Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Φτάσαμε στο "και πέντε"


Εκνευρισμένος τόσο καιρό για ακόμη μια φορά, δεν είχα το κουράγιο να γράψω. Οι δραματικές στιγμές που περιγράφαμε το χειμώνα δυστυχώς έχουν έρθει. Εκτέθηκα, ως ενωσίτης, για την επιστροφή Ντέμη. Πίστευα πραγματικά, και ήξερα πως κινεί τις διαδικασίες για να μπει ωστόσο κάτι χάλασε γεγονός που δυστυχώς αποβαίνει μοιραίο. Σήμερα, καλείται ο Βασίλης Ξενιάδης να δώσει την εγγυητική των 5 εκατομμυρίων ευρώ και η ΑΕΚ θα είναι δική του. Έτσι απλά. Μέσα σε όλα που ακούγονται είπε και κάτι σωστό, το γεγονός πως «δεν έχω κάτι να διαλύσω». Με αυτή τη λογική βέβαια, μπορώ κι εγώ να μπω στην ΑΕΚ, εφόσον «δεν έχω κάτι να διαλύσω» και να συνεχίσω την προσπάθεια του Δημητρέλλου που επίσης δεν έχει φράγκο, να γυρνάω στα Υπουργεία και τις εφορίες και να παρακαλάω για παρατάσεις στις πληρωμές και απεμπλοκές των δεσμευμένων εσόδων της ΑΕΚ.

Παππάς και Νοτιάς είναι δύο άνθρωποι που κατά τη δική μου άποψη, βοήθησαν πάρα πολύ την ΑΕΚ. Όσο χρήματα και να έβαλε ο Παππάς, πάντα του ζητάμε κάτι παραπάνω που όπως δηλώνει ο ίδιος αδυνατεί να βάλει. Τον πιστεύω. Για τον Νοτιά η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική, ωστόσο στην κατάσταση που είμαστε όλα μου φαίνονται μη αναστρέψιμα για ακόμη μια φορά και δεν ξέρω σε ποιον πρέπει να επιρρίψω ευθύνες.

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

Mετα τη καταπληκτικη ειδηση με τον κανιβαλο που πυροβοληθηκε γυμνος ενω ετρωγε το προσωπο αστεγου στο Μαιαμι(κι οχι στην Αθηνα που θα εστεκε μια χαρα ως ειδηση),ειδαμε με αναμικτα αισθηματα την πιθανοτητα σοβαρης εμπλοκης του MBer of SUNY,στην προσωρινη εστω διασωση της ομαδας απο τα γνωστα προβληματα.
Γνωριζουμε ολοι οτι ενας κατ'εξοχην πανεπιστημιακος δεν ειναι δυνατον να διαδιδει ανευ λογου τετοιες φημες αρα πρεπει να τον δεχθουμε.Αποκλειεται μαλιστα να σοφιστηκε το ονομα ΦΑΡΓΚΟ απο το Λουκυ Λουκ(Γουελς Φαργκο κλπ..)οπως αλλοι κοινοι θνητοι γιατι σιγα μη διαβαζε κοτζαμ μαστερμαιντ τετοιες αηδιες,αρα ειμεθα σχεδον στα χερια μιας εκ των μπιγκ-4 τραπεζων των ΗΠΑ...Σε αυτο το σημειο θαπρεπε ο παο που παει να παρει το δανειο απο κατι μπαναλ τραπεζες οπως η Πειραιως,να ζητησει μονος του να παιξει του χρονου Β εθνικη...
Θυμιζω οτι πριν καποιους μηνες η υπαρξη ενος αναλογου ντηλ με τον ιδιο "ομιλο "....κρατησε 4-5 μερες.Αν κρατησει παλι τοσεςκαλα θα ειναι καλα.
Εν τω μεταξυ πληττεται το κυρος αυτων που προσπαθουν να σωσουν μια αργη αλλα ελεγχομενη πορεια στη κατασροφη που ισως φερει ανασταση καποτε,αλλα καιει και την πιθανοτητα Ντεμη που δεν ξερω αν ενσερνιζεται την αποψη "σωτηρια απο οπου και ναναι".
Τα αρνητικα σεναρια εχουν κουρασει και ομολογω οτι με κοπο παρακολουθω αυτο τον αεκτσηδικο μεσαιωνα που αλλωστε ειχα προβλεψει απο την αρχη της σαιζον.Ας κλεισουμε ματια κι αυτια και ας παρακαλεσουμε την ελευση θαυματος ανωθεν..

Στο κλιμα της αποστασιοποιησης κι απο την ολη ελληνικη τραγωδια θαθελα να χαζεψω ενα ξενοιαστο Κυπελο Εθνων για να επιβεβαιωσω την αποψη περι οπιου των λαων.Ελα ομως που κι αυτο χρειαζεται...Προβλεπω ηχηρες εκπληξεις απο "ισχυρους" και ειμαι περιεργος ποσο θα μας βγει η αμυνα του Φερναντο.Η επιθεση μας με πρωτα βιολια τους 2 κοντους και μετριους και τον ντεμοντε Νικολα ειναι αστεια,το δε κεντρο αστα...Οι 2-3 βαθμοι δεν θαναι αποτυχια.Ο,τι παραπανω θριαμβος (της ελληνικης ψυχης κλπ)