Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Βγενοπουλιάδα

Είτε συμπαθεί κάποιος το Βγενόπουλο, είτε όχι, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πως το «λέγειν» και η πειθώ του συγκεκριμένου κυρίου είναι κομμάτι του εαυτού του. Αυτό ήταν κι εκείνο που τον έκανε τόσο επιτυχημένο μάνατζερ και συμμετείχε ως διαπραγματευτής στα μεγαλύτερα deals της σύγχρονης  Ελληνικής Ιστορίας. Σκεπτόμουν χθες, πως αν κάποιος δεν ξέρει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Μέγκα, ή ποιος έχει το « ντέρμπι» θα εντυπωσιαζόταν από τις κόντρες και τις αντεγκλήσεις επί των παναθηναϊκών θεμάτων. Έτυχε χθες να δω το δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, το οποίο αφιέρωσε 15 λεπτά του κεντρικού του δελτίου για να κοντράρει ένα προς ένα όλα τα επιχειρήματα του «Βγενό». Αυτές κι αν είναι κόντρες μεγάλων συμφερόντων.

Στα δικά μας τώρα, η παρουσία Μάκου στη Νιόν για την εκδίκαση της έφεσης είχε θετικό αποτέλεσμα, μιας και η τιμωρία του μειώθηκε από τέσσερις σε τρείς αγωνιστικές ήτοι όλο τον πρώτο γύρο των ομίλων του Γιουρόπα, με τον Γρηγόρη να πληρώνει το πάθος και την επιπολαιότητά του μετά τον αγώνα με τη Διναμό.

Στα διοικητικά η διάψευση για το ενδιαφέρον από τους «Ιταλοελβετούς» φαίνεται πως ήταν προσχηματική, καθώς ο Αδαμίδης δε θα ακολουθήσει την αποστολή στο Βέλγιο περιμένοντας απτές αποδείξεις για την οικονομική ευρωστία της εν λόγω εταιρίας. Περιμένουμε με αγωνία, πάντως σε κάθε περίπτωση υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα σημαντικό.

Στο μπάσκετ ο καρεκλοκένταυρος Γεωργατζόγλου, ανέλαβε την προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ και πρέπει να δράσει ιδιαίτερα γρήγορα και μεθοδικά για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του τμήματος. Ο Μπαϊρακτάρης φαίνεται να αποτελεί παρελθόν μετά τις εξελίξεις και η κατάσταση είναι ξανά οριακή.

ΥΓ: Καλή επιτυχία στην Μαρσεϊγ και για τους προληπτικούς, ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ποτέ σε Ευρωπαϊκό αγώνα που έχει διεξαχθεί την 13η Σεπτεμβρίου...


Δεν υπάρχουν σχόλια: