Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Όχι άλλες QATARαμένες φήμες! Θέλουμε πρόταση!


Σπανίως εμπιστεύομαι δημοσιεύματα της «Γκολ Νιους» για θέματα στα οποία έχουν να κάνουν με την ομάδα μας. Τονίζω εξ αρχής πως υπάρχει μια διαρκής ανακολουθία στα γραφόμενα της εφημερίδας, σε σχέση με το τι γίνεται πραγματικά. Δεν γνωρίζω αν είναι γενικώς έγκυρη, πάντως σε θέματα ΑΕΚ έχουν υπάρξει πολλές φορές ανακολουθίες. Θα μου πείτε πως όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και την είδηση ή την υποτιθέμενη είδηση, μια εφημερίδα προσπαθεί να την αξιοποιήσει, προκειμένου να κερδίσει την αξιοπιστία της. Μακάρι λοιπόν να έχουν πιάσει το λαυράκι και η ΑΕΚ να βγει επιτέλους από το τούνελ της ανυποληψίας, δυνατότερη και έτοιμη να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Η φράση που με τρομάζει είναι πως «Δεν τους ενοχλούν τα χρέη των 40 εκ ευρώ.» θυμίζει λίγο Τσάκα η δήλωση οπότε αυτομάτως μπαίνει στην κατηγορία του «Ελέγχεται». Οψόμεθα.
 Περιμένω εναγωνίως το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Τρίπολη, για να διαπιστώσω τη δουλειά που έχει κάνει ο Κωστέ κατά τη διάρκεια της διακοπής. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθούμε προ ευχάριστων εκπλήξεων και με τα 9 σερί βατά παιχνίδια που ακολουθούν θα κερδίσουμε –αγωνιστική- ηρεμία για ένα δίμηνο πράγμα που έχουμε μεγάλη ανάγκη.
            Η αλήθεια είναι πως το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον το ερχόμενο Σ/Κ. θεωρώ πως θα γίνει εκπληκτικό παιχνίδι και αν έπρεπε να στοιχηματίσω θα πόνταρα στο ότι θα μπουν από τέσσερα γκολ και πάνω. Θεωρώ πολύ δύσκολο να λήξει ισοπαλία και θα ήθελα πάρα πολύ μια νίκη με μεγάλο σκορ για οποιονδήποτε αντίπαλο. Πάντα τέτοια χαστούκια είναι σημαντικά. Αν με ρωτάτε με ποιον είμαι, θα ήθελα να χάσουν και οι δύο, πράγμα αδύνατο συνεπώς δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.
Καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: