Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

τι θα μας ξημερώσει το μέλλον;


Φτάσαμε στο «και πέντε», στο «μη παρέκει», στο «ως εδώ», όπως θέλετε και σας εκφράζει πείτε το. Η ΑΕΚ που μάθαμε μικροί δεν υπάρχει πια. Η πρωταγωνίστρια ομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων, έχει δώσει τη θέση της σε μια ΑΕΚ ακέφαλη, αφερέγγυα, ανυπόληπτη ομάδα. Είναι , πλέον, ώρα για περισυλλογή, ζύγισμα των παραμέτρων και δουλειά στην προοπτική. Το πρώτο βήμα είναι να κατορθώσουμε να αντιληφθούμε το που βρισκόμαστε. Η απόφαση που αναμένεται να ληφθεί εντός της ημέρας, επί της ουσίας θα στερεί το δικαίωμα μετεγγραφών, ανανεώσεων και οποιασδήποτε προοπτικής στην ομάδα μας. Πρέπει να σκεφθούμε καλά τι θα κάνουμε. Θα παραμείνουμε στη Σουπερλίγκα παλεύοντας στο γήπεδο για την παραμονή μας, με πιθανότητα (στα όρια της βεβαιότητας) να επανέλθει το χρέος του «44» στα 140 εκατομμύρια, ή θα βαρέσουμε «κανόνι» και θα πάμε στην 4η εθνική; Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει καν δίλημμα.

Από αυτό εδώ το βήμα, ανέφερα τους κινδύνους που υπάρχουν για δυσκολία καταβολής χρημάτων και υπαρκτό το πρόβλημα της ΜΗ συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήταν η εποχή που ο Αδαμίδης μας ζάλισε με τους Ισάεφ, την Σαμπάνσι και την Πετί Σατό. Έφθασε ο καταραμένος Ιούνιος που αποδεικνύει τα προβλήματα που δεν κρύβονται πλέον κάτω από το χαλί. Η μπόμπα έσκασε στα χέρια του Δημητρέλλου, που προφανέστατα δεν φταίει σε τίποτα.

Μόνη λύση, η 4η εθνική και χτίσιμο της ομάδας από την αρχή. Θα χάσουμε κόσμο, θα χάσουμε τη δυναμική μας αλλά είναι η μόνη λύση για ΟΣΟΥΣ είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε την ΑΕΚ να την ξαναδούμε ίσως πρωταγωνίστρια.

Καλημέρα αδέρφια, Καληνύχτα ΑΕΚάρα.

3 σχόλια:

dodos21 είπε...

Δυστυχώς αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει πριν από πέντε χρόνια, την πρώτη φορά που ήρθε ο Ντέμης !!!!

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ...
Δεν μπηκα καν στη διαδικασια του ποσο δικαιη η ποσο αδικη ειναι η σημερινη αποφαση ιστορικης σημασιας για το μεγεθος της ΑΕΚ.Συνεξετασθηκε με καποιο σκεπτικο με αλλες ομαδες και βγηκε αλωβητος ο παο.Ηδη η πλευρα οσφπ ωρυεται οτι εγινε χαρη. Δεν ξερω γιατι απεχω απο την γνωση του θεματος,αλλα σκεφτομαι αν ηθελα κι εγω χαριστικη σταση.Να παμε δηλ.αντι του αντιτιμου των 5 εκ. να κυνηγησουμε την ευρωπαικη χιμαιρα με τις δαφνες του τοτε και τις δυνατοτητες μιας λεττονικης ομαδας που ειμαστε τωρα.χωρις ορατο κουμαντο απο καπου,χωρις εγγυηση για κατι,χωρις,χωρις,χωρις...
Αυτη η σκληρη εξορια δεν ειναι η κολαση.Ειναι ενα καλεσμα αυτογνωσιας,ενδοσκοπησης και αναδιοργανωσης.Αν εχουμε τη τυχη να βρεθει μια συνετη καθοδηγηση(μακαρι και με Ντεμη μεσα) υπαρχει η ευκαιρια να ανεβουμε αργα τα σκαλια της κολασης αλλα σταθερα και σιγουρα.Τη κολάση τη ζησμε αυτα τα τελευταια χρονια ανυποληψιας κι αβεβαιοτητας.
Ειμαστε ετοιμοι να υποστηριξουμε ο,τι νεο ,το καναμε το 04 και το ξερουμε.αρκει να χρησιμοποιησουμε τη συγκυρια με σοβαροτητα και οχι ψαχνοντας δικαιολογιες.
Νεα ομαδα,ακαδημιες,παιδομαζωμα,ισως Τονι...Υπαρχουν πολλοι που θα ιντριγκαριστουν αν αναψει μια σπιθα.Μεχρι 22 χρονων. Γιατι οχι?
Τωρα αν υπαρχει σεναριο χειροτερο,η δ εθνικη ομολογω θελει ψυχραιμια.ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..Σε καθε περιπτωση ομως αν καποιος μου εγγυατο χρονιες σαν τις τελευταιες,θα προτιμουσα τις τωρινες εξελιξεις..ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ..

dodos21 είπε...

Η σοφία της ηλικίας...και η απέραντη ΑΕΚΟΣΥΝΗ !!!!