Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μόνο νίκη!


Το εξ αναβολής παιχνίδι απέναντι στο Λεβαδειακό βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος της ΑΕΚ, σήμερα Τετάρτη. 7 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ομάδα του Κομπότη που δίνει μόλις το δεύτερο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα. Εκτός από το γνωστό πρόβλημα του Γκούντιονσεν και την απουσία του Λαγού, η ΑΕΚ κατεβαίνει χωρίς προβλήματα και ο Κωστένογλου αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
            Κάπου διάβασα πως ο Κωστένογλου δουλεύει πάρα πολύ για την ΑΕΚ αφιερώνοντας τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα προκειμένου να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας. Αν και κάποιοι θα πουν πως προφανώς ο προπονητής της ΑΕΚ οφείλει να δουλεύει πάρα πολύ, θα πω πως αν ο προπονητής μας δε λεγόταν Κωστένογλου, αλλά Χουάν Μαρία Λόπεζ και ήταν Ισπανός, θα είχαν αφιερωθεί χιλιάδες λέξεις που θα ανέλυαν επακριβώς τον τρόπο εργασίας του. Είχα γράψει, όταν πήραμε για προπονητή τον Νικόλα, πως δεν παίρνουμε γουρούνι στο σακί, αλλά παίρνουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Έχω αναλύσει επακριβώς την πορεία του και μιλάμε για έναν προπονητή και όχι απλώς για παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ. Η διαφορά σε σχέση με άλλους, είναι πως βρίσκεται στην ανατολή της προπονητικής καριέρας του, γνωρίζοντας πως η καταξίωση του θα έρθει με τις παράλληλες επιτυχίες της ΑΕΚ. Το ξέρει πολύ καλά και πάνω σε αυτό δουλεύει.
            Ας ευχηθούμε να κυλήσουν όλα ομαλά σήμερα και η ΑΕΚ να πάρει το τρίποντο που θα τη φέρει έστω και με αγώνες περισσότερους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: