ξεχειλίζει στο κιτρινόμαυρο ποτήρι. Ο Δημητρέλος, ό,τι σκεφτεί το λέει. Ένα πράγμα δεν μπορείς να του καταλογίσεις: Πως είναι ανειλικρινής. Τι να κάνει κι αυτός; Του δώσανε το πηδάλιο του Τιτανικού 2 Μίλια πριν φτάσει στο παγόβουνο με την ταχύτητα στη μέγιστη τιμή της. Αναστροφή δεν γίνεται, συνεπώς προσπαθούμε να αποφύγουμε το παγόβουνο ή έστω να μας χτυπήσει λίγο. Ο Μπόβαλης, ο Βαλασσόπουλος, ο Οικονομόπουλος και όλοι οι άλλοι ηδονίζονται κι αυτοί που μια δήλωση τους κάνει το γύρο της Ελλάδας μιας και αποτελούν νόμιμους αξιωματούχους της χιλιοταλαιπωρημένης ΠΑΕ μας. Ονόματα που ήταν στην αφάνεια, απλώς παριστάνουν τους αρρωστημένους με την ΑΕΚ. Ξαφνικά, πάντα.
Η πρόταση για καταβολή χρημάτων από μετόχους με "ρήτρα εμπιστευτικότητας" είναι πιο κωμική και από μια μεγαλειώδη τούμπα του Μάρκου Σεφερλή στην σκηνή του Δελφιναρίου. Τι σημαίνουν αυτά; Τι μπούρδες λέτε; Το βαρέλι είναι δυστυχώς χωρίς πάτο...
Οσο για τον έρανο είναι μια πρόταση εν μέρει θετική, ωστόσο τι να ζητήσεις από τον ανώνυμο οπαδό.; Να πληρώσει τα σπασμένα των εφοπλιστών που δεν θέλουν να βάλουν τίποτα; Είναι σα να ζητάς από τον απλό Έλληνα πολίτη να εξοφλίσει το Γαμοδάνειο του Τσοχατζόπουλου στο Παρίσι και την διαμονή του στο Φορ Σίζονς. Ας αποφασίσουν οι ΜΕΤΟΧΟΙ αν θα βοηθήσουν ή οχι. Αν είναι να καταστραφούμε, ας καταστραφούμε αξιοπρεπώς. Οχι με εκκλήσεις του ... από την τωρινή διοίκηση και συζητήσεις που παραπέμπουν σε πάνελ αδερφάρων Μεσημεριανής εκπομπής για το πως φόρεσε το στριγκ της η Κλέλια Ρένεση. Αντε σοβαρευτείτε και πληρώστε φεύγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: