Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας ρε παιδιά;



Η ομάδα μας αδέρφια, αυτός ο τεράστιος σύλλογος με έμβλημα το Δικέφαλο Αετό και συνοδοιπόρο τον υπέροχο κόσμο του, βιώνει τις πιο εξευτελιστικές μέρες της 88χρονης ιστορίας του. Δεν είναι η άρνηση του Αναστασιάδη, δεν είναι ούτε εκείνη του Δέλλα. Δεν είναι η τελευταία θέση στη βαθμολογία, δεν είναι το «Εκεί εκεί στη Β΄ εθνική». Είναι το γεγονός πως λόγο έχει ο Βιντιάδης στον επόμενο προπονητή χωρίς να έχει κάνει καμιά κίνηση, είναι το γεγονός πως τόσο καιρό είχαμε πρόεδρο μαριονέτα που είχε όμως λόγο, είναι που ακόμη αποφασίζει ο Κασνακίδης, ο Αδαμίδης και οι λοιποί μπούφοι που βρίσκονται στο ΔΣ. Κάτι ψευτοκουλτουριάρηδες, κάτι αυλικοί, κάτι περαστικοί με φούτερ στους ώμους, κάτι αλκοολικοί, κάτι κλέφτες λάπτοπ που δεν γυρνούν πίσω τα εταιρικά αυτοκίνητα, κάτι μαλάκες εν ολίγοις και στη μέση ο δύσμοιρος ο Δημητρέλλος να τρέχει για όλους. Μαλάκες και μη.

Είμαι κατά της βίας, ωστόσο θεωρώ πως νομοτελειακά εκεί εξελίσσεται η κατάσταση μιας και η οργή είναι συσσωρευμένη στον λαό της ομάδας. Αυτές οι αγαπημένες φράσεις των αθλητικών εφημερίδων, οι απίστευτα στερεότυπες τύπου «θα πέσουν κεφάλια», «οργή λαού», «λαϊκά δικαστήρια», «ένταση έξω από το αποδυτήρια», «Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ» και τόσα άλλα θα εκφράσουν την οργή σεσημασμένων και μη ΑΕΚτζηδων το βράδυ του Σαββάτου σε περίπτωση που δεν επικρατήσουμε της Κέρκυρας. Ντρέπομαι για όλους, στενοχωριέμαι βαθύτατα για την ΑΕΚ και εκνευρίζομαι με τον Βλάχο και τον Μαύρο που στην πλάτη ενός εκατομμυρίου ανθρώπων έπαιξαν το επιπόλαιο παιχνίδι τους στην ΑΕΚ. Ο μεν Μαύρος από αφέλεια ο δε Βλάχος από καθαρή ανικανότητα. Με σημαία τις βρισιές και την γκρίνια, τα γουρλωμένα μάτια και την υψωμένη φωνή του δασκάλου χωρίς μεταδοτικότητα, του κακού ψυχολόγου, ή του ψυχιάτρου που από Ιατρός μετατράπηκε σε ασθενή. Αν ο Βλάχος ήταν ραδιοσταθμός το σλόγκαν θα ήταν « λίγη δουλίτσα, πολύ facebook, Βάγγος Βλάχος 92FM». Διότι δεν γίνεται σε μια ομάδα τόσων φιλάθλων να επιλέγεται ο κολλητός του Μαύρου (σ.σ. Βλάχος) για την θέση του προπονητή άσχετα αν μας άρεσε το Love story και το reunion παλαιών ΑΕΚτζήδων εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας αλλά απροσδιόριστης προπονητικής και παραγοντικής. Ο Δημητρέλλος άργησε να πάρει την πρωτοβουλία, αλλά αργά δεν είναι ακόμη. Υπάρχει χρόνος, πολύς, για την ανασύνταξη.

Από τα ονόματα που ακούω μόνο ένα μου γεμίζει το μάτι. Συγκεκριμένα, μιλάω για τον «προπονητή έκπληξη» που θα ολοκληρώσει το καρέ επαφών, καθώς δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα πάρουμε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον Κρίς Κόουλμαν ή τον Μάκη τον Χάβο. Για διαφορετικούς λόγους τον καθέναν εξ αυτών, αλλά κοινή συνισταμένη εκφρασμένη σε 3 λέξεις είναι το «ούτε απ’ έξω». Άκου τον Χάβο; Ήμαρτον 3 το πρωί εκνευρίστηκα.

ΥΓ: Οι φήμες που θέλουν τον Λίνεν να τίθεται εκτός λίστας λόγω αδυναμίας της ΠΑΕ να του παρέχει γραφική ύλη ελέγχονται ως ανακριβείς. Είναι ο άνθρωπος που έχει δηλώσει το αμίμητο μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου το 2007 με 3-0 εκτός έδρας:
«Ήμαστε καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το σκορ μας αδικεί θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει».

2 σχόλια:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΜΠΡΑΟΥ
Εχει την ατυχια η ΑΕΚ εκτος των αλλων να διαθετει στο δημοσιογραφικο σωμα της,ευτυχως οχι σαν ζωτικο οργανο αλλα σαν ανεπιθυμητο συνδρομο η ασθενεια η παρασιτο,κατι σαν βδελα ας πουμε,διαφορους που εχουν βημα στην ανοικτη κριτικη απο τα ΜΜ και που θεωρουν οτι το ξεμπροστιασμα και τα εκβιαστικα συμπερασματα μεσω τρυκ και δικων τους εικασιων ,θα τους κανει καλυτερους ρεπορτερς η σχολιαστες η μελετητες.Αυτο επιχειρειται τωρα, δηλαδη τωρα,εναντιον του Α, Δημητρελου απο το σεντρα 103.3.Ο ΑΔ εξεφρασε τη σωστη αποφαση αλλαγης προπονητου με το λαθος τροπο .Δεν ελαβε δηλαδη υποψη του τη θεση Μαυρου ενεργωντας ισως λιγο πιο αποτομα απο οσο θαπρεπε.ΟΚ.Ο Θωμας ενα ζωντανο συμβολο με τη δικη του νοοτροπια ισως επρεπε να προφυλαχθει απο τον Ανδρεα και να το χειρισθουν μαζι αλλιως.Το εξεφρασα τη ΚΥΡΙΑΚΗ κανοντας λογο για τη θυσια Αεκτσηδων στο βωμο της ΑΕΚ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ. Εξακολουθω να πιστευω οτι δεν περιμενα περισσοτερο απο τον χωρις περγαμηνες Βλαχο,που ωρισθηκε κακως εστω προπονητης.Η υπερβολικη ευκολια στην εγωπαθη ρητορεια του ενωχλουσε παντως.
Στο σεντρα 103,3 στηνεται μια γκιγιοτινα επειδη μεχρι σημερα Τεταρτη δεν υπαρχει προπονητης,εχει παραιτηθει μια κουστωδια σχετικων και ασχετων κυριως και αφηνεται σαν συμπερασμα οτι ο διευθυνων συμβουλος επαιξε τη γνωμη καποιου παρασκηνιου(που ομως ηταν σωστη )κι οχι του μεγαλου και λατρευτου Θωμα που μαλλον ηταν εμμονη στη φιλια του παλιου του συμπαικτη.Με ρεγουλα ισως συμφωνουσε αλλα το ΑΕΚ -1 ΒΑΘΜΟΣ-δεν περιμενει.
ΜΠΑΛΑΡΑ
Φυσικα κι ειναι δυσκολο να πεισθει καποιος ναρθει να εμπνευσει μια ομαδα ενος βαθμου και μηδενικων ,για τη κατηγορια ,ποιοτητων για να ανακαμψει.Ο πνευματικος του ΑΑ πρεπει να γνωριζει μπαλαρα σε σχεση με αυτον που τον ρωτησε.Ο ιδιος δεν ειχε γνωμη θα τον διωριζε ο υψιστος .Αυτος θαταν σε τρανς σαν κατι ταινιες επιστ.φαντασιας που σε κατευθυνει η Δυναμη και δεν ξυπνας με τιποτα, εκει την αποστολη σου.Αυτο τον επικινδυνο και σκοταδιστη τεχνικο (Εδω διαφωνω με ΑΔ )ευτυχως τον απετρεψε ο μαγικος εγκλειστος του Αγιου Ορους πνευματικος-μανατζερ,ας ειναι καλα.Υποπτευομαι αν και δεν διερρευσε ονομα οτι ειναι βετερανος της θρυλικης Εθνικης Παπαδων(φρικτο κατασκευασμα της συνεχους παρακμης του ελλ.σινεμα γυρω στο 83 84 με στοχο τα περιθωριακα βιντεο κλαμπς)Δεν χρειαζομαστε προπονητη που να κατευθυνει μονο με τη Παναγια...Ο Θεος να μας συγχωρει αλλα δεν χρειαζονται τετοιοι υποκριτες και δηθεν πιστοι.Ειμαι και προκατηλειμμενος με αυτο το τυπο ανθρωπων ειναι αληθεια...
Η δουλεια του Δημητρελου για να εξηγουμαι μπορει να χαρακτηρισθει απο λαθη αλλα οχι απο σκοπιμοτητες,Αυτη η δημοσιογραφια της κατασκευης ενοχων δεν τον αγγιζει.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.Εχει την ακεραιοτητα και το μυαλο που λειπει απο τη διοικηση για να μας παραδωσει σε μια διαδοχη κατασταση χωρς να ειμαστε πνιγμενοι.Υπαρχει κανεις αλλος και δεν το ξερουμε? Εννοειται οτι δεν πεταμε στη πυρα κανενα δικο μας παιδικι ο Θωμας ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.Εννοειτεα οτι ενα κομματι δημοσιογραφων θελει η ονειρευεται εμφυλιο και διχασμο.Ακουγοντας ονοματα καποιων απο το ΔΣ ψηφιζω Δημητρελο κι ας μεινει μονος.Τον ειπε αμπαλο ο Θωμας ,αδικο δεν ειναι ,αλλα αυτο δεν δινει το δικαιωμα στον καθε μπραου να αμφισβητει τις προθεσεις του..Για τα μετρα ΘΩΜΑ ολοι ασχετοι ειμαστε.Ποσω μαλλον αυτος ο απεριγραπτος ''δΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" που εξηγειρε καποτε τα συναισθηματα των Αεκτσηδων σχολιαζοντας ζωντανα ματς και τον εξεδιωξαν απο τη νοβα ...
Δεν βρισκω αστοχο ,αντιθετα μαλιστα το να εμπιστευθουμε το, ουτως η αλλως ,ρημαδι σκαφος μας στον Ντανιελ.Ειναι εντος των τειχων,ξερει τουλαχιστον τα πολυλαλητα ονοματα των παικτων...Ο Χαβος μια χαρα πηγε τον παοκ προπερσι.Δεν ειναι αναγκη το παραδειγμα Ντι Ματτεο...

Απ'το 58 στη 18 είπε...

Το εισαγωγικο νυχτερινο-πρωινο σκεπτικο του αγαπητου μπλογκερ σφυζει απο λογικες αποψεις και αγαπη στην ομαδα,ομως δεν θελω να ξενυχταει πολυ γιατι εκνευριζεται.