Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Λες;; Μπα...






Καλημέρα,


Να λοιπόν που έχουμε ξανά θέμα με τα ιδιοκτησιακά. Η καχυποψία σε όλο της το μεγαλείο. Θες τόσο πολύ να το πιστέψεις, να χαρείς, να ξεσηκωθείς αλλά το παρελθόν και οι απανωτές ανώμαλες προσγειώσεις μας έχουν απαγορεύσει ακόμα και να ονειρευόμαστε! Αυτή τη φορά το θέμα φέρεται να είναι κάπως πιο προχωρημένο από τις άλλες . Εξ αρχής μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν άκουσα πως βγήκε από τον Γιώργο Γαλάτση της ΕΡΑσπορ. Ένας από του καλύτερους και διαχρονικούς ρεπόρτερ του Δικεφάλου, που είπε πως σε περίπτωση που χαλάσει το ντιλ θα έχει τις αποδείξεις ότι κατατέθηκε πρόταση. Εμπλέκεται και το γήπεδο στην όλη ιστορία κάνοντας την ακόμα πιο αληθοφανή βάσει συμπερασμάτων. Μακάρι η εταιρία να είναι σοβαρή και να είναι έτοιμη αρχικά να βοηθήσει για να βγει η χρονιά και στη συνέχεια να βοηθήσει στην κατασκευή του ονείρου μας.
Ο αγώνας ανεβλήθη με την Ξάνθη, σωστά κατά την άποψή μου, καθώς σε περίπτωση επεισοδίων θα έβγαιναν οι πάντες κατηγορώντας την πολιτεία και την αστυνομία για το ότι τα επεισόδια έπρεπε να είχαν προβλεφθεί και πως η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα και άλλα τόσα που αναμφίβολα θα ακούγαμε. Το γεγονός όμως, πως η αστυνομική δύναμη της Μακεδονίας και της Θράκης δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα σε ένα μεγάλο ετήσιο γεγονός και σε ένα ματς περιορισμένης δυσκολίας, αν μη τι άλλο πρέπει να προβληματίσει κυβέρνηση και αστυνομία!
Στο μπάσκετ για μια ακόμη φορά ξεφτιλιστήκαμε, μιας και δε θα κατεβάσουμε ομάδα στο Κύπελλο για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ελπίζω να έχουμε πιάσει πάτο και με τη βοήθεια του Στάθη Μπαϊρακτάρη να αρχίσουμε να σκαρφαλώνουμε αργά αλλά σταθερά, μήπως και βγούμε ποτέ από το βαρέλι. Οι δυσκολίες καταρτισμού του εφετινού ρόστερ είναι  δυσκολότερες από άλλες χρονιές μιας και το όνομα ΑΕΚ ναι μεν βοηθάει, αλλά σίγουρα η Α2 κλείνει πολλές πόρτες. Παρελθόν αποτέλεσε ο Ζιάγκος, βοηθός προπονητή του μπασκετικού τμήματος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με κάποιους ανθρώπους να μιλούν για έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον κουτς Κορωνιό. Ας ελπίσουμε η ομάδα να βρει ξανά το δρόμο της, αλλά πρέπει να τονίσω πως όταν το μάνατζμεντ της ΑΕΚ έχει παραχωρηθεί στον Μπαϊρακτάρη εδώ και μέρες και το μόνο που ξέρουμε για τον εν λόγω κύριο είναι πως βαδίζει στο 73ο έτος της ζωής του, υποψιαζόμαστε και κάνουμε κακές σκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: