Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Με πολλές αλλαγές για το ΜΠΑΜ



Κάτι που συζητάμε πολύ καιρό σε ενδοοικογενειακά πηγαδάκια, πραγματοποιεί σήμερα ο Λίνεν αν οι πληροφορίες της ενδεκάδας ευσταθούν. Κρατώντας απαράλλακτη την άμυνα στην οποία τα κουκιά είναι ούτως ή άλλως μετρημένα, πραγματοποιεί πάρα πολλές αλλαγές από την μέση και μπροστά σκεπτόμενος πως πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και ό,τι γίνει. Είναι λυπηρό, ναι, δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της ομάδας, αλλά παιδιά όσο γρηγορότερα καταλάβουμε την ποιότητα της ομάδας και προσαρμοστούμε σε αυτήν, τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητές μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικότεροι και πρωτίστως να προλάβουμε το τρένο της παραμονής. Δίπλα στον Κορδέρο, θα ντεμπουτάρει ο Φέτσης. Να θυμίσω σε αυτό το σημείο πως ο Φέτσης είχε έρθει πέρσι στην ΑΕΚ επί Χιμένεθ και είχε παραχωρηθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας. Προέρχεται από τα τσικό του Παναθηναϊκού και θυμάμαι πως τον περιέγραφαν ως ένα «8αρι» τεχνίτη με καλό σουτ και αρκετά δυνατό. Ο Βλάχος τον δοκίμαζε ως αριστερό μπακ ελλείψει εναλλακτικών βεβαίως και ο Φέτσης έχει μια ευκαιρία που πολλοί συνομήλικοι του θα έδιναν τα πάντα για να την έχουν. Πρέπει να την αδράξει, να καταλάβει πως τα χρόνια προσπάθειας στην Παιανία εδώ ανταμείβονται. Άδραξε την ευκαιρία με τσαμπουκά και θα τα καταφέρεις. Στις άλλες θέσεις, δεξιά θα είναι ο Βαλεντίνος Βλάχος που ως μπακ είχε συναρπάσει με τον Άρη και αριστερά ο Παναγιώτης Λαγός. Κατίδης και Φούντας θα είναι στον άξονα. Αν θέλετε την δική μου άποψη διαφωνώ σε δυο πρόσωπα, αν και καταλαβαίνω την προσέγγιση του Λίνεν. Θα ήθελα δηλαδή αντί του Αρκούδα τον Βλάχο και τον Παυλή δεξί χαφ προκειμένου να υπάρχει έστω ένας πλήρως επιθετικογενής ποδοσφαιριστής. Παράλληλα, διαφωνώ με την χρησιμοποίηση Κοντοέ ως αριστερού μπακ μιας και δεν θεωρώ ότι ο Αρκούδας θα είναι κατά πολύ χειρότερος από εκεί. Ο Κοντοές έχει ανεβάσματα και μπορεί να προσφέρει καλύτερα ως δεξιός. Στο δια ταύτα, μ’ αρέσει η σύνθεση πολύ και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε για κάποιο ανεξήγητο λόγο.

Μίλησα με προσωπικό φίλο, bookmaker στο επάγγελμα και του ζήτησα την άποψή του για τον αγώνα. Η ΑΕΚ δίνει 7 απόδοση στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, όπερ σημαίνει πως αν βάλεις 10 ευρώ κερδίζεις 70. Τον ρωτάω αν αξίζει το στοίχημα. Μου απαντάει, αναφέροντας πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη έτοιμος να πορευτεί σε ένα ντέρμπι με τέτοια απαίτηση για νίκη και τέτοια καλλιεργημένη ευκολία στο αποτέλεσμα. Δεν έχει άδικο, αλλά και εμείς ρε γαμώτο δεν έχουμε πείσει πως μπορούμε να κάνουμε το «μπαμ».
Καλή επιτυχία, τι να πω, τα λέμε αύριο!

1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΜΟΣ
Το να ακους απο τους φιλαθλους σκωπτικα η ταπεινωτικα συνθηματα ειναι το πλεον συνηθισμενο φαινομενο ακομα και σε αγωνα τοπικου πρωταθληματος χαντμπολ παγκορασιδων.Απο κοντα και αν εισαι μεσα δεν ειναι ο,τι πιο ευκολο...Στη τηλεοραση οι εδρες εχουν πλεον το μονοπλευρο μοτιβο με τις υβρεις ,και απο ντουντουκα καμμια φορα οπως στον οσφπ.Ο παοκ εχει το θλιβερο προνομιο να παραμενει σχετικα ατιμωρητος,ενω η συμπεριφορα του κοσμου του εξελισσεται προς το χειροτερο και λογω της ατιμωρησιας του εν ΕΛΛΑΔΙ αφου η ουεφα πηρε ειδηση...Ο παμπονηρος Ποντιος που τον ανελαβε θα γινει ξανθος γαλανοματης κι ομορφος απο τη φρικη αν συνεχισουν ετσι.Το συνθημα που μας στελλει στη β εθνικη οταν ακουγεται την ωρα που τους εχει φυγει η "μαγκια" μπας κι αυτοι οι λιγοι παικτες μας βαλουν μεσα το τοπι,ειναι ενδεικτικο της ποιοτητος αλλα και του βαθμου εμπλοκης του νου στο ματς αυτη η εξεδρα ανικανη να καταλαβει και εμεις ανικανοι να τη σπρωξουμε προς τα δικτυα αλλα και χωρις ελπιδα βαθμου για το μηνα αυτο..ΟΥΤΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.