Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πρέπει να μείνει ο Μάκος!


Σήμερα ανακοινώθηκε το οριστικό και αμετάκλητο τέλος του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ. Δεν σας κρύβω, πως έτρεφα μια κρυφή ελπίδα πως θα συνεχίσει, μια σκέψη βέβαια που δεν πήγαζε από πουθενά. Εις το επανιδείν, θα πω στο Νικόλα διότι δεν υπάρχουν «αντίο». Η κίνηση των διαρκείας, εκ πρώτης όψεως μοιάζει ικανοποιητική καθώς έχουν πουληθεί κοντά στις 4.500.  Ωστόσο, με τόσο χαμηλές τιμές και λαμβάνοντας υπόψη την πανστρατιά που έχει δημιουργηθεί θα μπορούσε πιθανώς να είναι πολύ μεγαλύτερο.
Η μεταγραφολογία κινείται σε ιδιαιτέρως ρηχά νερά φέτος και η απώλεια Κλωναρίδη με 800 χιλιάδες ευρώ είναι μια μεγάλη οικονομική ανάσα και μια πώληση δυστυχώς σε καλή τιμή και πολύ καλή χρονική συγκυρία. Ο Βίκτωρας ναι μεν έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, αλλά εφόσον η ΑΕΚ δε θα παίξει στην Ευρώπη θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αυξήσει το κασέ του κατά πολύ μέσα σε ένα χρόνο. αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα, αλλά είναι τέτοιοι οι καιροί που δυστυχώς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την μετακίνηση.
Ο Κατσουράνης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και θεωρώ πως αν ο Ντέμης ήταν τώρα στην ΑΕΚ θα θεωρείτο ήδη παίκτης μας. Δεν ξέρω αν τον θέλετε ή όχι και επίσης δεν ξέρω αν αξίζει μια τέτοια μετακίνηση σε αυτή την φάση με δεδομένο πως μπορούμε να προβούμε σε τρεις ανανεώσεις ή αποκτήσεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 χρόνων. Οσο για τον Μητρόπουλο του Παναιτωλικού, που ακούγεται ως πρώτος στόχος για τη θέση του αμυντικού χαφ πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη που μου άρεσε όταν έπαιζε στον Βόλο. Δυναμικός, με καλή κοντινή πάσα και ιδιαίτερα μεστός στο παιχνίδι του.
Μάκος
Ιδιαίτερη μεταχείριση και απόλυτη προσοχή πρέπει να δοθεί στην περίπτωση Μάκου. Κατά την άποψή μου, ο Μάκος είναι ο μόνος παίκτης που δεν πρέπει να φύγει. Πρέπει να μείνει στην ομάδα να γίνει αρχηγός και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας αν βεβαίως το θέλει. Είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ψυχάρα και έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κεφάλαιο αυτής της ομάδας. Δουλεύει πολύ και πρέπει να τον διατηρήσουμε στο δυναμικό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: