Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Μόνοι μας και ΄Ολοι σας!


Μετά από πάρα πολύ καιρό η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε πυγμή και επιτέλους αντέδρασε γρήγορα, στοχευμένα και κυρίως αποτελεσματικά. Ζήτησε και πέτυχε την αλλαγή ώρας, καθώς το πλεονέκτημα που θα είχαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αν έπαιζαν μετά το δικό μας ματς θα ήταν πολύ μεγάλο. Επίσης, απαίτησε την παρουσία εισαγγελέων στον αγώνα τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στις κερκίδες. Πρότεινε την παρουσία του συνόλου των θεσμικών φορέων στο γήπεδο, από τον Πατρίκ Κομνηνό, και το Σοφοκλή Πιλάβιο,  μέχρι τον Πάνο Μπιτσαξή. Ακόμα, θα ασκήσει το δικαίωμά της για έλεγχο ντόπινγκ. Η παρουσία του Κωνσταντινέα στον αγώνα της Κυριακής δε θα κριθεί εκ των προτέρων μιας και οι λύσεις ήταν περιορισμένες. Επιμένω ότι ο Σιδηρόπουλος έχει διαιτητικό ταλέντο, απλώς θεωρώ πως χθες εκτελούσε αποστολή. Προτιμώ να αφήσω ασχολίαστη τη σημερινή συνάντηση Μπέου, Μαρινάκη, Πιλάβιου που θεωρώ ότι είχε σίγουρα φόντο τον αγώνα της Κυριακής.
Γκαρσια
 Ένα θετικό που βγήκε από τη χθεσινή αναμέτρηση ήταν το ομαδικό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στους παίκτες. Ο «άντρακλας» Γκαρσία μετά τους φτηνούς τραμπουκισμούς του εις βάρος του Μίτσελ έμεινε κλειδαμπαρωμένος στα αποδυτήρια με το Δέλλα και το Μάκο να  τον ψάχνουν μάταια. Η μορφή του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Τράϊ να τρέχει σαν 18αρης στο 94 μας γέμισε με περηφάνια αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το μεγαλειώδες λάθος του Δώνη να διώξει από την ΑΕΚ τόσο αυτόν όσο και τον Λύμπε. Η παρουσία των Διόσκουρων της ΑΕΚ μαζί με αυτή του Γεωργέα θα εξεταστεί μετά το τέλος της σαιζόν, ελπίζω με θετικά αποτελέσματα.
Μπεος
Θεωρώ δεδομένο πως ο Αχιλλέας θα προκαλέσει με τις δηλώσεις του τον κόσμο της ΑΕΚ τις επόμενες μέρες, αλλά δουλειά των παικτών και κυρίως του προπονητή είναι να κάνουν ψυχολογική και σωματική προετοιμασία αντίστοιχη με αυτή του τελικού. Δεν  πρέπει να χάσουν λεπτό την αυτοσυγκέντρωσή τους, γιατί πέραν της γελοιότητας του παράγοντα, ο Ολυμπιακός Β’ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, αποτελούμενη από εξαιρετικούς παίκτες.
Μάκος
Μετά από μια τραγική πρώτη χρονιά, ο Μάκος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, προσφέροντας μια πολύτιμη βοήθεια στο χώρο του κέντρου. Το πάθος του είναι αδιαμφισβήτητο και ελπίζω να συνεχίσει να βελτιώνεται αλματωδώς. Η απουσία του είναι σημαντική από τον Κυριακάτικο αγώνα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι καθοριστική.
Γεωργέας
Χθες έσπασε ένα απίστευτο φετινό σερί του «Φούλη». Στα 15 παιχνίδια που είχε αγωνιστεί πριν το χθεσινό, η ΑΕΚ ήταν αήττητη.
Μανωλάς
Ο Μανωλάς είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης κατά την άποψή μου. Είναι γρήγορος, δυνατός, καλός στον αέρα και παθιασμένος. Είναι όμως ευθύνη του προπονητή, να προσαρμόσει το στυλ παιχνιδιού του, που είναι ιδιαιτέρως παρορμητικό. Είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερος και η ΑΕΚ πρέπει άμεσα να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Παίκτες  καλούς βρίσκεις δύσκολα. Καλούς και φανατικούς ΑΕΚτσηδες ακόμα πιο δύσκολα, κατά συνέπεια η ανανέωση πρέπει να γίνει το συντομότερο.
Μπαχά
Έχουν αρχίσει να περνούν άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου για την περίπτωση του Μαροκινού. Ελπίζω να μην υπάρχει κάποια ρήτρα συμμετοχών στο συμβόλαιό του που να το ανανεώνει αυτόματα. Διότι μπορεί να είμαι υπερβολικός στην κρίση μου απέναντι του, –αν και πολύ αμφιβάλω- αλλά ειλικρινά δε μπορώ να αντιληφθώ τι του βρίσκει ο Χιμένεθ και τον χρησιμοποιεί κατά κόρον. Ίδωμεν.

1 σχόλιο:

AEK-LOCO είπε...

den borw na katalavw giati theoreis logika auta pou kanei o adamidis. milame gia apithana karagiozilikia