Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Απόλυτο σκοτάδι


Δεν αμφισβητώ, ούτε διαμαρτύρομαι για την απόφαση εις βάρος μας από την ΕΠΟ. Αυτό έλειπε! Απλώς θέλω να μάθω, το σκεπτικό του «πράσινου φωτός» που άναψαν για τον παναθηναϊκό. Δηλαδή, να μάθω υπό ποιες προϋποθέσεις εγκρίθηκε η έφεση και κυρίως ΤΙ άλλαξε από την πρωτόδικη απόφαση που του στερούσε το δικαίωμα μετεγγραφών και ευρωπαϊκής παρουσίας.

Στα δικά μας, έχουν ήδη αρχίσει οι καταστάσεις υστερίας από οπαδούς και το μαρτυρά και το απίστευτο περιστατικό στη Νάξο με έναν ομοϊδεάτη μας που πήδηξε από το πλοίο φωνάζοντας συνθήματα. Τίποτα δεν είναι μεταφορικό στην πρόταση, ΟΛΑ κυριολεκτικά.

Η περισυλλογή πρέπει να ξεκινήσει και η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ αυτή τη στιγμή. Επί της ουσίας, ζητείται από τον κόσμο να (ξανα)βάλει πλάτη για την ΑΕΚ. Πολλοί θα πουν πως δεν έχει νόημα και τους καταλαβαίνω. Ωστόσο, η ίδια η ύπαρξη της ΑΕΚ, κρέμεται από τον κόσμο της. Ως κόσμος, θεωρώ πολύ δύσκολο να υπάρξει ευαισθητοποίηση γύρω από την ομάδα. Πολύ απλά, διότι για άλλη μια φορά η προοπτική απουσιάζει. Αυτή η μαγική λέξη.

Ο Δημητρέλλος, όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα για την ομάδα και το μέλλον της. Συνεπώς είναι από δύσκολο, έως αδύνατο να ευαισθητοποιηθεί η πλειονότητα του λαού μας σε σχέση με τα προβλήματα και το ύψος των περιστάσεων. Ακόμα πιο δύσκολο, είναι να βρεθεί επιχειρηματίας ή επιχειρηματίες που θα καταβάλλουν τα 5 εκ ευρώ που είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προκειμένου να μην επανέλθει το χρέος του «44» στα 140 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει λόγος ανακύκλωσης αυτής της συζήτησης καθώς τα περιθώρια όχι απλώς στένεψαν, σχεδόν δεν χωράμε να περάσουμε πλεον…

Δεν υπάρχουν σχόλια: