Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

TO ΑΕΚ-247 -δε θέλει να- Θυμάται... (Μέρος 2ο)



Μπόμπαν Μπαμπούνσκι

Ο πρώτος χρονικά που παρουσιάστηκε ως αντικαταστάτης του Στέλιου. Γεννημένος στα Σκόπια ήρθε στην ΑΕΚ επί εποχής Σκεπάνοβιτς. Ο αμυντικός πριν έρθει στην ΑΕΚ αγωνιζόταν στην Ιαπωνία και ο προπονητής κατέβαλλε τεράστια προσπάθεια προκειμένου να πείσει τη διοίκηση για την αγορά του. Εν τέλει αγωνίστηκε μόλις 8 φορές στην ΑΕΚ. Κατά πολλούς, θεωρείται το μεγαλύτερο «παλτό» που έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του, για την ιστορία, του απέφερε 180 εκ δραχμές!

Φεντερίκο Ασκάρατε

Μια φορά είχαμε τη τύχη να δούμε αυτόν τον παίκτη να αγωνίζεται και πιο συγκεκριμένα σε αγώνα κυπέλλου εναντίον του Φωστήρα. Ήταν τέτοια η απογοήτευση, που κάποιος από την κερκίδα είπε: «Αν ήθελα να παίξω 5χ5 με τους φίλους μου και μου έλειπε 1 παίκτης, θα προτιμούσα να ακυρώσω τη μπάλα, από το να φέρω τον Ασκάρατε.» Υποστήριζε πως ήταν αμυντικός και τώρα παίζει στη Γ’ Ισπανίας. Προφανώς και δεν είναι βασικός.


Νταβίντε Μπελλότι, Ντανιέλ Καντέρο Νταβίντε Μπελότι
Ντανιέλ Καντέρο

Ήρθαν στην ΑΕΚ το 1999 και έπαιξαν όλοι από μια φορά ως αλλαγές. Πραγματικά δε θυμάμαι τίποτα από αυτούς αλλά βρίσκονται στη λίστα των παικτών που έχουν αγωνιστεί στην ΑΕΚ, οπότε δικαιωματικά κερδίζουν θέση στο αφιέρωμα!

Νικολά Μάλμπασα

 Το όνομα που όλοι περιμένατε. Μετά από ένα σχετικά καλό πρώτο εξάμηνο ο Νικολά μας έδειξε το πραγματικό του «ταλέντο». Ένας παίκτης, εύκολη λεία για οποιονδήποτε αντίπαλο από τον Οκκά μέχρι και τον Κορδονούρη. Βγήκε αλλαγή σε ένα ματς με την Καλλιθέα όταν προσπάθησε να απομακρύνει ευθεία, αλλά εν τέλει παραχώρησε πλάγιο αόυτ από την άλλη πλευρά. Ένας εκ των ελάχιστων παικτών που έχουν αποδοκιμαστεί εξ ολοκλήρου και εν χορώ από τον κόσμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: