Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Εξευτελισμός



 
Ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Καβάλα, με πάρα πολλά ερωτήματα σε σχέση με κάποιους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα, με την προσέγγιση του αγώνα από τον προπονητή, με τα 1200 το πολύ άτομα στο γήπεδο, με τον Βοσκάκη που πραγματικά έχασε τον μπούσουλα, αλλά και την πραγματική παρωδία παιχνιδιού που διεξήχθη χθες στο παγωμένο κυριολεκτικά και μεταφορικά ΟΑΚΑ.



Ορισμένοι άνθρωποι, πολίτες αυτής της χώρας, φοιτητές, απόφοιτοι Λυκείου, δεν γνωρίζω την ακριβή τους ιδιότητα είναι η αλήθεια, σίγουρα πρέπει να πάψουν να αυτοαποκαλούνται ποδοσφαιριστές. Ας περιοριστούν να το κάνουν, προς τέρψιν του φλερτ μιας και ιντριγκάρει διάφορες γυναίκες. Διότι δεν μπορεί πχ ο Τσουκαλάς να λέγεται ποδοσφαιριστής κοιτώντας την χθεσινή του εμφάνιση. Αποκορύφωμα της απαραδεκτοσύνης του, το ότι περιφερόταν σα να κάνει τζόγκινγκ στο πάρκο χωρίς να βλέπει την μπάλα σε μια φάση του πρώτου ημιχρόνου που το παιχνίδι παιζόταν 2 μέτρα μακρία του. Ο Γκερέιρο, δεν μπορεί να λέγεται επαγγελματίας παίκτης χωρίς να μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Ο Γροντής που έχει και μια αξιοπρεπή θεωρητικά τεχνική δεν γίνεται να επιχειρεί στο 80ο λεπτό ένα σουτ και να μην βρίσκει την μπάλα με το παπούτσι. Ο Κατσικοκέρης, είναι ένα σοου από μόνος του καθώς αδυνατεί να κρατήσει την κατοχή της μπάλας άνω του ενός δευτερολέπτου. Αρκετά με αυτό(ν). Ο Αραμπατζής που παίζει ποδόσφαιρο 10 χρόνια και πανικοβάλλεται σε έναν αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα αδυνατώντας να μπλοκάρει ένα σουτ στην γωνία του, πρέπει να προβληματίσει τόσο τον ίδιο, όσο και διαχρονικά τους παράγοντες και προπονητές της ΑΕΚ.



Ο Λίνεν, παρέταξε μια ομάδα αναπληρωματικών χωρίς να έχει κανέναν βασικό στον πάγκο με το επόμενο παιχνίδι μας να διεξάγεται την 5η Ιανουαρίου. Έχει εμμονή με τον Μπουγαϊδη, είναι πλέον εμφανές. Δεν λέω πως είναι ο νέος Μαλντίνι, αλλά το να βάζεις έναν πανύψηλο, αδύναμο, αργό και χωρίς τεχνική κατάρτιση παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι το λιγότερο ύποπτο και δεδομένα επικίνδυνο. Επιπρόσθετα, το να μην βρεις δίχτυα απέναντι στην Καβάλα σε 180 αγωνιστικά λεπτά πρέπει να σε προβληματίσει.



Για τον Βοσκάκη τα λόγια είναι περιττά, βαριέμαι να μετρήσω τις κάρτες που έβγαλε χθες( πρέπει να είναι πάνω από 10) και πλέον δεν αποτελεί είδηση το γεγονός πως δεν μας δόθηκε πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: