Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η επιμονή και η επιβεβλημένη Σαββατιάτικη νίκη!


Κόντρα σε όλους και σε όλα η εφημερίδα «Γκολ» επιμένει στις πληροφορίες της και παρουσιάζει και την εταιρία που φέρεται να θέλει να επενδύσει κεφάλαια στην ΑΕΚ. Το τηλεφώνημα του Αρναούτογλου(σπορ24) δε λέει τίποτα, καθώς δεν έχει σημασία αν εμπλέκεται στην επικείμενη αγοραπωλησία η πρεσβεία του Κατάρ. Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται επίσημα το όνομα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ εταιρίας, που φέρεται να θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα μας. Περιμένουμε με αγωνία είτε την επιβεβαίωση είτε τη διάψευση του δημοσιεύματος. Ο Δημάτος ( Διευθυντής της Εφημερίδας ΓΚΟΛ) δεν είναι πρωτάρης στο χώρο και θέλω να πιστεύω πως η επιμονή του, έχει να κάνει πράγματι με γνώση επί του θέματος και όχι με προσωρινή αύξηση στην κυκλοφορία της εφημερίδας. Μακάρι, αδέρφια, να είναι έτσι και να δούμε επιτέλους κι εμείς μια ΆΣΠΡΗ μέρα στα ιδιοκτησιακά μας, ούτως ώστε να μπορέσουμε μετά από χρόνια να ασχοληθούμε με αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα και όχι με δικαστήρια, προσφυγές, Γενικές Συνελεύσεις, πανιόνιους, κτλ. Μακάρι πραγματικά.
Παράλληλα με την όλη ιστορία ο βουλευτής ΠαΣοΚ, Γιάννης Βούρος, «τρέχει» για το γήπεδο. Πάντως, για να ελαφρύνω και λίγο το κλίμα, είναι κωμικοτραγικό, Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου να δηλώνει πως ο μόνος λόγος ενασχόλησης του με την πολιτική, είναι για να φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ και να βοηθήσει θεσμικά αυτό το εγχείρημα. Έτσι έχει δηλώσει ο πρώην ηθοποιός, λέγοντας μάλιστα πως δεν τον αφορά, ενδεχόμενη επανεκλογή του.
Με πολλές απουσίες, λόγω καρτών και τραυματισμών θα παραταχθεί η ομάδα μας στον «τελικό» του Σαββάτου με τον Αστέρα. Προβαίνοντας την απορία σας για «τελικό» να τονίσω τη λογική που έχω εκφράσει για την τωρινή ΑΕΚ και τους στόχους του πρωταθλήματος, ήδη από το καλοκαίρι! Μέχρι στιγμής, οι ήττες μας ήταν πολλές. Από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και δυστυχώς όφη. Αυτοί ακριβώς είναι οι βαθμοί που περίμενα να έχει κατακτήσει η ΑΕΚ όταν είδα το πρόγραμμα του πρωταθλήματος τον Αύγουστο. Με διαφορετική συγκομιδή ως προς τα ματς, αλλά με ίδια απόλυτη τιμή. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας και πρέπει στο τέλος Δεκεμβρίου από τους 13 βαθμούς που έχουμε τώρα να έχουμε Σίγουρα 34. επτά νίκες. Είναι δεδομένο πως θα είμαστε σε απόσταση  από 5 βαθμούς και κάτω από την κορυφή. Θυμηθείτε με. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει την κοιλιά του και ο ΟΣΦΠ θα κάνει τις γκέλες του. Το Σαββατοκύριακο είναι κρίσιμο. Κάποιος εκ των δύο απατ-αιωνίων θα βγει ιδιαίτερα λαβωμένος από το ντέρμπι. Το σκορ θα είναι θεωρώ μεγάλο και η γκρίνια μεγαλύτερη μετά το ματς. Ας κοιτάξουμε να κερδίσουμε Αστέρα και Κομποτιακό και βλέπουμε. Καλή σας μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: