Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ! ! !


Μια ΑΕΚ να χαίρεσαι να βλέπεις. Μια ΑΕΚ να σε κάνει περήφανο. Μια ΑΕΚ με Έλληνες παίκτες. Μια ΑΕΚ που ντεμπουτάρει σε αυτήν ένας επιθετικός με το φανταστικό όνομα Τσίτας. Μια ΑΕΚ με έναν κόσμο να φωνάζει συνεχώς. Ένα πάρτι με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους. Εμάς, που πήγαμε εκεί την Κυριακή το μεσημέρι και είδαμε την ομάδα μας να δημιουργεί συνέχεια φάσεις και να πετυχαίνει μια γκολάρα που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Μια ΑΕΚ που μείωσε τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό και ξανακέρδισε. Μια ΑΕΚ στην κορυφή, εκεί που θέλουμε πάντοτε να τη βλέπουμε. Χωρίς τον Λύμπε, τον Μάκο, τον Γκουντιόνσεν, τον Βάργκας, τον Λεονάρντο, τον Δέλλα να σκοράρει και να ανεβαίνει πρώτη. Ένας προπονητής που δουλεύει και δεν πολυμιλάει όντας υπηρέτης της ομάδας μας. Παίκτες απλήρωτοι, εργαζόμενοι σε μια ακέφαλη ΠΑΕ μόνοι τους. Αυτοί και η φανέλα κάθε μέρα αντιμέτωποι στα σπάτα στο οακα, στα γήπεδα της χώρας. Όλα πάνε βάση προγράμματος, φίλοι και αναγνώστες μου. Έχουμε τελικό το Σάββατο με τα Γιάννενα στο ΟΑΚΑ. Νίκη= Ένα ακόμη τεράστιο βήμα προς την τελική καταξίωση του Απριλίου. Μην υποτιμάτε τη σημασία της νίκης σε αγώνα πρωταθλήματος. Πάμε για νίκη με τα Γιάννενα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Τρίτο συνεχές Σαββατοκύριακο και ο σύλλογος μας προχώρησε με νίκες σε όλα τα ζωντανά τμήματα του. Ο Δικέφαλος συνεχίζει να μας τρελαίνει σε ποδόσφαιρο, χάντμπολ, βόλει αντρικό και γυναικείο και μπάσκετ.  Έχουμε τη δυνατότητα το Μάιο να αναδειχθούμε πανελλήνιοι πρωταθλητές σε τρία αθλήματα. Αγκαλιάστε την προσπάθεια εκτόξευσης του περήφανου αετού μας. Η ΑΕΚ μας φωνάζει πως υπάρχει! Θα την αγνοήσουμε; Καλή βδομάδα και καλή δύναμη.

ΥΓ: Δεν έγραψα τόσες μέρες, επηρεασμένος από τον εμπαιγμό και την κοροϊδία της διοίκησης Αδαμίδη που για άλλη μια φορά εμφανίστηκε ανακόλουθη σε ό,τι είπε. Ωστόσο η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους και ειδικά από αυτά τα γελοία πρόσωπα.  

2 σχόλια:

απ'το 58 στη 18 είπε...

A.T.Y.E
Θελω χωρις μεμψιμοιριες να μοιραστω τη χαρα της πρωτοποριας στη βαθμολογια ,εχοντας παιξει σχεδον ολα τα ματς με τους μεγαλους αντιπαλους.Δεν θα μπω στη παγιδα της συζητησης οτι ολα τα παιχνιδια κρυβουν παγιδα η οτι ναι αλλα με νικες των αλλων 2 παμε στα ''κυβικα" μας ,η αληθεια θα φανει σε λιγο.Αυτο το ροστερ δεν ζητα τιτλο,ζητα οργανωση,σιγουρια και προοπτικη.ΑΠ'αυτα δεν υπαρχει τιποτε.ΤΙΠΟΤΕ(δηλ.τι-ποτε ειναι συνθετη λεξη και πολυ βαρια).Χωρις διαθεση αυτοεπιβεβαιωσης εδω στο μπλογκ οπου αν με διαβαζουν (εμενα) καποιοι, ειναι λιγοι (και καλοι)εγραψα αν θυμαμαι καλα αυτο το υποθετικο σεναριο της νηνεμιας μετα καποια κοντινα στραπατσα(Βελγιο,ΠΑΟΚ,ΠΑΟ )προ διμηνου.Απανωτες φυσιολογικες νικες φανελας,με τη σχετικη αναδιπλωση του δυναμικου της ομαδας με το νεο κοουτς ,χαλαρωμα της πιεσης και φθορα των αντιπαλων λιγο περισσοτερο απο το προσδοκωμενο.Ειδικα η Θεσσαλονικη πιστευω οτι θα αργησει να μας περασει,οπως το βλεπω.Ας κρατηθει λοιπον μια αξιοπρεπης ψυχραιμια και μετριοπαθεια στις σκεψεις μας για να αξιοποιηθει εποικοδομητικα ο,τι κεκτημενο θεωρουμε οτι υπαρχει χωρις μικρομυαλες αλαζονειες.Δεν υπαρχει το μομεντουνμ του 2004-5 με Σαντος οπου φτασαμε στη πυλη του καστρου κατακτωντας με αιμα υψωμα-υψωμα.Λογω του υψηλου επιπεδου των αναγνωστων αρνουμαι και να το εξηγησω.Εν πασει περιπτωσει αλτ και προσοχη..
Βλεποντας το πιθανο φιασκο της καταληξης του πρασινου σαουδαραβικου γαμου που αν γινει θα επηρεασει και τη μεχρι τωρα σχεδον ατσαλακωτη πορεια τους ,φανταζομαι με σκοτοδινη την αναλογη δικη μας εξελιξη.Εχοντας σαν δεδομενο τις'ικανοτητες"του τωρινου προεδρου ,την εκφρασμενη αποστασιοποιηση του Νοτια και τη σοβαροτητα των αγνωστου ταυτοτητος υποψηφιων επενδυτων,διακινδυνευω αλλο ενα προσωμοιωτικο σεναριο,δυστυχως απολυτης ακομα και αγωνιστικης διαλυσης μεσα στο ευλογο διαστημα των 45 ημερων.Μη ευοδωση ιδιοκτησιακου και διοικητικου μετασχηματισμου ισουται με μια κατασταση "ντομινο".Σοκ και Δεος.Το πιθανο αδιεξοδο ,αδιαφορο αν ειναι στρωμενο με αμμο και φοινικες,θα φερει απογοητευση και οριστικο τελος στις ονειροπολησεις και τα ευχολογια.Θαναι μια φουσκα οπως το real estate venture στην Αραβικη Χερσονησο με τα υπερπολυτελη νησακια φτιαγμενα απο προσχωσεις σε σχηματισμο ηπειρων η φοινικος μεσα στον ωκεανο(που ειναι μισο ερειπωμενα ) η στο εξελληνισμενο το χωριο -φαντασμα πολυτελων μαιζονετων στη Κρητη ,του προεδρου που το 96 εκανε πολυ κακο στην ομαδα ανατιναζοντας το πιο γερο της θεμελιο.
Πιθανη θετικη και σοβαρη εξελιξη θα μου ξαναδωσει το αισθημα που μας εκανε ολους ευτυχεις το φθινοπωρο του 2004.Ολα τα αλλα ειναι λογια .Η δε μη αναφορα του ονοματος επειδη δηθεν ειναι μεγεθος ο ΑΤΥΕ με ανησυχει και με θλιβει .Θαναι δε χειροτερο που δεν θα το πουν κι αν ακομα δεν ερθει(που θαναι και δικαιολογημενο να μη θελει ο καθε Καραμητρος η Καραμωχαμεντ να επενδυσει σε ομαδα με 0 στα 5 στο Γιουροπα και 6 χιλαδες εισητηρια σε μια χωρα που δοκιμαζεται το ευρω...)
Ευτυχειτε...!

απ'το 58 στη 18 είπε...

Ενταξει παρα τη σχετικη προοδο μου στη ταχυτητα πληκτρολογησης οφειλω να ομολογησω οτι το προσωμοιωτικο εξακολουθει να γραφεται με ο (το προς)Οι γνωριζοντες την ευαισθησια μου στη γλωσσα ας δειξουν κατανοηση ..Δεν θα αντεχα να υπηρχε σχολιο στο σχολιο επι ορθογραφικου.Θα αντεχα εννοειται επι του περιεχομενου.
ΥΓ:Θα εξακολουθησω να κανω λαθη