Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Θα μας τρελάνεις Δικεφαλε ΑΕΤΕ.... ΑΕΚ ΟΛΕ!


Εδώ και μισή ώρα προσπαθώ να ξεκινήσω να γράφω και δεν ξέρω πως. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή η ομάδα μας τρελαίνει, όπως και ο Νίκος Κωστένογλου η δουλειά του οποίου αποδίδει καρπούς. Είχα καιρό να δω ομάδα στο ΟΑΚΑ που μέχρι να φάει το γκολ έγερνε το γήπεδο. Μιλάμε για κατηφόρα από τα παλιά. Θύμιζε τη στρούγκα της Φιλαδέλφειας το πρώτο ημίχρονο με το φρικτό πάνελ των Πατσατζόγλου, Κώτσιου, Πάντου και Σκούφαλη να μην μπορεί να βγει από την περιοχή του. Η απόκρουση της χρονιάς έγινε από τον Φεκρούς στο τεχνικό σουτ με το δεξί (!) του Καράμπελα πριν σημαδέψουμε για 9η φορά φέτος τα δοκάρια των αντιπάλων μας (πρώτοι και σε αυτή την κατηγορία).
Κοιτώντας τις ενδεκάδες του αγώνα λαμβάνοντας υπόψη τις συνθέσεις δε θα μου έκανε καμιά εντύπωση η ενδεκάδα μας να ήταν αυτή του ΠΑΣ. Παίκτες που με πλήρες ρόστερ θα ήταν ίσως εκτός αποστολής έπαιζαν μονότερμα τους Ηπειρώτες. Ο λατρεμένος Σιαλμάς πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση χθες και αν ήταν λίγο ουσιαστικότερος θα είχαμε καθαρίσει πιθανότατα το ματς από την αρχή. Πάρα πολύ καλός ο Κλωναρίδης (δεν το περίμενα) και εξαιρετικός ο Κάρλος και βέβαια ο Νίκος Γεωργέας. Σημαντική, σημαντικότατη βοήθεια έδωσε ο Γκερέιρο με το που εισήλθε στο γήπεδο κρατώντας σε κρίσιμα σημεία τη μπάλα.
Ό,τι και να πω για τον κόσμο μας είναι λίγο, πολύ λίγο. Φωνή, στήριξη και συνεχής ώθηση για την ομάδα. Συγκινητικές στιγμές στο τέλος με την πρωτοφανή αποθέωση των παικτών και του άρρωστου χανούμη (!) Χουάν Κάλα που μας κερδίζει σε κάθε ματς και περισσότερο.
Άλλο ένα εμπόδιο ξεπεράστηκε για την τελική δικαίωση του Απριλίου. Το πιστεύουμε ακόμα περισσότερο. Το ματς της χρονιάς την Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Δώνη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: