Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Νίκες σε μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ!


Σημαντικές νίκες χθες το βράδυ για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας. Είναι άσχημο βέβαια να βλέπεις την ΑΕΚ να έχει συμμετοχή σε όλα τα σπορ και στα δύο από τα τρία βασικά αθλήματα να μην είναι στην πρώτη κατηγορία. Στο μπάσκετ επικρατήσαμε με 95-75 του Παγκρατίου, εντός έδρας, αλλά κεκλεισμένων των θυρών μετά τις βαρβαρότητες κάποιων ηλίθιων οπαδών σε βάρος ενός παίκτη του Πανελευσινιακού προ δύο εβδομάδων. Στον εν λόγω αγώνα, χάσαμε στην τελευταία φάση και ένας οπαδός (;) πέταξε μια καρέκλα από ύψος 5 μέτρων προς έναν παίκτη της Ελευσίνας. Ευτυχώς τον πέτυχε ξώφαλτσα και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Οι διαιτητές φεύγοντας δέχθηκαν ένα … ξεπροβόδισμα με φάπες και φτυσίματα, σε έναν αγώνα που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.
Στο βόλεϊ αγωνιζόμαστε στην τρίτη τη τάξει κατηγορία και επικρατήσαμε της Αργυρούπολης με 3-1 σετ παρουσία 300 οπαδών της ομάδας στο κλειστό του Ιωνικού. Προ διετίας να θυμίσω πως η ομάδα βρισκόταν στην πρώτη κατηγορία και για κάποιες οφειλές προηγούμενων διοικήσεων, βρεθήκαμε από την 6η θέση στην τελευταία λόγω αφαίρεσης βαθμών δικαστικά. Ας ελπίσουμε να μπορέσει το τμήμα να ανακάμψει και να επιστρέψει γρήγορα στην Α1.
Στο πολυαγαπημένο μας χάντμπολ, κερδίσαμε στα Χανιά με 36-23. Οι πρωταθλητές δε δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και με τη βοήθεια των Κρητικών ΑΕΚτζήδων που βρέθηκαν στο γήπεδο, πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα.
Καλή Κυριακή σε όλους !

Δεν υπάρχουν σχόλια: