Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Σφίγγει η θηλιά...


Βαδίζουμε ολοταχώς για φιάσκο στην υπόθεση Ξενιάδη μιας και από αυτά που ακούγονται, δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί έγκριση από την ΕΕΑ. Όσο και να με εκνευρίζει ο Αδαμίδης, θέλω να πιστεύω πως στην κατάσταση δεν εμπλέκεται ιδιαίτερα μιας και κρίνοντας από το ύφος των δηλώσεων του επίδοξου αγοραστή, φαινόταν εκκολαπτόμενος Τσάκας. Tο θέμα με τους «Άραβες» όπως επεσήμανα έχει ήδη ξεχαστεί, το ταξίδι του Αδαμίδη στο Ντουμπάι ήταν –υποτίθεται- για να πληροφορήσει κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι θα πληροφορήσουν κάποιους άλλους ούτως ώστε να τους ενημερώσουν τι εστί ΑΕΚ. Κουραφέξαλα δηλαδή και η κατάσταση είναι ξανά οριακή. Δεν έπαψε βεβαίως να είναι, αλλά έστω.  Όσοι πιστεύετε/ουμε  πως δε θα υπάρξει καμιά αλλαγή σε σχέση με την περασμένη –για παράδειγμα- χρονιά, δυστυχώς γελιόμαστε. Και αυτό, διότι η αδειοδότηση της επόμενης σεζόν δεν θα υπογραφεί «ελαφρά τη καρδία» από τους παίκτες που επί της ουσίας πρέπει να υπογράψουν πως τους έχουν καταβληθεί εμπρόθεσμα οι μισθοδοσίες. Αλλά και να υπογραφεί, η ΟΥΕΦΑ παραμονεύει καθώς μας έχει «στη μπούκα» μετά τις αλλεπάλληλες παραβιάσεις του «Φαϊνάνσιαλ Φερ Πλέι» από τις προηγούμενες διοικήσεις. Δε μου αρέσει να γίνομαι μάντης κακών, ωστόσο το ποτάμι δε γυρίζει πίσω αυτή τη φορά. Είτε βρίσκουμε κάποιον και σωζόμαστε, είτε «βαράμε κανόνι» και ψαχνόμαστε.
            Κρίνοντας από αυτά που βλέπω, σε συνδυασμό με την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα δεν βλέπω άλλη λύση από την παραμονή της τωρινής διοίκησης «στο τιμόνι» και τη δικαστική νίκη στην υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη. Δεν ξέρω πότε μπορούμε να πάρουμε τα χρήματα που ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ δικαιούμαστε, ωστόσο μόνο έτσι μπορούμε να διασωθούμε από την επικείμενη καταστροφή. Τα –τουλάχιστον- 20 εκ ευρώ που διεκδικούμε, είναι ένα ικανό ποσό για να κλείσει τις τρύπες της ομάδας και να κάνει την ΠΑΕ σχετικά ελκυστική για κάποιον ΞΕΝΟ επενδυτή σε συνδυασμό με την ανέγερση γηπέδου. Το γεγονός πως δεν έχουμε γήπεδο, μπορεί να ιδωθεί από δύο σκοπιές. Η απαισιόδοξη πτυχή προβάλλει  ως αυτή που λέει πως η ομάδα πέραν του ρόστερ δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό στοιχείο. Η αισιόδοξη, πως λόγω της προοπτικής νέου γηπέδου, μπορεί να προσελκύσει πιθανώς μια επενδυτική/κατασκευαστική εταιρεία. Διαλέγετε και παίρνετε. Τίποτα όμως από αυτά, δεν μπορεί να συζητηθεί εάν δεν βρεθεί ζεστό χρήμα μέχρι το Μάρτη το αργότερο. Κουράγιο.
            Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες, αντιμετωπίζουμε σήμερα τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα που παραλίγο να μην κατορθώσουμε να εκδώσουμε εισιτήρια λόγω αδυναμίας καταβολής των 50 χιλ ευρώ που απαιτούνται για τη θεώρηση των εισιτηρίων. Ας ευχηθούμε νίκη απέναντι στη χειρότερη –μέχρι στιγμής- ομάδα του πρωταθλήματος. Καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: