Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Φυσάει Νοτιάς και σαρώνει το μπασκετ!

Καλημέρα σας,

Κρισιμότατη η σημερινή ημέρα και ιδιαιτέρως καθοριστική λόγω του ραντεβού Αδαμίδη Νοτιά στα Σπάτα, όπου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα ενημερωθεί από τον πρόεδρο για την οικονομική κατάσταση. Μάλλον η μεγάλη είδηση δε θα προκύψει, πιθανότατα ο Νοτιάς λεφτά δε θα βάλει και απλώς θα συνεχίσουμε ως έχουμε.

Στα αγωνιστικά, η ατυχία χτυπά κόκκινο καθώς μετά τις ενοχλήσεις του Βάργκας, ήρθε ο τραυματισμός του Καφέ να αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο την ήδη αποδυναμωμένη μεσαία γραμμή. Στην Ευρώπη θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες και όταν η ελπίδα σου για τις συγκεκριμένες θέσεις είναι η τελευταία σου μετεγγραφή, καταλαβαίνετε την προχειρότητα με την οποία έχει στηθεί η φετινή ΑΕΚ. Ας περιμένουμε όμως τους αγώνες, όπου ελπίζω η ομάδα να διαψεύσει τους ανθρώπους που τη θεωρούν τη χειρότερη ΑΕΚ της δεκαπενταετίας.

Στο μπάσκετ, έχει ανοίξει ένας λογαριασμός ενίσχυσης που δεν έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση, πράγμα που με βρίσκει σύμφωνο. Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να βάζει ο κόσμος λεφτά και να διοικούν την ομάδα οι ίδιοι που την έφτασαν σε αυτό το κατάντημα. Ρόστερ δεν υπάρχει, δε γνωρίζουμε που και αν θα αγωνιζόμαστε φέτος και η διάλυση είναι προ των πυλών. Τα διαγγέλματα Χατζηχρήστου δεν εμπνέουν στο ελάχιστο και όπως φαίνεται οι εξελίξεις στο τμήμα θα είναι δραματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: