Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Μπράβο στον Γιάννη Βούρο. Τι άλλο να πει κανείς; Ο άνθρωπος που ξεφτίλισε με μια του δήλωση το θεσμό του Έλληνα βουλευτή λέγοντας «δε με ενδιαφέρει να ξαναβγώ, δε με νοιάζει η πολιτική, μπήκα στη Βουλή για να κάνω τα αδύνατα δυνατά για το γήπεδο της ΑΕΚ» το ‘πε και το έκανε. Ο δρόμος της επιστροφής στη φυσική μας έδρα, έχει πλέον ανοίξει και όλοι μπορούμε να ονειρευτούμε την κατασκευή ενός στολιδιού στα Ιερά Χώματα της Ν.Φ.
Η συγκλονιστική, ανατριχιαστική μα πάνω από όλα ΑΕΚτζηδικη περιγραφή του αδερφού μας στο ΑΕΚ-ΛΑΙΒ συγκλόνισε την περασμένη Τετάρτη μέσα από την Πόλη όπου τα κορίτσια μας αν και ηττήθηκαν από τις «Γαλατασαραιτισσες» όπως τις αποκάλεσε ο σπικερ, θα δώσουν την ερχόμενη Τετάρτη τη μεγάλη μάχη στη Γλυφάδα. Εκεί που θα μαζευτούμε 2500 για να σπρώξουμε την ομάδα στα ημιτελικά της διοργάνωσης σε ένα από τα γνωστά και μη εξαιρετέα κιτρινόμαυρα πάρτι.
Στα του ποδοσφαίρου, η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη βδελυρή ομάδα της Νέας Σμύρνης την Κυριακή στις 17:15, όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη και αγνοείται εντός έδρας το 2012. Συν τοις άλλοις, θα ξαναπουσιάσει ο Μάκος ο οποίος έπαθε υποτροπή στο χτύπημά του.
Το Σάββατο, ακόμα, η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ παίζει σε ένα παιχνίδι όλη τη χρονιά, καθώς υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας που βρίσκεται δύο πόντους μπροστά μας. Σε περίπτωση ήττας, χαιρετούμε επί της ουσίας την προοπτική ανόδου στην Α1 συνεπώς θα πρέπει πάση θυσία να επικρατήσουμε των πατρινών.

2 σχόλια:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ..
Σας μιλαει καποιος αλλος αφου εχω επιβαλλει στον εαυτο μου το μαρτυριο της σιωπης,ομως με συνεπαιρνει η βαρεια ασθενεια και ο πυρινος λογος του ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ- ΒΟΥΡΟΥ(εχω υπερβαλλει προς το γραφικο αλλα εχω διαβασει πολυ ΦΚ)και χαιρετιζω οποιον μου δινει ελπιδα επιστροφης στο χωρο που τα ονειρα μπορει να ζωντανεψουν.ΙΣΩΣ ανοιξε ο δρομος να βρεθει ο τεχνοκρατης -Σωτηρας που θα τρεξει το προτζεκτ που θα κανει τον Αεκτση να ξεχασει το μνημονιο και το βαθυ Μεσαιωνα που ζουμε οχι μονο σαν οπαδοι.
Θελω να πω σε οσους ακουν οτι ο Ανδρεας Δημητρελλος ειναι ενας απο μας,ειναι στην ΑΕΚ απο τοτε που φοραγε κοντα παντελονια ,γιος του αγαπητου μακαριστου Μπαμπη(το Κυριος εννοειται).Αγαπαει ο,τι αγαπουμε,βαζει ουσιαστικα το κεφαλι του στο παγκο του δημιου ,αφου υπαρχουν κινδυνοι σε σχεση με τα περουσιακα του και την οικονομικη θεση του,εχει τις νομικες γνωσεις να τρεξει το μαρτυριο μας και πρεπει να στηριχτει απο ολο το κοσμο.Το ιδιο και οι μετοχοι.Ειναι η ωρα που ισως γραφεται η ΑΛΛΗ μερα...
Θα ειμαι στη Γλυφαδα και λογω της αδυναμιας μου στο αθλημα και λογω της πιθανοτητας να ανεβουμε λιγο ακομα ψηλοτερα οπως λεει το ιστορικο ασμα του Μικη.
Επιστρεφοντας επ'αοριστον στη σιωπη ,σας καλω να ακουσετε σε σταση προσοχης το REDEMPTION SONG του BOB MARLEY,δεν χρειαζεται τιποτε αλλο...

απ'το 58 στη 18 είπε...

Eιναι το δευτερο τραγουδι της συναυλιας των εγκαινιων τθς Νεας Φιλαδελφειας τραγουδισμενο απο τον γιο του συνθετη ΖΙΓΚΥ τον οποιο θα φερει μαζι με αλλους σουπερσταρς η eleven του Ντεμη ,οπως εχει σχεδιασει το νοσηρο μυαλο μου.Τους αλλους θα τους αναφερω σιγσ-σιγα οσο βλεπω φως.
Τη συναυλια θα ανοιξει μεσα στους ποταμους των δακρυων μας ο ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ με τη χορωδια των Ζωντανων Θρυλων.Δεν χρειαζεται να πω με τι...
Οταν ερθει η ωρα αυτη θα το ζητησω,μπορω.
Το χορτο θα στρωθει την επομενη μερα,μην τρελλαινεστε,τοχω σχεδιασει....!