Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Βαγγέλη στο καλό



Παρελθόν λοιπόν από την τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Βλάχος, σε μια κίνηση που με βρίσκει σύμφωνο κατά 100%. Ο Βλάχος δεν έδειξε τίποτα απολύτως που να με αναγκάσει να στενοχωρηθώ. Οι μπούρδες του ήσαν μνημειώδεις, η δουλειά του –αν έγινε- δεν φάνηκε ποτέ στο γήπεδο και αυτό που θα μας μείνει από το σύντομό πέρασμά του είναι η απίστευτη ελαφρότητα, ο λαϊκισμός και η ψευτοαεκοφροσύνη που εξέπεμπε. Θα αποδειχθούν τα γραφόμενα μου από τις δηλώσεις των επόμενων ημερών όπου θεωρώ δεδομένο πως θα βγει φοβερή πίκρα από τον Βάγγο. Δεν πειράζει. Ξύδι Βλάχο που ποτέ δεν σε πήγαινα κιόλας.
Θέλω πάρα πολύ τον Αναστασιάδη στον πάγκο με βοηθό ένα δικό μας παιδί και όχι κάποιον του τύπου Αρβανίτη που παρουσιαζόταν στις μαζώξεις των παλαιμάχων του οσφπ. Έστω τον Αλεξόπουλο δεν με νοιάζει καθόλου. Προτιμώ τον Δέλλα τον Λύμπε ακόμη και τον Μαλαδένη δεν έχω πρόβλημα.

Ξημερώνει καλύτερη μέρα από τη χθεσινή…

Θυμηθείτε το!

2 σχόλια:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ
Δεν μπορω να συμμερισθω την πρωινη αισιοδοξια του οικοδεσποτη.λυπαμαι για το ΘΩΜΑ,γιατι ενω δεν ειχε τα στοιχεια για τη θεση ,εβγαζε σε ολους αγαπη για την ομαδα.Δεν ειναι λεπτομερεια ο παραγκωνισμος του ,ειναι απρεπεια παροτι η φυγη Βλαχου ειχε προβλεφθει,αλλα σαν φυσικο επακολουθο.Η ανεπαρκεια των παικτων που εχουμε ειναι beyond.O Bλαχος ειχε υπερεκτιμημενο εγω απο το εφηβικο(με Κοκο,Θειο,Οικονομοπουλο και σια).Εκανε ενα και καμωνοταν για 10.Σπορ αυτοκινητο,λιγο φιγουριτσα ,οπαδικες δηλωσεις,ενταξει,ηταν και γειτονας στη Ν.Χ. .Ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ ηθελε να γινει ,οχι ψυχαναλυτης .Και σαν προπονητης παλι εβαζε πρωτα τις δηλωσεις και μετα τη δουλεια στο χορταρι..Ομως ας μη σταυρωθει σαν κακουργος γιατι δεν ειναι.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ,ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ
Αν η κωλυσιεργεια των υποτιθεμενων επενδυτων δεν ειναι προετοιμασια οπισθοχωρησης που απευχομαστε υπαρχει ελπις.
Αν απλως μεταβουμε σετο επομενο σκαλι της κολασης δεν αλλαζει τιποτα.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
Δεν χρειαζεται εισηγητης κατηχητικου με πιθανη ψυχοδιανοητικη διαταραχη ,στην ομαδα.Ειναι πολυ καλος ανθρωπος,αλλα δεν θα βοηθησει ,μαλλον ο ιδιοσ χρειαζεται βοηθεια.Λυπαμαι και θα ζητησω συγγνωμη αν εσθει και πιασει...
Ο Χαβος ειναι ΑΕΚ,περιεργο αλλα ναι,και ο Μπιλαρος νευρικος.
Αυτα δεν μας σωζουν...

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΟΣ
Στο χθεσινο βραδινο σχεδον εκτακτο πολεμικο ανακοινωθεν δεν ειχα γνωση καμμιας εξελιξης και στο σημερινο πρωινο,δεν ειχα παρει το κλιμα του Τυπου.
Βλεπω οτι λειπει η ψυχραιμια αλλα με εκπλησσει και ο πλουραλισμος στις υποψηφιοτητες δοαδοχων.Αυτο υποδηλοι καποια προετοιμασια. Αν τη συνδυαζα με τη βεβαιοτητα της"αποχωρησης"'του Θωμα την επομενη μερα,εννοειται την καλη,που διερρευσε στο ΤΥΠΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΚΑΛΩΣ. Ο ιδιος δεν προβαλε ΟΜΩΣ εαυτον σαν τον προεδρο μετα ΥΣΤΕΡΑ μαλιστα και απο τις καθαρες δηλωσεις του οταν ""ειδε ""την επισκεψη Χαρρις εδω.Οδηγουμαι λοιπον σε τραγελαφικο συμπερασμα.Αυτο το Δ.Σ,Εθνικης σωτηριας η εχει αλλο δικο του προτζεκτ η στρωνει χαλι σε κατι πολυ καλυτερο κατα τη γνωμη του ,η παραληρει σε σπσμωδικα και αλληλοαναιρουμενα λαθη με αστοχα πηγαινε - ελα βετερανων,αχρηστη εσωστρεφεια και βυζαντινες μηχανορραφιες,για να θυμομαστε τις ριζες μας.Σε 6 μερες εχει εκτελεσθει μια εκπληκτικη επιθετικη τετραδα:Τσιαρτας,Κωστης,Βλαχος,Μαυρος των οποιων η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ.
Ειναι φυσικο να μην κανουν ολοι για θεσεις ισως και κανενας,αλλα μη τους σπαταλαμε ετσι αρπαχτα.Βαραμε το σαμαρι,οχι το γαιδουρι.Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως τους χρειαζεται πνευματικος.Ας μην εκπλαγουμε αν ο επομενος κοουτς λεγεται Νικος,δεν εχω μονον ενα στο μυαλο μου...
Παντως με αλευρι και αυγα κεμπαμπ δεν κανεις..