Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αρχισαν τα όργανα


Η αναπάντεχη ισοπαλία στον αγώνα με τη Δόξα, δημιουργεί προβληματισμό στις τάξεις των παικτών και ύστερα από αυτήν δημιουργούν ή ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Μέσα σε ένα όργιο φημών, ακούγεται μέχρι και ότι ο Μπέλεκ ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Δε γνωρίζω τι από όλα αυτά ευσταθεί, ωστόσο αν δεν υπάρχουν χρήματα αυτά θα συμβαίνουν.
            Μιλώντας με διάφορους ομοϊδεάτες μας τις τελευταίες μέρες, νοιώθω πως δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος στην ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω για να γίνω ακόμα πιο σαφής, πως αν δεν βρεθούν χρήματα μέχρι τον Μάρτιο η ΑΕΚ κινδυνεύει με αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εν συνεχεία απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης για την Σούπερ Λίγκ. Η εκνευριστική στασιμότητα της διοίκησης με προβληματίζει, καθώς θεωρώ πως ούτε κι εκείνοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα του προβλήματος. Στις 15 Ιανουαρίου έχουμε την απόφαση για τα χρήματα του Ψωμιάδη που σε περίπτωση που είναι εις βάρος μας τότε τα προβλήματα θα γιγαντωθούν. Οι πωλήσεις παικτών πρέπει να μπουν σιγά σιγά στο μυαλό μας, αν και δυστυχώς δεν υπάρχουν παίκτες με μεγάλη αξία στο μετεγγραφικό χρηματιστήριο. Τα κριτήρια για την αποδοχή στη Σούπερ Λίγκα έχουν γίνει δυσκολότερα και σας λέω με κάθε ειλικρίνεια πως στην παρούσα φάση δεν έχουμε καμία τύχη. Οι εποχές που η ΕΕΑ σκεπτόταν με γνώμονα το μέγεθος της ομάδας (όπως για παράδειγμα το 2003) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πέρσι ήταν ο Ηρακλής που υποβιβάστηκε και το μήνυμα στις τάξεις των διοικούντων προφανώς δεν ελήφθη. Φέτος θα είμαστε οι επόμενοι, αν δεν αλλάξει κάτι ΑΜΕΣΑ.
            Έχω συνηθίσει να γράφω αισιόδοξα για την ομάδα μας όλο αυτόν τον καιρό και επικεντρώνομαι συνήθως σε αγωνιστικά θέματα. Δυστυχώς όμως αρχίζουν τα όργανα και διακυβεύεται η βιωσιμότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου μας. Πρέπει να σταματήσουμε να σκεπτόμαστε συναισθηματικά και να ενημερωθούμε τάχιστα από τη διοίκηση για το ακριβές ποσό που χρειάζεται προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μας. Δε βλέπω φως στο τούνελ και δεν βλέπω κάποιο «Μεσσία» που έστω και την ύστατη ώρα θα μας βγάλει από την αφερεγγυότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: