Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Δράμα η κατάσταση

Η ΕΝΩΣΗ κράτησε μια μέρα. Τα μαχαίρια βγήκαν και η διαχρονικά ανεύθυνη "ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ" ήδη πήρε θέση. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν οι δηλώσεις "δεν τήρησαν ούτε καν την ανακωχή ενός μηνός" και πολύ φοβάμαι πως τέτοια δήλωση μάλλον δεν έχει γίνει. Ο εισαγγελέας της πειθαρχικής επιτροπής της ουεφα φέρεται να εισηγείται τον τριετή αποκλεισμό μας από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν εκπλήσσομαι δυστυχώς. Αξιόπιστο πλάνο, δεν θεωρώ πως είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε κανέναν αυτή τη στιγμή. Ετσι είναι δυστυχώς, καθώς πρόεδρο επί της ουσίας δεν έχουμε, ποια θα είναι η μελλοντική μετοχική σύνθεση είναι άγνωστο, ενώ τα λεφτά είναι σχεδόν αδύνατο να μαζευτούν.
Για άλλη μια φορά, βγαίνει στην επιφάνεια αυτό που είχα πει για τον Αδαμίδη. Το γεγονός, που πλέον γνωρίζουν και οι πέτρες της εγκληματικής ολιγωρίας του. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ΑΕΚ365 ο Αδαμίδης ενώ ήταν ενήμερος ΑΡΓΗΣΕ χαρακτηριστικά να προβεί σε ενέργειες για τη σωτηρία της ομάδας. Αναλώθηκε σε ένα ψεύτικο παιχνίδι υποτιθέμενων ενδιαφερόμενων για την ομάδα, σε συνδυασμό με την παύση οποιουδήποτε άλλου εναλλακτικού πλάνου. Κάθε ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ενδιαφέρον για την ομάδα ΠΑΓΩΝΕ τις όποιες ενέργειες της διοίκησης του και ενώ έβλεπε πως ο χρόνος τελειώνει, ούτε ενημέρωνε, ούτε κινητοποιούσε ούτε παραιτείτο -όπως είχε πει- τον Οκτώβρη. Σκέφτομαι, πως, αν δεν είχε υπάρξει η κίνηση Τροχανά πιθανότατα θα μαθαίναμε τελευταία στιγμή το τι γίνεται. Ο Αδαμίδης, λοιπόν, έδρασε με  πρωτοφανή αργοπορία σε όλα τα ζητήματα, πράγμα που τώρα πληρώνουμε.
Οπως και αν το δούμε, το να μαζευτούν μέσα σε 10 μέρες 7 εκ ευρώ μοιάζει από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ο Νικολαϊδης, βγάζει την ουρά του απέξω και αναφέρει πως βάλτε εσείς τέσσερα για να φέρω εγώ 3. Μα  σε αυτή την αντρίκεια τοποθέτησή του στο σπορφμ είχε πει πως πρέπει να βάλουμε όλοι το μερίδιο μας και "εγώ αν χρωστάω". Πως γίνεται απλώς να ζητά από τους άλλους. Διότι αν μιλάμε για την περίοδο 2004-2008 ο Παππάς αν δεν κάνω λάθος είχε το 13%. Οταν έφυγαν όλοι βρέθηκε να έχει το 35% μαζί με το Νοτιά που είχε το υπόλοιπο. Δεν ξέρω τι θα γίνει και το μόνο που με χαροποιεί είναι πως θα υπάρξει γρήγορα τέλος, είτε θετικό, είτε αρνητικό ( το πιο πιθανό). Και αρνητικό να είναι, απλώς θα είναι το τέλος του χρονικού ενός προαναγγελθέντος θανάτου με την ιστορική απραξία του Αδαμίδη να είναι στο προσκήνιο. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε
Μέσα σ΄ ολα, έχουμε σήμερα τον τεράστιο αγώνα της ΑΕΚ εναντίον της Γαλατασαράι στο κλειστό της Γλυφάδας για τους 8 του CEV CUP. Όποιος μπορεί και θέλει να φωνάξει με όλη του τη δύναμη "ΑΕΚ" θα βρει το δρόμο του γηπέδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: