Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Βαζελιές...


Έπεσα έξω στην πρόβλεψή μου για γκέλα των βαζελόγαυρων. Με τον πιο κλασσικό, εκνευριστικό, τρόπο ο παο πέρασε από τη Νέα Σμύρνη. Με ένα πέναλτι και ένα γκολ βγαλμένο από το Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια», σε λαιβ μετάδοση από την πίστα των συγκρουόμενων. Τι να πω; Λίγο από την τύχη τους να είχαμε. Λίγο. Όσο για το ματς του θρύλου, δεν μπήκα στον κόπο να το δω, καθώς άλλαξα εκνευρισμένος κανάλι ύστερα από το πρώτο γκολ του Πάντελιτς που ήταν επιπέδου «βραδυποριακός-ταλαιπωριακός». Αντέχουμε και συνεχίζουμε εμείς και ό,τι γίνει. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εξαιρετικά ευνοϊκή η χρονική στιγμή για γκέλα του παο, που με ήττα ή ισοπαλία χθες, θα ταλανιζόταν εκ νέου από εσωστρέφεια, γκρίνια και μιζέρια, πράγμα ευεργετικό για την ομάδα μας. Ελπίζω την Τετάρτη στη Λιβαδειά ο ολυμπιακός να συναντήσει λίγο μεγαλύτερη αντίσταση από αυτή στην Κέρκυρα και αν μπορεί να μας περάσει 2 βαθμούς στη βαθμολογία για να τελειώνει η ιστορία με τα ματς περισσότερα.
Ο Χοσέ Κάρλος παρέδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο Νίκο Γεωργέα σε μια επίδειξη αλτρουισμού και ομαδικότητας, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος στα αποδυτήρια.
Το πέναλτι που δεν έδωσε ο Γιάχος υπέρ Σιαλμά την Κυριακή έχει περάσει λίγο στο ντούκου, λόγω της νίκης μας. Στο Περιστέρι, όμως, τέτοιες φάσεις είναι πιθανό να κρίνουν τον αγώνα και θεωρώ  πως η επίθεση του συστήματος κατά της ΑΕΚ θα αυξάνεται όσο η ομάδα μας κερδίζει. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα για το τι γίνεται.
Περιμένω με αγωνία να μάθω αν θα πάρουμε εισιτήρια στο Περιστέρι. Θεωρώ το ματς άκρως επικίνδυνο για επεισόδια, ιδίως μετά τις αντεγκλήσεις στον τελικό κυπέλλου.
Καλή βδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: