Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Καλή βδομάδα ΑΕΚαρα!

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΚαρα μας χθες, απέναντι στον πανιόνιο, που συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση του Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά πως είναι ο καλύτερος μέσος της ομάδας και προβληματιστήκαμε για το γεγονός πως δεν χρησιμοποιήθηκε τόσο καιρό. Κατά τα άλλα η εμφάνιση της ομάδας σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια, ωστόσο δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε πως απειληθήκαμε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Η μη αποβολή του Όμο δεν στοίχισε στην ομάδα μας αλλά και πάλι η διαιτησία έκανε έστω κάτι "μπας και..".  Ο άτυχος Λαγός τραυματίστηκε ξανά, προφανώς ματιασμένος από τη συνεχή γκρίνια του γηπέδου προς το πρόσωπό του. Αν και άτυχος στην καρίερα του, ο Παναγιώτης, δυστυχώς όσο και να επιμένουν τόσοι προπονητές στη χρησιμοποίηση του πρέπει να γίνει άμεσα αντιληπτό πως δεν μπορεί να παίξει στην ΑΕΚ. Περιμένουμε να τον δούμε να παίξει ποδόσφαιρο από το 2006 και πράγματι, πιθανώς, εαν δεν είχε το σοβαρό τραυματισμό προ πενταετίας να απέδιδε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Ποτέ στην ΑΕΚ δε θύμισε τον παίκτη του Ηρακλή, τον γρήγορο, ευέλικτο εξτρέμ με την τρομερή σέντρα και την αξιόλογη ντρίπλα. Στην ΑΕΚ, είναι ένας παίκτης αργός, που χάνει μόνιμα τη θέση του στο γήπεδο και εκτίθεται διαρκώς από τον εκάστοτε αντίπαλο του. Το γεγονός της μη χρησιμοποίησης του στη φυσική του θέση είναι ένα ελαφρυντικό, ωστόσο δεν δείχνει σε κανένα σημείο να έχει την ποδοσφαιρική κουλτούρα να αντεπεξέλθει στις συνθήκες ενός σοβαρού αγώνα.
Ο αγώνας με τον οσφπ την Παρασκευή αντιμετωπίζεται με σχετικό φόβο από όλους μας καθώς η ομάδα δεν είναι στα καλύτερα της. Αισιοδοξούμε λίγο, αλλά το φάντασμα του περσινού καταραμένου αγώνα είναι ακόμα νωπό στις μνήμες μας.





Συν τοις άλλοις, σήμερα αναμένεται η απόφαση για την κίνηση των μετόχων του 2004 σε σχέση με τα χρήματα που θα καταβληθούν στην ομάδα. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα προλάβουμε το τρένο των αδειοδοτήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο μπάσκετ, μετά την ήττα μας από τον Απόλλωνα Πατρών, δυστυχώς αποχαιρετούμε την πιθανότητα επιστροφής στην Α1 καθώς οι τρεις βαθμοί στη βαθμολογία του μπάσκετ είναι μια διαφορά που δύσκολα καλύπτεται. Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη στην περίπτωση του Λιόγα(προπονητής) που έφυγε, αλλά ξέρω πως η άπειρη διοίκηση πιθανότατα έπραξε λάθος απομακρύνοντάς τον.

Όπως συμβαίνει συνήθως οταν αναμετρώνται δύο ισοδύναμες ομάδες σε διάστημα τριων ημερών οι νίκες μοιράζονται. Ετσι, μετά την άνετη επικράτηση μας στο χάντμπολ επί του Διομήδη την περασμένη Τετάρτη, ηττηθήκαμε το σάββατο και το όνειρο του δεύτερου συνεχούς πρωταθλήματος στο χαντμπολ μοιάζει να απομακρύνεται καθώς μείναμε έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Συμμετέχουμε στον τελικό του κυπέλλου και οι μάγκες του Αρβανίτη έχουν την ευκαιρία και φέτος να προσφέρουν στο σύλλογό μας άλλον έναν τίτλο.

Τα κορίτσια του βόλεϊ επικράτησαν του Ηρακλή Κηφισιάς και κράτησαν τη διαφορά ασφαλείας στην κορυφή πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Γαλατασαραι στη Γλυφάδα με στόχο τη νίκη. Σε περίπτωση νίκης μας με οποιοδήποτε σκορ, η ομάδα έχει τη δυνατότητα να περάσει κατακτώντας το χρυσό σετ που για πολύ καλή μας τύχη θα διεξαχθεί( αν διεξαχθεί) εντός έδρας. Η Γαλατά είναι μια ομάδα καλύτερη και κυρίως ακριβότερη από τη δική μας ωστόσο ποντάρω στην εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο γήπεδο και θα σπρώξει τις γυναίκες μας στη πρόκριση.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: