Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πάμε για τρέλες στις... Βρυξέλλες!


Καλημέρα,

Αγώνας επιτέλους σήμερα και μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολος βάσει αντιπάλου και αγωνιστικής απραξίας της ΑΕΚ. Από τον σημερινό αγώνα ξεκινάει ένας «Γολγοθάς» για την ΑΕΚ που θα πρέπει να δώσει μαζεμένα παιχνίδια εναντίον επικίνδυνων αντιπάλων. Την Κυριακή Εργοτέλης, Τετάρτη Ξάνθη, Κυριακή Νέα Σμύρνη, την άλλη Κυριακή Τούμπα, την άλλη Πέμπτη Μόσχα με Λοκομοτίβ. Πιθανώς μεταξύ Νέας Σμύρνης και Τούμπας να δοθεί και ο εξ αναβολής αγώνας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αν και κυκλοφορεί μια φημολογία πως το πρωτάθλημα θα γίνει εν τέλει με 14 ομάδες.
Όποτε έχω κάνει πρόβλεψη ενδεκάδας μέσω του μπλογκ, ο Χιμένεθ με έχει εκθέσει αλλά θα ποντάρω σε αυτά που υποθέτω και βγαίνουν από το ρεπορτάζ. Κωνσταντόπουλος στο τέρμα, δεξιά Γεωργέας, αριστερά Καράμπελας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μανωλάς, Δέλλας. Στο κέντρο πιθανότατα Βάργκας και Γκέντζογλου με το Λαγό λίγο πιο μπροστά. Γκούντιονσεν, Κάρλος και Λεονάρντο θα είναι πιθανότατα η επιθετική τριπλέτα. Πάνω από 600 αδέρφια θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας το βράδυ, ελπίζοντας να σπάσουν την κατάρα που έχουμε εναντίον των Βέλγων.
8 αγώνες χωρίς τον σημερινό έχουμε δώσει ιστορικά την 15η Σεπτεμβρίου. Σημαντικότερος όλων των αγώνων αυτής της ημερομηνίας, είναι εκείνος με την Ίντερ την περίοδο 1971-1972 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ηττηθήκαμε στο Μιλάνο 4-1. Ακόμα, έχουμε αντιμετωπίσει τη Διναμό Μόσχας στη Φιλαδέλφεια όπου επικρατήσαμε με 2-0 το 1976 και ανατρέψαμε, μάλιστα, το 1-0 της Μόσχας. Πιο πρόσφατα υπάρχει η συντριβή από τη Βίτεσε στην Ολλανδία με 3-0 για το ΟΥΕΦΑ του ‘98 και επίσης η λευκή ισοπαλία της Αγίας Πετρούπολης το 2005 με τη Ζενίτ. Χρόνια πολλά στον Είντουρ Γκούντιονσεν που έχει τα γενέθλιά του σήμερα!
Καλή επιτυχία σε όλους μας κι ας ελπίσουμε ο σημερινός αγώνας να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια πιο αισιόδοξη ματιά στο μέλλον!

Καλημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: