Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΑΕΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ


Αδέρφια, ζούμε δυστυχώς τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας μας. Ένα σύννεφο ανυποληψίας, ανασφάλειας, αβεβαιότητας και φόβου ξεπροβάλλει πίσω από την ομάδα μας με άγνωστες μέχρι στιγμής συνέπειες. Η ομάδα που αγαπούμε από μικροί, σαν καράβι σε λυσσασμένη θάλασσα προσπαθεί να πιάσει στεριά και δυστυχώς απέχει πολλά μίλια από αυτή. Εμείς οι οπαδοί της, σα ναύτες του καραβιού νοιώθουμε να εξαντλούμαστε, να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι περιμένοντας καρτερικά και φοβισμένα τη μοίρα μας. Είμαστε οι μόνοι που δε θα αφήσουμε αυτό το καράβι ποτέ μόνο του και θα το ακολουθήσουμε μέχρι το βυθό. Ο καπετάνιος του καραβιού, κατώτερος των περιστάσεων και αξιωματικοί δεν υπάρχουν να μας γεμίσουν με αισιοδοξία. Εκπέμπουμε Σήμα Κινδύνου, ωστόσο κανείς δε μας απαντά .Ο δικέφαλος, η προσφυγιά, το κίτρινο και το μαύρο, η Φιλαδέλφεια, η Ιδέα της ΑΕΚ. Έννοιες χιλιοειπωμένες αλλά πάντα σύγχρονες και ανατριχιαστικές. Όλα οδηγούν σε ένα σύνθημα που κρύβει την πιο μεγάλη αλήθεια.
ΑΕΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.  

2 σχόλια:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ

Το οτι ο αποφοιτος του ΣΟΥΝΙ(απο το Σουνιο)εμφανισθηκε σαν υποψηφιος επενδυτης κομιζοντας ως υπερθεματιστη της αποπειρας του τον Ρουμπινια αφηνει να εννοηθει και το βαθος γνωσης του παρελθοντος αλλα και τον πραγματικο βαθμο επιθυμιας του να σκλαβωσει τις καρδιες των Αεκτσηδων.
Ευτυχως εμεις οι παλαιοτεροι απο τα σχολικα μας χρονια θυμομαστε επο τους μυθους και θρυλους του λαου μας(κλασικο το βιβλιο του Ι.Μεγα) οτι οι καλικαντζαροι αφου οργιασουν το μεσοδιαστημα Χριστουγεννων -Φωτων ,λουφαζουν και εξαφανιζονται μετα τα Θεοφανεια.
Οι νεωτεροι τι θα κανουν ομως θα τρελλαθουν?

dodos21 είπε...

Την Άγια τούτη ημέρα του καθαγιασμού των υδάτων και λόγω του αλληγορικού σχολίου του "enwsiti"(περίναυτοσύνης και ΑΕΚ), δανείζομαι τα λόγια του Οικουμενικού Πατριάρχη:
"Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ " !!!!!