Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Παρεξήγηση!

Ζητώ συγγνώμη για την παραπληροφόρηση....

Δεν έχουν καταργηθεί τα σχόλια στο Facebook του αεκ365. Απλώς εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα λόγω χθεσινών σχολίων μου, μέσω των οποίων καταφέρθηκα κατά της ιστοσελίδας..


1 σχόλιο:

απ'το 58 στη 18 είπε...

Εμπαργκο?
Ων παντα αδαης ως προς το αδυτο του ιντερνετ και των ιστοσελιδων προσπαθησα να μπω στο εν λογω σαιτ η μηπως μπλογκ(?),οπου ο βασικος εισηγητης τελικως εχει μια ισχυρη προκαταληψη ,ειναι δικαιωμα του,για τον κ.Κιντη.Αποδεχεται ομως τις αιτιασεις και ισχυρισμους του και στο δια ταυτα του καταλογιζει επιτυχια στην λογικη της μηνυσης που κατεθεσε.(Εν τω μεταξυ παρακολουθω διακριτικα ,μολις ισοφαριση,την ανεκαθεν βαρετη Λατσιο με τον αβλεπτο παο)Δεν καταλαβαινω ,αν το μοτο του μπλογκ αεκ365 ειναι το καλο της ομαδος ,γιατι πρεπει να κραταμε αποστασεις απο αυτους που προασπιζουν το συμφερον της.?.Υπαρχει και αποστροφη-προειδοποιηση προς Κιντη:απο μακρια κι αγαπημενοι..
.Εχω ξαναθιξει,θα πειτε who the f...are you? το θεμα της δημοσιογραφικης δεοντολογιας αλλα και σκοπιμοτητος που συνανταμε σε αρκετους "κονδυλοφορους "και μικροφωνα ,που ευαγγελιζονται την ΑΕΚ,σε 2-3 παλαιοτερες αναρτησεις .Εχουν χρησιμοποιησει πολλοι δημοσιογραφικοι "πουθεναδες" το μεγεθος καποιας ομαδος για να αναδειχθουν στα μεσα ,μη διαθετοντας το βαρος της γραφιδος.αλλα διαθετοντας καποιες παραγοντικες πλατες κα ακρες...Ο οικοδεσποτης ων αγνος και ανιδιοτελης στα αισθηματα προφανως εκπλησσεται που ενας χωρος ,υποτιθεται ελευθερης σκεψης και μαλιστα οχι σχετικα με πυρηνικο πολεμο η ενεργειακες απορρητες μελετες,φρασσεται για τους διαφωνουντες,,,Ειναι δυνατον αλλα και ευχαριστο γιατι φαινεται οτι το μπλογκ οπου "διακονει"εχει λογο και τιμη..
Νομιζω οτι αυτες τις στιγμες που παιζεται το συμφερον της ΑΕΚ πρεπει να απομακρυνουνμε προσωπικες συμπαθειες η αντιπαθειες.Με την δαμοκλειο σπαθη της απειλης οτι θα χαλασει το ντηλ με Αγγλια απλως φερνουμε πιο κοντα το παρελθον παρα το μελλον.