Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΑΖΙ

Φεύγω προς το παρόν από το σχολιασμό της κιτρινόμαυρης επικαιρότητας μιας και η άποψη την οποία εξέφρασα χθες δεν έχει αλλάξει. Οι προσφυγές και οι συζητήσεις Λεονάρντο-Καράμπελα-Καινούργιου-Αδαμίδη με αφήνουν παγερά αδιάφορο αυτή τη στιγμή.

Θέλω να σταθώ στα όσα εμετικά γίνονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου στην πρώτη φάση που αδικήθηκε ο οσφπ στο πρωτάθλημα προξενούνται αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου. Παραιτήθηκε ο Βασσάρας, αναλαμβάνει ο Δούρος. Το κεφάλι του Κωσταντινέα ζητούν όλοι. Ο Γκαγκάτσης (νυν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) εξετάζει την ανατροπή του Πιλάβιου και την επιστροφή του στην προεδρία της ΕΠΟ. Ο Μαρινάκης απειλεί και δεν καλείται από κανένα όργανο να απαντήσει τι εννοεί με το θα με βρείτε μπροστά σας. Άραγε η ανακοίνωση του θα παραπεμφθεί στην επιτροπή της ΕΠΟ , όπως παραπέμφθηκε προ μιας εβδομάδας η δήλωση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Ζαχαριάδη για την βδελυρή διαιτησία στο ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ;  Λίγο τσίπα δεν έχετε;

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΔΕΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ..
Απορω με την αρκετα μεγαλη προβολη που ειχε η εκδηλωση εκπληξης και δυσαρεσκειας για την εξελιξη στο χωρο της διαιτησιας .Η επιδειξη δυναμης μου αρεσε γιατι ηταν φανερη,στρειτ και απροκαλυπτη.Συγκεκριμενο ματς συγκεκριμενα παραπονα,δραση-αντιδραση.Ολα με πρακτικη συγχρονου μανατζμεντ.Ουτε υπονοουμενα ,ουτε μεμψιμοιριες και κλαψες,ουτε προειδοποιησεις..
Βεβαιως αυτη η λογικη ΓΚΟΣΤΜΠΑΣΤΕΡΣ που καποιοι θεωρουν οτι θα αλλαξει τις ισορροπιες υπερ του μεγαλου αφεντικου,μονο γελοιοποιηση μπορει να φερει οταν οπως ειναι πολυ πιθανο αρχισει να"γραφει" κι ακομα περισσοτερο αν δεν κατσει..!Ο θιασος των μεγαλων και μικρων παραγοντων που λυμαινεται και το ποδοσφαιρο ευτυχως ειναι καλα και ειναι εδω!
Για να λεμε του στραβου το δικιο τι ηθελε παραμονες του αγωνα στη Ξανθη ο δαιτητης Κωνσταντινεας στο "πολυτελες "αυτοκινητο "του παραγοντα της ΕΠΟ Σταθοπουλου? Το ακουσα φευγαλεα σε μια εκπομπη και το αναπαραγω για να δημιουργησω συγχυση.Μηπως αλλοι κακοι ανθρωποι καναν κι αυτοι τα κουμαντα τους και πανε να κλεψουν τη θεση στο ΤΣ.ΛΙΓΚ?Κακα παιδια,πιπερι...
Φωναζετε εσεις για Λαζαρ και καρτες και μη πεναλτυ,ποιος σας ....?
Απορω με τον εαυτο μου ,συνηθως ειμαι πιο κουλ αφου ολα ειναι προβλεψιμα..

Με ικανοποιησαν οι θεσεις του Ντεμη γιατι μιλησε σαν κανονικος Αεκτσης, χωρις υπεκφυγες,εδειξε το μεριδιο ευθυνης του δεν θα κρυφτει και σηματοδοτησε χωρις"χρησμους"την παραδοχη :Επιβιωση με προοπτικη ΑΕΚ και οχι γειτονια ειναι ο Μελισσαν.
Τωρα η εσχατως αναδεικνυομενη προταση του γκρουπ που σφυριξε "ενδιαφερομαι " στο μεγαλο αυτι του Αδαμιδη ,με τον φολα Αεκτση επικεφαλης που κατα συμπτωση ειναι κι αυτος κατοικος εξωτερικου,τι να πουμε ...Τι αλλο μας μελλεται να ακουσουμε?Show us the money guys,ante na doume pia..
Και κατι τελευταιο,μου φαινεται οτι ο προεδρος κανει τις προσφυγες σε συνεννοηση με τον εαυτο του και τελικα κατορθωνει και τις αιρει κανοντας αισθηση με τις διαπραγματευτικες νικες του που θυμιζουν και το ντηλ -απολυσης Μανωλακη .Αποδειξη του ερωτα για την ΑΕΚ του τελευταιου ,καποιες κινησεις ολο τακτ. Πεσαν λεφτα δηλαδη στον Λεο,κι απο που αν επιτρεπεται?