Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ναι ρε ΑΕΚΑΡΑ


Είναι απίστευτο αυτό που έχει κάνει ο Κωστένογλου. Απίστευτο πραγματικά. Απορείς αν είναι ίδια η ομάδα που έπαιζε στο Βέλγιο με την Αντερλεχτ υπερπλήρης με τη χθεσινή στο Γκράτς που έπαιζε αποδεκατισμένη. Με τον Μπουγαϊδη που μπήκε με την Στουρμ ναι μεν υπό φρικτές συνθήκες αλλά το παιδί έδειχνε να μην είναι σε θέση να κλωτσίσει την μπάλα. Τον βλέπεις χθες και εκπλήσσεσαι θετικά. Μπράβο πραγματικά σε αυτά τα παιδιά που μας κάνουν χαρούμενους συνεχώς με τις εμφανίσεις τους και με το πάθος τους για την ΑΕΚ. Συγκλονιστική η παρουσία των 200 οπαδών μας που δε σταμάτησαν δευτερόλεπτο να τραγουδούν ενισχύοντας την ΑΕΚ ακόμα και σε αυτό το αδιάφορο παιχνίδι.

Αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον αγώνα Λεβαδειακός-ΟΣΦΠ χθες και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά. Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το κείμενο μου την 31η Αυγούστου για το σύστημα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα: «Τι έχουμε λοιπόν; Ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και μια σειρά από ομάδες να θρέφονται από αυτόν. Όλες αυτές οι ομάδες δημιουργούν πελατειακές σχέσεις  και ο οσφπ που εξασφαλίζει το πρωτάθλημα συστηματικά τόσο νωρίς μοιράζει βαθμούς όποτε τους χρειαστούν. Από το περσινό πρωτάθλημα για παράδειγμα οι αγώνες με Ατρόμητο και Πανιόνιο  Οι κασέτες αυτό έδειξαν. Αν και πρακτικά όλα τα ηχογραφημένα των κασετών, σε δικαστήριο είναι σχεδόν αδύνατον να σταθούν η κοινή λογική και τα αποτελέσματα είναι υπεράνω πάσης αμφιβολίας πως δικαιώνουν την άποψή μου. Όλες αυτές οι ομάδες με την ΑΕΚ, τον παο, και τον παοκ θα σκιστούνε ενώ με τον ολυμπιακό θα παίξουν ήρεμα βάζοντας βασικά στελέχη τους να εκτίουν με αυτόν τις ποινές από κάρτες. Είναι τέτοιο το σύστημα που έχουν δημιουργήσει που δεν μπάζει από πουθενά.»
4 βασικούς «ξεκούρασε» ο Παράσχος χθες και ο Οσφπ πέρασε σαν σίφουνας. Ο Μήτρογλου δε θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Είμαστε μόνοι μας στο δύσκολο ταξίδι της καταξίωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα φίλοι μου. Κάθε βαθμό που θα πάρουμε, κάθε γκολ που θα βάλουμε θα χρειάζεται πολλαπλάσια προσπάθεια από αυτή που καταβάλλει ο ΟΣΦΠ. Πρέπει, ΠΡΕΠΕΙ να αντέξουμε και να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Απλώς να ξέρουν ότι βλέπουμε τα αίσχη τους και δεν μπορούν να μας κοροϊδέψουν με ΤΙΠΟΤΑ. Καλημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: