Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Το δίκιο του Τσάρτα



Λίνεν λοιπόν ο προπονητής μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ψαξίματος. Από τον Αναστασιάδη στον Δέλλα, τον Κόουλμαν, τον Πάντιτς, μέσω Σουμ, Χάβου, Αναστασίου για να καταλήξουμε στον Λίνεν που ήθελε εξ αρχής να έρθει. Και πώς να μην θέλει να έρθει, ερωτώ, όταν είναι άνεργος 18 μήνες; Μιας και σημαία της επικοινωνίας μας είναι η ειλικρίνεια, δεν σας κρύβω πως ο Λίνεν μου είναι πάρα πολύ αντιπαθής. Δεν μπορώ κατ’αρχάς τους προπονητές με τα μπλοκάκια, το θεωρώ δήθεν, δεν πιστεύω πως βοηθά σε κάτι επί της ουσίας. Το καταλαβαίνω να πρέπει να σημειώσεις κάτι που δεν σ’αρέσει, το κάνουν όλοι, αλλά η εικόνα πχ να χάνουμε 2-0 στο ημίχρονο από τον ΠΑΟΚ και μετά το δεύτερο γκολ με σουτ εκτός περιοχής να βλέπω τον προπονητή να σημειώνει μπορεί να με εκνευρίσει πάρα πολύ. Απεχθάνομαι το δασκαλίστικο ύφος του και την προσπάθειά του, να μετατρέπει εαυτόν σε ειδήμονα. Στα θετικά του, είναι πως αναλαμβάνοντας μια μικρή ομάδα όπως ο Πανιώνιος την έκανε αξιοπρεπέστατη με συμμετοχή στα πλειοφς χωρίς να υπάρχουν απαιτήσεις. Επειδή ούτε στην ΑΕΚ υπάρχουν απαιτήσεις, μπορεί να βοηθήσει. Το μεγαλύτερο προσόν του; Είναι σίγουρα καλύτερος από τον Βλάχο.

Το ξεκατίνιασμα επιπέδου μεσημεριανών εκπομπών του Star channel, μεταξύ Τσιάρτα-Βλάχου-Μαύρου αποδεικνύει την προχειρότητα με την οποία στήθηκε η φετινή ΑΕΚ και αυτό πληρώνουμε. Η πολυδιαφημισμένη ενότητα ήταν η βιτρίνα και απλά ο καθένας ήθελε το πόστο του στην ΑΕΚ. Αφελής ο Μαύρος και πρωτοφανώς ανίκανος ο Βλάχος όπως άλλωστε αποδεικνύεται, τίποτα άλλο. Ξεκαθαρίζω πως δεν ήμουν ποτέ από τους λάτρες του Τσάρτα όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Αλλά αυτά που είπε είναι ολόσωστα και αποδεικνύουν αυτό που είχα γράψει παλαιότερα για τον Μαύρο. Χρέωσε ένα τεχνικό τιμ 500 χιλιάδων ευρώ με άτομα άσχετα όπως ο Άρβανίτης και ο Βλάχος που βρέθηκαν στην ΑΕΚ απλώς επειδή διατηρούσανε σχέσεις φιλικές με το Θωμά. Το έγκλημα Φουρτάδο είναι για γέλια και για κλάματα και χρεώνεται αποκλειστικά στον Βλάχο.
Για το τέλος, αφήνω μια πληροφορία που έμαθα και έχει να κάνει με τον Βιντιάδη. Ο Βιντιάδης αν μπει, δεν θα το κάνει με δικά του λεφτά αλλά με επενδυτές από το Κατάρ με τους οποίους είναι σε επικοινωνία. Πιθανότατα στις αρχές Νοεμβρίου ανεξαρτήτως του αγωνιστικού. Ένα είναι σίγουρο και είναι κοινή παραδοχή από τους πάντες. Ο Αδαμίδης που φαίνεται να επανέρχεται στα κοινά της ΑΕΚ πρέπει να μείνει απέξω, μιας και φέρει τεράστια ευθύνη για τα δεινά της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: