Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αμερικάνος Ομογενής; Κακές Αναμνήσεις!


Στο ίδιο έργο θεατές φίλοι μου καθώς μετά την παραίτηση του ΔΣ βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων. Ο τελευταίος Αμερικάνος ομογενής με τον οποίο η ΑΕΚ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις ήταν ο Μπόμπ Κοζώνης. Η κατάληξη ήταν θλιβερή και το ιστορικό «Τι λέτε ρε;» που είχε πει σε συνέντευξη τύπου ο τότε πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος, αναφερόμενος στην οικονομική επιφάνεια του Κοζώνη, έχει μείνει στην ιστορία ως η πιο χιουμοριστική δήλωση προέδρου της ΑΕΚ. Το όνομα Τζον Άντζελος είναι βεβαίως κάπως πιο γνωστό και η ενασχόληση του με την επαγγελματική ομάδα του μπέιζμπολ προσδίδει αν μη τι άλλο μια σχετική αξιοπιστία. Ως συνήθως κρατάμε μικρό καλάθι, μιας και αυτά που έχουμε δει τόσο χρόνια δεν μας δίνουν το δικαίωμα της ελπίδας. Παρόλα αυτά, ο πατέρας του Τζον Άντελος, Πήτερ συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους Αμερικανούς σύμφωνα με το Forbes.
            Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Καψής δήλωσε στο σαιτ του σπορφμ, πως οι μηνιαίες υποχρεώσεις της ΑΕΚ ανέρχονται στις 500 χιλιάδες ευρώ. Το νούμερο είναι τρομακτικό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα περιορισμένα έσοδα της ΑΕΚ. Η διάδοχη κατάσταση μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη για όλους και περιμένουμε τις εξελίξεις που θα είναι καθοριστικές.
            « Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται» φέρεται να είπε ο Σάββας Γκέντζογλου για την κίνηση του Κωστένογλου με το γυάλισμα των παπουτσιών. Απαντώ στο Σάββα πως η ευγένεια και ο σεβασμός πρέπει να είναι έμφυτη σε έναν ποδοσφαιριστή και κατ’ επέκταση σε έναν άνθρωπο. Είτε έχεις μπροστά σου έναν κύριο 80 χρονών που θα τον σεβαστείς λόγω ηλικίας, είτε έχεις ένα παιδάκι 8 ετών που επίσης πρέπει να σεβαστείς. Μπορεί η κίνηση να είναι υπερβολική από τον Κωστένογλου, αλλά στις αντιδράσεις φαίνεται ποιοι σέβονται και ποιοι όχι, τουλάχιστον εκ των προτέρων.

1 σχόλιο:

Απ'το 58 στη 18 είπε...

1.ΑΝ ο Αντζελος ειναι ο προεδρος των Μπαλτιμορ Οριολς και λεει οτι θα ασχοληθει με το ελληνικο ποδοσφαιρο πρεπει η ναχει πεσει θυμα παραφληροφορησης η λαμογιου.
2.Το προβλημα μας αυτη τη στιγμη σιγουρα δεν ειναι το γυαλισμα των παπουτσιων,κατι που δεν ξερω ειναι ο λογος επιβολης αυτου του "αρχαιου αγγλικου καψονιου".Το ταιμινγκ του μου φαινεται ακαιρο αλλα δεν γνωριζω σε ποια ομαδα παικτων επεβληθη για να καταλαβω...Ο Γκεντσογλου παιζει σχεδον 4 χρονια ,χωρις επιτυχια,στην ομαδα ομως νομιζω οτι αδικειται με τετοια μεταχειριση,περαν της δραματικης παραδοχης οτι ο ιδιος εχει αδικησει τα οποια λιγα προσοντα του με την ανωριμοτητα του(καμμια προοδος ποδοσφαιρικα,φουλ μποντυ τατου,νυχτερινη ζωη με κακογουστες παρεες και αλλα".
3.Ξανα μπραβο στον ΤΡΑΙ αλλα και τον ΛΥΜΠΕ για την παρεμβαση τους και τη σταση τους κατα την επι παντος επιστητου συνεντευξη του τεως προεδρου στη νοβα.Κριμα που μετη δυναμη της ψυχης δεν μπορεις να παιζεις μπαλλα εσσαει.
4.Εχω μια περιεργη διαισθηση οτι καποιος θα βγει μπροστα..