Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Να μην τους περάσει!


Με τον πιο εμφανή, προκλητικό, ξεδιάντροπο τρόπο στήνουν με το «έτσι θέλω» μπλόκο στο περιστέρι. Ο ορισμός του Σπάθα αποδεικνύει πως η γκρίνια του Σπανού από την αρχή της εβδομάδας έπιασε τόπο. Ο μόνος τρόπος να μας μετρήσουν γκολ στο περιστέρι πολύ φοβάμαι πως είναι με σουτ εκτός περιοχής. Τους ενοχλεί πως κάποιος αντιστέκεται στο σιχαμερό πρασινοκόκκινο κατεστημένο και κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Τα μηνύματα για να τα παρατήσουμε έχουν δοθεί τόσο στην αναμέτρηση με Κέρκυρα όπου βάλανε τον Αμπάρκιολη να ενοχλήσει με την προκλητική του διαιτησία, όσο και στα Γιάννενα όπου στο 0-0 δε δόθηκε πέναλτι. Τώρα επιστρατεύουν το βαρύ πυροβολικό, τον άνθρωπο τον ειδικών αποστολών που ορμώμενος από τον Πειραιά θα στήσει το μπλόκο στον περιστέρι. Σπάθας με τ’ ονομα. Εμπιστεύομαι το πάθος, τη δυναμική και την ποδοσφαιρική υγεία που αποπνέει η ομάδα μας και δεν θεωρώ το ματς εκ προοιμίου χαμένο, ωστόσο ο δείκτης δυσκολίας έχει ανέβει κατακόρυφα, με της παραποδοσφαιρικές δραστηριότητες της ΚΕΔ του Βασσάρα. Πρέπει να απαντήσουμε στις προκλήσεις όπως εμείς ξέρουμε. Οι κάρτες θα βγουν με χαρακτηριστική ευκολία, ως συνήθως, ο αγώνας θα εποπτευθεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά αλλά πρέπει να κρατηθούμε στο ύψος μας. Θεωρώ τον αγώνα τον κρισιμότερο της χρονιάς. Αν περάσουμε, έχουμε τη δυνατότητα όπως έχω ξαναπεί να διευρύνουμε το σερί μας σε σημείο που δε μπορούσαμε να φανταστούμε, όταν αυτό ξεκίνησε. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ   

2 σχόλια:

απ'το 58 στη 18 είπε...

Επιβεβαιωνω την υπουλη πρασινοκοκκινη συμμαχια κατα της ελευθερης κιτρινομαυρης διακινησης ιδεων μετα το αθλιο σαμποταζ στη γραμματοσειρα του προσφιλους μπλογκ.
ΥΓ:Τα υπολοιπα αυριο ,γιατι φευγω,μετα τη νικη των μπεμπηδων μεσα στο Περιστερι

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ
Εχω κανει αστοχη προβλεψη σε ενα ματς που ειδα στα 4 τελευταια λεπτα και δεν εχω εικονα του.Ενοχλουμαι οταν χανουμε απο ομαδες αυτου του επιπεδου για ενα σωρο λογους σε οποιαδηποτε φαση μας.Η αδυναμια μας να κρατησουμε αποστασεις ,στο παιχνιδι του μυαλου που προηγειται ενος αγωνα ειναι σημειο ανωριμοτητος αυτης της ομαδας,αυτου του ροστερ να υπερασπισθει μακροπροθεσμα το κυρος της φανελας της.Τοχε κανει αρκετα αξιοπιστα το ροστερ του 2004-5,και δεν ειναι ευκολο.Εχω απολυτη πεποιθηση ,το ξαναλεω,οτι δεν ειναι ροστερ πρωταθλητισμου αλλα φροντιστηριου,πρεπει να καταλαβουμε ποσο σοβαρο ειναι κι αυτο .
Οχι στις εκδηλωσεις μεγαλων προσδοκιων,οχι στις εκδηλωσεις μεγαλων απογοητευσεων.Ειναι δυσκολος ο αυτοελεγχος,αλλα καποια αποτελεσματα δεν θαρχονται..Η κορυφωση αυτης της κουρσας επι μετριων(τετοια ηταν και η ο ομαδα της συμπαθειας μου Μαριο Χαας)εφερε αισιοδοξια γιατι μας αρεσε η προσπαθεια,το φρεσκο πνευμα,ο χαρακτηρας ,ολα τελος παντων που ειδαμε το τελευταιο διμηνο.Μην σπευσουν καποιοι να ζητησουν ομως και υπερενδοσκοπηση για μια ηττα..Ισως ο ηλεκτρισμος του συμπλεγματικου Δωνη και το πιτσι πιτσι του παιχνιδιου να γυρανε το στατιστικα ισοπαλο πινακα στη μερια του πιο τσαντισμενου.Εχει ξαναγινει και θα γινεται στο ποδοσφαιρο παντα.Τη στατιστικη δεν την πιστευω αλλα τη διαβαζω και σε αυτο το ματς ηταν εντυπωσιακα κοντα ακομα κι οι πασες των 2 ομαδων...
Τωρα οσον αφορα στα περι παρασκηνιου,αυτη η φαση πυ ζητησαν πεναλτυ και παρα λιγο να το δωσει και μας εκθετει και κακο μας εκανε γιατι χαλασε τις ισορροπιες στο ψυχολογικο τομεα.Δεν ξερω καν πως παιξαμε .ειδα μετα φασεις απο νοβα και σταματω εδω.Ειναι σιγουρο παντως πως δεν μας φοβαται κανεις ,αυτο ειναι καλο για να δουλευτει η ομαδα .Ας μη βλεπουμε φαντασματα που αποπροσανατολιζουν ,προσπαθεια ,σιωπη και προσευχη να ενεργοποιηθει ο νομος 3207(Δεκ.2003)